- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
Sztem fele parás fele nem. Vannak nagyon jó részek ahol (természetesen sötétben) kiráz néha a hideg, de főleg azok jók mikor a semmiből előjönnek a katonák és agyonlőnének ha tudnának. Ha van térhatású hangcuccotok ajánlom próbáljátok ki jó hangosan max basszussal, garantált a hangulat. A kislány meg már elég elavult, minden második filmben meg minden másban ezzel paráztatnak, márr inkább uncsi mint parás. Aki könnyűnek találja és nem fél az nyomja a legnehezebb fokozaton, ott tuti be....ik mikor 1 lövéstől meghal. Viszont tnyleg rövid, én úgy éreztem hogy talán már járok a közepénél azt vége lett. (azért az AVP-szériát nem bánnám ha folytatnák, sztem jobb lenne)
-
Dilikutya
félisten
Hadd tegyem hozzá, a demo kipróbálása után én sem láttam sok értelmet a játékban
. A grafikáról most nem nyilatkozok, a VGA miatt olyan volt, amilyen, állítottam eztazt, de mivel újraindítást igényelt, így azok a beállítások nem érvényesültek még. Maga a játék unalmas. Jönnek kommandósok, azokat lelövöm, néha jön valami nagyobb jószág is, azzal is végzek. Egyébként ajtókat nyitogatok, és muníciót gyűjtök. Az időnként felbukkanó kiscsaj pedig idegesítő. Meg amint tudom, lesznek még benne később szörnyfélék, szóval a realitást most inkább hagyjuk
. És 1-2 fegyver is messze került attól, hogy a legkisebb jóindulattal is reálisnak nevezzem. Sötét helyekkel nem találkoztam, a demóban végig világos helyeken mászkáltam. Nem értem a nagy hanyattesést, amit egyesek produkáltak ettől a játéktól. A grafika szép, de aztán ennyi! Középszerű FPS, semmi több. Far Cry és Doom3 keveréke, nagy vonalakban. Ennél még a Quake4 is élvezetesebb.
Jah, realitás: álló célpont, mielőtt észrevenne, kap egy célzott fejlövést. Miért lő vissza?[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest