- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Ezen azért helyesbítenék a MW-ben a rendőrös üldözés úgy jó ahogy van. Marha nagy feeling, főleg a magasabb fokozatokon 4-es 5-ös. Egyébként csak annyi ha nem megy, hogy ki kell ismerni pár jó pályarészt ahol könnyű lerázni a zsarukat, meg nem árt ismerni nagyjából a mapot. A legkönnyebben egyébként azon a marha széles körben futó autópálya részen lehet meg****ni a zsermákokat. Egy aluljárós résszel teljesen be lehet őket forgatni.
És végre bennevan újra a Porsche GT az F1es autókat megszégyenítő hangjával. Szerintem nagyon jó. -
pisti
őstag
Nekem is ez volt a bajom vele, kicsit lapos, kicsit nem túl eredeti. De a hangulat azért ígyis rendben van, ha ráérez az ember. A paráztatós részek főleg így éjszaka meg elég ütősek.
Gfx is olyan mint maga a játék, kicsit steril, meg rapszódikus. Van ahol, nagyon szép, van ahol nagyon gáz.
-
pisti
őstag
Vmi codecet kell kicserélni és lesz hangja a szereplőknek.
Találtam 1x régebben neten leírást, hogy hogy is van ez, ha jól emlékszem nem kellett túl sokat keresgélni és meglett. Most így hirtelen nemtom pontosan mivolt, de a windows driverek között kellett felülírni egy codec filet.
Egy kis googlizás és meg is van.
Meg is van.
Nálam bevált, minősítése: nagyon ajánlott.
[link]
Most viszont én kérdezek egyet, a végén a kiscsajt, hogy lehet kikerülni vagy lelőni vagy akármi, hogy ne nyírjon ki. Bár lehet googlizok egyet erre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest