Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
tyutyu1983 #1544 üzenetére
nincs mit.
-
addikt
válasz
Keresztapa24 #1531 üzenetére
Srry, Warezban nem fognak segíteni..
-
addikt
válasz
tyutyu1983 #1528 üzenetére
Akkor tedd át a mentésed másik meghajtóra..töröld le - telepítsd fel - rakd vissza a mentést...hátha.
-
addikt
válasz
tyutyu1983 #1526 üzenetére
Szerintem hibásan lett megírva és azért...vagy valami hiba keletkezett telepítés közben.
-
addikt
válasz
Keresztapa24 #1475 üzenetére
Akkor lehet az alaplappal van gond...de így láthatatlanban nem tudom megmondani csak találgatni..
-
addikt
válasz
Keresztapa24 #1473 üzenetére
Próbáltál másik Drivert?
-
addikt
Gondoltam megosztom veletek...KÉSZ A F.E.A.R. MAGYAROSÍTÁSA ÉS LEHET TÖLTENI is mégpedig itt[link]
-
addikt
válasz
Staufenberg #1426 üzenetére
Azt mi is szeretnénk
-
addikt
Szerintem hagyjad...hiába próbálkozol nem lesz jó..nálam is ez volt a hiba..a beszédet nem lehetett hallani, akármit próbáltam nem lett jó...
-
addikt
válasz
Motion_Blur #1400 üzenetére
Persze, tessék:
[link] -
addikt
Én most a Most Wanteddel fogok játszani (teljesen magyarul)
Utánna lehet előveszem a F.E.A.R.-t -
addikt
válasz
Motion_Blur #1392 üzenetére
Ez jó kérdés...már nincs fent a gépemen mert mihelyt végigjátszottam töröltem is le.. elég nagyot csalódtam benne,de asszem 1024*768 (de ez nem bizti) amúgy a többi Mediumon volt...
az effektről nem tudok mondani semmitlehet, hogy van olyan de én azon nem állítottam..
-
addikt
válasz
Motion_Blur #1390 üzenetére
Jó öklet...tájékoztatsz majd az eredményekről, hogy milyen beállításokkal nyomod?
-
addikt
válasz
kovacstibor79 #1386 üzenetére
Persze, hogy elég lesz...nem azt mondom, hogy maximumon fut majd minden (mert ahoz már csúcskategóriás gép kell)...de mediumon simán el tudsz vele játszani...
-
addikt
Grafikailag szerintem egy nagyon jó játék...de a végében nagyot csalódtam...
Mikor már vagyunk a helicopteren és akkor megjelenik egy halott,szerintem azt nagyon nem találták el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged