Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3738
aktív tag
válasz
PeteePeti #249 üzenetére
Ha nem olvastad ahol leírtam nekem mennyibe került akkor olvasd. Nekem az a teljes összeg amit a bank mindenféle átváltás stb. után megjelenít a számlámon. Sokan etetnek itt, hogy neki mennyi volt dollárban vagy euroban de nem számolja a postát, tranzakciós díjat stb. Ezt kérdeztem forintban. Ebben mi a bonyolult nem értem de kösz a tájékoztatásod rendes tőled. Ez már nem fórum, léptem is.
-
joey04
titán
2024-ben van még valaki aki hufban fizet magyar kártyával olyan tételt ami eur vagy usd?
-
kutyika
tag
Sziasztok Indiában lenne lehetőségem személyesen Oneplus hivatalos üzletből megvásárolni a készüléket, kérdésem hogy van e értelme az esetleges régió zár miatt (idővel osztrák kártya kerülne bele) kockáztatni, illetve ez kiderul e a dobozrol /software verzióból, vagy mire figyeljek? 512 modellről van szó, forintositva kB 310k.Köszönöm
-
ati3738
aktív tag
válasz
nimmrody #241 üzenetére
Ha tudnál számolni akkor te lennél a nemzeti bank elnöke. Én is rendelek rendszeresen Kínából, és azt nézem amikor felszabadítja az eladó a pénzt a bank pedig megjeleníti az összeget a számlámon forintban. Nekem múlt pénteki rendelés(máshonnan) ma írtak, hogy szállítás alatt 280 a vége mindennel együtt(12/256 régió zár levéve+global rom) forintban Amúgy kösz.
-
ghiottone
nagyúr
-
nimmrody
tag
Azt ne felejtsd el ezek az XDA mokusok mindent is tesztelnek kiprobalnak a vegletekig..
Lehet kicsit le van maradva az aruhaz az uj megkerulesi modszernel vagy megvarjak a hivatalos engedelyt a Oneplustol es mehet az eladas ismet.
Az biztos ha valamit meg lehet kerulni, kinyitni, becsukni, ujra flashelni azok az XDA sracok ott 0/24 ben
-
tomp
félisten
11-nél is leállították pedig root után elég volt törölni a regionlock fájlt és újraindítani a telefont. Vagy igazából hiába jelezted nekik, hogy a 216-os MNC nincs a listán azaz neked nem lesz gond akkor sem küldték el neked.
Leállítottak minden kiszállítást, hogy biztosra menjenek. -
seven7
aktív tag
Ez nem tudom mire megoldás, de nem arra, amiről eddig szó volt. (Global verzióval rendeltem a telefont)
Amennyiben csak a ColorOS-es verziót érintené a Region lock szerinted teljesen leállították volna az árusítását Giztopon?Pl. mai friss komment:
I did receive my phone with Giztop and it does have the region lock and was also advised to wait 2-3 weeks for a solution. I'm not waiting I'm going to pay either ROM2Logs or ncphone to remove it and have Giztop reimburse me.
-
Mosqu!to
addikt
Az emagon vettem egy hete OPPO AirVooc töltőt, de ahogy nézem elfogytak. 11k volt, ennyiért még telefon mellé se lehet rendelni a Oneplus oldaláról kedvezménnyel.
Viszont ha rendelsz telót, és budapesti/környéki vagy, megköszönném ha hozzácsapsz egy sandstone tokot a 12-höz, én emiatt nem rendelnék külön
-
seven7
aktív tag
Ez aztán a telefon lottó, attól nem félek, hogy nem lesz megoldás, de lehet várni kell rá.
(XDA-n találtam és emiatt out of stock Giztopon a telefon).Most mi még vagy jókor rendeltük, vagy már azokat is érinti, csak most jöttek rá.
-
surgery
senior tag
válasz
sharkypeti #218 üzenetére
A tesztekben olvasva van rajta gyári fólia.
-
surgery
senior tag
Van rá már valami értelmes fólia? Elvileg gyárilag van rajta.
-
tomp
félisten
A OnePlus AirVOOC töltőben van ventilátor ami hűti a telefon hátlapját.
Nyáron a 9 Pro-t hiába töltötte fel fél óra alatt de utána még további fél órán keresztül ment a hűtés mert a telefon forró volt.
50W vezeték nélkül akkora hővel jár, hogy meg lehet sütni az akksit ha az nem szereti a magas hőmérséklet mellett a töltést. Maga a magas hőmérséklet nem feltétlenül gond.
Lásd Teslák NCA alapú lítium-ion akkupackja nyáron is felfűti magát 40-45fokra mert ez a legoptimálisabb neki a 250kW mellett. -
KismAji
tag
Sosem használtam még vezetéknélküli töltőt. Utánaolvasva nem tűnik úgy, hogy indokolt lenne a nagyobb akksi romlás ha nem kábellel töltöd.
Nekem jól jönne, mert így tudnám a géptől nem felálva is tölteni (jelenleg az éjjeliszekrénynél van a töltője a 7 pro-nak és utálom hurcolni ide-oda).
-
ati3738
aktív tag
Gyerekek, itt vásároljatok legközelebb
-
tomp
félisten
Bár folyamatosan az ágy mellett van de a 12-vel se fogom használni. Tok tartónak tökéletes.
Max 1x kipróbálom majd de annyi. A 9 Pro akksiját sikerült megsütnöm vele. Mire jött a 11-es már 80% alá romlott az akkumulátor élettartam...
Most a 11-es akksija folyamatos kábeles töltéssel(50%-ban 100W, 50%-ban 18W) 98%-on áll. -
ati3738
aktív tag
Kéne olvasni TS kérdez -felelek akkor nem kell találgatózni
-
KismAji
tag
Faszán elszötymörögtem a preorder-t, mire rászántam magam, hogy megrendelem a OP 12-őt, addigra elfogyott a wireless töltő az EU-s store-ból.
Tudom, hogy senkinek sincs kristálygömbje, de elképzelhető, hogy még elérhető lesz újra február 5ig? Ha egy mód van rá, együtt rendelném meg pakkban, hogy később ne kelljen szállítási költséget fizetnem a semmiért.
-
tomp
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újra bemutatta a OnePlus a 12-t és az Ace 3-at is, utóbbit más néven.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest