Új hozzászólás Aktív témák
-
axel_foley
tag
válasz
Okoska2 #1791 üzenetére
előre leszögezem, hogy tényleg a te dolgod, hogy hogyan neveled a gyerekeidet, de ezt egyszerűen nem hagyhattamszó nélkül.
1. én is végigvittem (párszor) a feart, de valahogy egyszerüen nem tudtam vele 1-2 óránál többet játszani, mivel nagyon ''nyomasztó'' játék. és ezért szerintem egyáltalán nincs jó hatással egy 12 éves LÁNYRA. ott van pl a serious sam. az gyerekes, az is fejleszti a lányod készségeid stb.
2. tv-ben nem csak fekete pákó, lagzi lajcsi meg spanjai vannak. tudod légezik olyan adó is, hogy National Geographic, Discoveri Channel (ha már nevelni akarod a gyerekeidet) és szerintem azért egy lánynak mesékre is szüksége van, és nem a fear-beli öldöklésre.
3. az a legelszomoritobb számomra, hogy kötelezővé teszed lányodnak, hogy játszon (főleg hogy a fearrel). és nem tudom, hogy miért vagy büszke arra, hogy a lányod halomra öli a neten az embereket, mivel ez nem értelmes dolog. szorakozásnak jo, de értelmesnek nem mondható.
4. nem tudom, hogy mennyit lát a lányod az egy hektáros telketekből a ''kötelező edzések'' miatt.
lehet hogy mindez jot tesz a lányodnak, de nem hiszem, hogy sokan ezen véleményen lennének.
elöre is bocs, de nem tudtam magamban tartani
[Szerkesztve] -
Raveman
tag
válasz
Okoska2 #1791 üzenetére
Utorengeskent, csak azt szeretnem hozzatenni, hogy a te csaladod, ugy elsz ahogy neked es a csaladodnak a legjobb.
En szimplan kifejtettem a nezetemet ezzel kapcs.Azzal meg semmi bajom ha jatszik a gyerek a gepen, csak az hogy ennyi idos korban mer eppen a legeroszakosabb jatekokat.
Termeszetesen ezt te erzed, a te csaladod. Ahany haz annyi szokas.
Nemsokara jon a FEAR datadisk, melegitsetek be -
Raveman
tag
válasz
Okoska2 #1789 üzenetére
Okoska az szep hogy informatikust szeretnel faragni a lanyodbol, annak biztosan sok hasznat veszi majd az eletben, hiszen enis az vagyok es tudom mik az elonyei.
Na de azt tenyleg nemhiszem hogy egy 12eves gyereket FEAR meg COD-on kene nevelni!!!
Egy ennyi idos gyereknek nem a virtualis vilagban kell felnonie, hanem szolokkel baratokkal a termeszetben turazni, megmutatni a Vilag meg letezo szep dolgait, a szeretetre nevelni,barati grill partyk a kertben, es nem ''LAN Partyk)-on resztvennie.
Nem ismerlek, de elhiszem hogy az informatikai hozzaertesed nem alapszintu, de hogy a szuloi felelosegtudatod {Zero) kategoriaban van az tuti.
Nem sertesnek szanom, tavol all tolem a dolog,es nem hiszek abban sem hogy az eroszakos jatekok buncselekmenyre sarkaljak az embereket, de az akkor sincs rendjen hogy ennyire fiatalon ezeket a dolgokat ,nem hogy megengeded neki, de meg osztonzod is ra.
Szerintem nem leszek egyedul ezen a velemenyen.
Ezutan a megnyilvanulasod utan, nyugodtan atnevezheted magat Okoskarol-Butacskara.
Pedig az elejen meg abban hittem, hogy van valami fogalmad az elet meneterol.
...tevedni emberi dolog.... -
Csiborbogár
őstag
válasz
Okoska2 #1771 üzenetére
5 opciobol 3 hibas..... Kifejtenéd pontosabban?
Esetleg arra nem gondoltál, hogy a Soft Shadows az inkább SM3 effect, mint SM2?
Monitoroztam a memóriát, és nekem játék közben sehol nem érte el ezekkel a beállításokkal, ezzel a felbontással az 1 gigát! Bár nagyon a közelében volt.
Egyébként meg ti ugrottatok nekem!
Én idejöttem, és közöltem, hogy nem hiszem el, hogy azzal a konfiggal full-on megy a game. És igazam volt, mert mindketten írtátok, hogy ez+az nem volt bekapcsolva, de mégis full-nak neveztétek.
Mondok két példát: Kollégámnak 9800Pro-ja volt, és azt állította, hogy fullon ment neki, aztán kiderült, hogy ez+az be sem volt kapcsolva, és a Soft Shadows az meg szürke volt neki, és be sem tudta kapcsolni.
Másik: 9600-al fullon minden, aztán kiderült, hogy 16 biten nyomja, és ez+az nincsen bekapcsolva még.
Azt nem állítom, hogy nálam minden rendben, de asszem normális hangnemben jöttem ide, és nem kinevetni senkit sem. Én soha nem modtam, hogy értek hozzá, csak azt, hogy van egy elképzelésem arról, hogy mit jelent az oly elcsépelt kifejezés, mint a full, meg a max. Ez az elképzelés nem egyezik a tiétekkel, éppen ezért nem lehet ezeket értelmezni, mert minden ember olvasatában mást jelent ez a két szó.
Talán most már érted miért van az aláírásomban az, ami. A test settings meg azért jó, mert az mindenkinek ugyanaz. Ez a legegyszerűbb értékmérő ebben a játékban, mert nem valószínű, hogy mindketten ugyanúgy visszük végig a pályákat.
A gépem optimalizálásával meg folyamatosan küzdök, és tisztában vagyok a hibáimmal is, de itt most ti is bizonyítottátok hozzá nem értéseteket.
Én tudatosan használom a vsync-et. Nekem sokkal nagyobb élményt ad így, és vsync nélkül nem nevezném maxnak a beállításokat. Tisztában vagyok azzal is, hogy így nem fog 85 fölé menni az fps. Na és? Úgy sem veszed észre a különbséget 85 és 200 fps között. Igaz, keményebb részeknél láthatóbb az fps beli különbség vsync nélkül, és azzal együtt.
Az építő kritikát nyitott szívvel fogadom, ezért ha valamiről nincsen pontos infóm, akkor örülök, ha segítenek.
Most is normális hangnemben válaszoltam, és ti is tegyetek így! -
Csiborbogár
őstag
válasz
Okoska2 #1758 üzenetére
Mindenesetre nem szep dolog folenyeskedni es a masikon vihoraszni ugy hogy fogalmad nincs mirol beszelsz. Csak magadat jaratod le.
Azt hiszem félreértettél. Én nem vihorásztam senkin sem. És a dolgok sajnos engem igazolnak. Azért kötöttem belétek, mert úgy beszéltetek a fullról, hogy nem is értettétek mit jelent. Hidd el tisztában vagyok a FEAR követelményeivel, vannak tapasztalataim 4 különbféle kártyával(6600GT. 6800U, 9800Pro, 7600GT), és ezért írtam, amit írtam.
Nekem ezek az általatok amlített full beállítások:
SYSTEM:
Single Player Physics: Maximum
Multiplayer Physics: Maximum
Effects:
Particle Boweing: Maximum
Shell Casings: Maximum
World Detail: Maximum
Corpse Detail: Maximum
Sound:
Max Software Sound: Maximum
VIDEO:
Effects:
Effects Detail: Maximum
Model Decals: Maximum
Water Resolution: Maximum
Reflection And Displays: Maximum
Volumetric Light: On
Volumetric Light Density: Maximum
Graphics
FSAA: 4x
Light Detail: Maximum
Shadows: On
Shadows Detail: Maximum
Soft Shadows: On
Texture Filtering: Anisotropic 16x
Texture Resolution: Maximum
Videos: Maximum
Pixel Doubling: On
DX8 Shaders: On
Screen: 1024/768 (32bit)
Shaders: Maximum
Vsync: ON
Ezekkel demóban: Min fps 19 Average 28 Maximum 60
Játékban még kevesebb.
Nem járattam le magam, mert mint láttad mindkettőtöknek mást jelent a full, meg a max, ezért merészeltem belétek kötni. Tehát igazam volt.
Kérem szépen élsimítás és szűrők, nomeg vertikális szinkron nélkül full-ról beszélni:
Ezt hol tapasztaltad, hogy kikapcsolja a Soft Shadows-t? -
Raveman
tag
válasz
Okoska2 #1747 üzenetére
Multirol nem beszeltem, az mas teszta. Itt a Single Player volt csontozva.
Multiban az a fontos hogy a reakcioido a leheto leggyorsabb legyen.Ott nincs ido a texturakban gyonyorkodni, meg a kulombozo effectekkel foglalkozni.Ebben termeszetesen igazat adok. Enis sokat multiztam de nem FEAR hanem COD2.
Es vegezetul sokadjara megintcsak... a FEAR kajalja a sok RAMot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged