- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
C4mp3r #16160 üzenetére
Mikor bementem egy Dunkin Donutba downtown miamiban csak spanyolt lehetett hallani nem is voltam benne biztos, hogy megertik a kassza mogott az angolt, de sikerult kisakkozni, hogy a large hot latte szavakkal mit is akarok
(#16164) Kidus: en ezeket mindig a fekete asszonysagoktol kapom
-
Kidus
őstag
válasz
C4mp3r #16156 üzenetére
Ebben az a vicces, hogy a muveltebb reteg is siman hasznalja, mindenki tud igy beszelni, fekak fokent, neha mikor meselgetnek hogy mik tortentek veluk ( kollegam is ma reggel ), idezgetnek mindig es valtanak oda-vissza
Nekem hatarozottan tetszik a stilus mikor tanult emberrel parosul. Gettos arcoktol nyilvan kiver a viz... -
tPedro_
őstag
-
atillaahun
veterán
válasz
C4mp3r #16019 üzenetére
Mondjuk már a magyar mondat se egy főnyeremény: "A javaslatra azt a megállapítást tenném, hogy a felvetés, az aktuális árajánlat kérő személy kérésének megfelelően történik." Csak ugye ez már itt is félig szóismétlés, ezért gondoltam, hogy az árajánlatot kérő személy helyett beírom a beszerzőt.
... közbe valami sourcing manager-t találtak itt a kollégák egy aláírásban.
-
b0bcat
addikt
-
moonlight115
őstag
válasz
C4mp3r #14030 üzenetére
Thanks for your advise. The Lord of the Flies by William Golding is one of my favourites.
b0bcat In grammar school I decided to choose some kind of artistic occupation.
I tried sculpture, drawing, painting...and I became a hairdresser. It's something like all of them.
Learning was not my favourite activity.
-
-
b0bcat
addikt
válasz
C4mp3r #14013 üzenetére
Meglátásom szerint hasznosabb a "rendes" nyelvet tanulni, mint a szlenget. A kérdés az volt, érdemes-e. Nem, összességében nem érdemes, ha nem sokat fogsz mozogni anyanyelviek körében. Ha fogsz, akkor nem árt, de akkor sem az az első.
Szerintem.
De mindenki azt tanul, amit akar.
-
-
tPedro_
őstag
válasz
C4mp3r #13978 üzenetére
The primary goal besides sticking to historical authenticity is to draw up the possibility:
it's not that the mediation of the text would cause the reader to struggle between the fiction and the historical fidelity, but that both of those are present at the same time in the ontological base of the text.The postmodern and sci-fi novels have conspicuously similar metaphysical strategies:
While the sci-fi uses the topos of the manuscript in order to legalize and verify the authenticity of the fictional and incredible story, the metaphysical self-reflection of the postmodern novel is the ironic reflection of the fictional world of the novel.(Mondjuk magyarul se volt sok ertelme az biztos.
)
-
-
artiny
őstag
válasz
C4mp3r #13907 üzenetére
Hat igen,...ez szinte felsorolas amibol majd a cimszavakat fel olvasom es egy ket dologhoz hozzafuzok majd valmit pl mi a frissites a naptarban stb.ahogy eszembe jutnak majd a dologok.
Majd ugy fogom olvasni,hogy mutogatok es kozben olvasom majd a felsorolas reszt az egyes verziokhoz.
-
artiny
őstag
válasz
C4mp3r #13899 üzenetére
Nem en irtam oket, csak roviditettem rajtuk,de kb. 95% ugyan ez volt a prezentacioban amit valki irt...
Kell valami negativum a prezentacio vegere az Androidrol ezert ha nem is 100% igaz,...nem fogja erdekelni a tanart szerintem annyira.
Elso mondattal azt akartam mondani,hogy nincs egy alap dizájnja az alkalmazasoknak amik megjelennek Androidra (mivel mindenki irhat ra appot) ezert extrem modon elterhetnek ...igy nehezkes lehet valkinek a hasznalata.
(Valami egyszeru szavakkal ezt hogyan kene elmondani
)
-
b0bcat
addikt
válasz
C4mp3r #13851 üzenetére
"de ez a velemenyem."
Elfogadom a véleményedet.
U.i.: Szerintem a nyelvnyújtogatós szmájli mindenkinek mást jelent. Nem tartom kizártnak, hogy te is azok közé tartozol, akik sértőnek érzik, ha valaki "feléjük" használja, pedig a használó számára simán elképzelhető, hogy más jelentéssel bír, azaz úgy válthat ki egyfajta sértést, hogy a használónak nem volt sértő szándéka vele. De ez már szmájliológa, amihez nem értek igazán...
U.u.i.: Tudom, nem látványos, de az utóbbi időben kimondottan visszafogtam magam, és nem "kötöttem bele" a válaszolók minden egyes válaszába, pont azért, hogy kevésbé tűnjön úgy, mintha a kákán is csomót keresnék...
-
b0bcat
addikt
válasz
C4mp3r #13846 üzenetére
Truth is, I've seen this coming. Not from you, but it makes no difference after all.
See, you don't need to like me.
I'm perfectly satisfied with the gratefulness of all those guys here (not only in this specific topic but also across the forum, in many cases in private messaging) who I have helped (and been helping, as a matter of fact) since I found this topic.
I am here to help. The rest is of no importance. Thank you for your kind understanding.
-
elodman
aktív tag
válasz
C4mp3r #13800 üzenetére
igen, egy csomó szónak tbsz-e (advice, info,..)
pieces of ...-al van.------
A vonzatszavak mind2 helyre vándorlása nem minden esetben megy.pl. itt is csak elől mehet:
By what time will you have finished ...?A With -el is szerintem csak hátul állhat.
Erre susogjatok szabályt, ha tudtok.
-
-
b0bcat
addikt
válasz
C4mp3r #13659 üzenetére
"electric vs electrical"
Azért a kettő nem ugyanaz. A mérnök pl. "electrical" (mert elektromossággal kapcsolatos), míg a merülőforraló "electric" (mert elektromosság hajtja).
"egyebkent van valaki aki academic szinten foglalkozik az angollal vagy csak lelkes "amatorok" sajat szorakoztatasra?"
A nagyvilágban vagy ezen a fórumon?
-
moonlight115
őstag
válasz
C4mp3r #13656 üzenetére
Köszi! Ezt a Monstert nem ismertem. Rögtön ki is töltöttem egy tesztet:
Select too or to:
Lee was pulling the trigger too / to quickly. It is supposed too / to be a smooth movement. You must try too / to rotate the gun barrel, head and shoulders as one until the clay disc appears too / to sit on top of your barrel, then squeeze the trigger. Aim slightly in front of the clay too / to allow for its speed. You must wear earplugs too / to soften the gunshot. If you think about it too / to much, you will become too / to robotic, and you will fail too / to hit anything.
Total Selections: 9
Correct selections: 9 (score: 9)
Wrong selections: 0 (score: 0)
Missed answers: 0 (score: 0)
Total Score: 9 (highest possible score: 9)Read more at http://www.grammar-monster.com/tests/test_too_or_to.htm#AU6cSdicLRGe1AGU.99
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Fractal Design North XL Chalk White TG Clear
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest