-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #2868 üzenetére
nemtom, mert az utóbbi időben a műszer megáll 127 foknál. pedig korábban mért rendesen -190 fokig is.
de fullon volt a pot, -100 fokon kapcsoltam be először alapfeszen és onnan hűtöttem még amíg lehetett.
a ramokat kicserélem majd valami jófélére, csak még nem tom mire
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #2812 üzenetére
amikor megjött, akkor úgy állt a dolog, hogy bedobjuk a 980X-et.
viszont átgondolva a dolgot, nem lenne célszerű, mert ha véletlenül megnyekken (márpedig tuti ilyenkor dögölne meg), akkor Párizsba kell visszaküldeni, ott még baszakodnak vele és legalább 3 hét telne el mire visszakapnám a procit.
úgyhogy ez marad békességben, nemsokára lesz másik proci, máshonnan, amit nem kell kímélni. az majd megkapja ami jár neki -
válasz
subaruwrc #2791 üzenetére
Oksa köszönöm a segítséget!
Még egy aprócsak hülle kérdésem lenne, ideiglenesen használhatnám POT gyanánt a rézmozsaram
Kicsit más!
Hoyg ne csak kérdezzek, hanem egy kis tuning eredményt is felmutassak, engedjétek meg hogy linkeljem legújabb tuning kísérletem! remélem nem gond hogy saját weblaomról linkelem, maximum elhessegettek Athlon 64 3000+ lefagyva -
válasz
subaruwrc #2787 üzenetére
5 óra nagyon jónak ígérkezik.. a 25-40k már neccesebb... mondjuk szerencsére csak egyszer kell megvenni
és ha nem gond még lenne egy (pár) láma kérdésem...
Ha szervírozok ilyen potot, később nitrózáshoz is lehet azt használni?
Mekkora egy ilyen POT kapacitása? azaz mekkroa jeget tudok belenyomkurászni?
nem veszélyes a szárazjegezés? mert ugye az ényegében széndioxid.. szal lehet nyomatni szobában vagy célszerű kiköltözni vele az udvarra? -
válasz
subaruwrc #2785 üzenetére
10óra?
uhh az nagyon király lenne, de gondolom egy prescott magos procira is elég vagy 4-5órára
még annyit hadd kérdezzek, hogy POT-ra mennyit érdemes rászánni ha készíttetek?
csak azért mert nem tudom mennyiért mennek, oszt mivan ha a csávesz azt mondja 40ezer... Én meg jóhiszeműleg ki fizetem neki, mert nem vagyok tisztába az árakkal.
Szóval nem szeretném ha lehúznának -
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #2742 üzenetére
dedede, teszteltünk mi is, de a versenyszellem és ez etiket úgy diktálta, hogy mi, mint Gigabyte szponzorált csapat (bazze de szépen megfogalmaztam
) szóval, mi nem neveztünk a versenyre.
természetesen megvannak az eredmények, fel is teszem majd őket ide, de a versenyt mi kihagytuk.meg van itt még egy kis apróság, amit hétfőn letesztelünk, és azzal együtt lesz kitéve az összes eredmény
-
Overlocker
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #2707 üzenetére
Értem. Hát igen, veszprém nincs közel pesthez, szóval azt necces megoldani(de talán majd lesz még rá alkalom, mert érdekel az extrém tuning
). Egyébként szerintem úgy lett volna igazságos megcsinálni a versenyt, hogy külön léghűtés, és külön folyadékhűtés. Mert így aki léggel hűt, mint pl én, csak azok ellen van esélye, akik ugyangcsak léggel(max vízzel) hűtenek. Na mindegy.
Ha még kb 2-3 eredményre lehet számítani, akkor a top5-be talán benntleszek.
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #2702 üzenetére
Szegény ember léggel hűt.
Egyébként mindjárt rakok fel én is eredményeket, de nitro és ud7 ellen semmi esélyem sincs, a 4,5k-s hűtőmmel+ud4-el.
Ha nekem is megadatna a lehetőség, hogy nitróval hűtsek, lennének szerintem itt is fasza eredmények, mert a proci elég jól megy(menne), csak nem győzöm hűteni.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #2679 üzenetére
ez nem itthonról van, mert nem tudtak pontos időpontot mondani, hogy mikortól lesz. előrendelést lehet még csak leadni, de bizonytalan szállítási idővel.
ezt Párizsból rendeltem pénteken
és ma már zörgött a FedEx-es futár, hogy jött egy csomag. jól nyomják a srácok
hamarosan teszt is lesz
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #2643 üzenetére
na igen, a fő gond, ha teis fogod eldurrantod a nagy nehezen összekuporgatott franko lapodat+cpudat nem áll a polcon 3 ugyanolyan franko másik, hogy a helyébe álljon. ezért piszok nehéz ez az egész, megtaláld a rendszered biztonságosan tesztelhető határát úgy hogy közben nem nullázod le az egészet.
hát remélhetőleg legalább gulftown téren a rampage 3 beváltja a hozzá fűzött reményeket, és a negatív tapasztalatokból gyorsan levonják a megfelelő következtetéseket az érintett gyártók... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #2639 üzenetére
ezzel nem értek egyet... miért lenne a gulftown kevésbé "bolondbiztos"? maga az OC nem bolond biztos, mivel az emberi tényezőt ha kizárod megmaradsz az auto oc-nél
és mivel emberek vagyunk tévedhetünk. adhatunk több feszt egy tökéletesen tervezett alaplapi környezetben is mint amennyit az a cpu vagy vrm elvisel. és ez még nem egy olyan triviális hibaforrás mint pl rosszul felrakni egy potot, nem kellően szigetelni. de például azt is érdekesnek találom, hogy minden ilyen socket burn mostanában csak gigabyte lapban fordul elő. classified-ban 2v-on miért nem? annyi amatőr nem használ evga-t? vagy csak éppen mivel senki sem fizet ezekért a lapokért a top10-ben, nem is írják meg ha ilyesmibe futnak? valoszinünek tartom. de az hogy a bloomfield-nél, lynnfield-nél veszélyesebb lenne gulftown-t tesztelni, azt nem hinném, sem a fórumon látottak sem saját tapasztalat alapján. najo tegyük hozzá, ezek az alaplapok GT-hoz egy bios update-et kaptak. az első olyan lap ami a GT megjelenése után fog kijönni, annak a terheléséhez tervezve a Rampage 3 lesz. gondolom nem tudott az intel 1 évvel ezelőtt pontos paramétereket a GT-ról átadni a 3rd party-knak. vagy egy már elhangzott példa, anno mikor bejött a c2d és a 45nm, sorra döglöttek a lapok cpu-kkal együtt (RE-k tonna számra hullottak a profiknál is) mire rájöttek az emberek, hogy hoppá, itt már jobban kell szigetelni mint eddig. hol láttál te gyúrmát 2-3 évvel ezelőtt? most meg mindenki kiscsoportos. egyszerüen ugyanugy oda kell figyelni mint bármilyen más rendszernél, tudd mire építkezel. ez egy ilyen játék nem? szvsz
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #2637 üzenetére
jo azért nem feltétlen mindig a technika a hibás, nem tudni mennyi vcore-t adtak neki és írták hogy "csak" szárazjég hütés volt, simán lehet h több feszt kapott mint amennyit szabadott volna -60 fokon... és persze vantage-oztak
mod. most látom h 1.6v hát igen... meg azért egy középkategóriás lapról van szó, azt a vrm-et nem éppen erre találták ki...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #2616 üzenetére
köszi Szatesz, toyone, subaru
de, valami biztosan nem stimmelt, hwboton hasonlítva akár a cpu score-okat, más GT eredményekhez is lassú volt, szóval nem a legoptimálisabb deszka volt az mostmár biztos, de ez volt az egyetlen lehetőség, szóval, legközelebb Rampage és másik cpu
CB -140, CBB -120 -
ADAM1337
nagyúr
válasz
subaruwrc #2549 üzenetére
5870 SO 1400/1410 Canyonflight 3dmark 2006 ez se rossz.
-
Zsubi
őstag
válasz
subaruwrc #2498 üzenetére
Egy valamit nem értek.....
--->"én kaptam tőletek, NAGY emberektől, egy : szép volt srác-ot? rohadtul nem úgyhogy nem kell itt a sírás hogy miért vagyok köcsög. csak visszaadom amit kapok" miért kell "köcsögnek" lenni másokkal? attól hogy te úgy gondolod ez "köcsögség" mert nem gratuláltak neked nem biztos hogy az is.
nem akarom itt a dolgokat feszegetni de.... ha ilyen eredményeket érsz el kölcsön hardverekkel akkor miért nem támogat egyetlen bolt, nagyker vagy cég sem? én sejtem(tudom) a választ de kíváncsi vagyok hogy te ezt hogy gondolod, látod -
Overlocker
veterán
válasz
Szerintem becsüld meg aki gratulált, aki meg nem, azoknak meg nem kell nekiesni és felelősségre vonni hogy miért nem gratulált...így csak magadat járatod le és megfosztod magad attól is, hogy esetleg akiktől most elvártad hogy gratuláljanak, a jövőben sem fognak és esetleg aki most megtette, az sem fog.
Mindenki eldöntheti kinek gratulál és kinek nem..szíve joga. Felelősségre vonni hogy nem tette, abszurd.
-
matteo_szg
őstag
válasz
Egyrészt kicsit képzavarban vagy, a tuningos összecsapás tekintetében Zé_mesterrel egyeztess. Ami az egyenességet illeti, javaslom, ne engem oktass, hanem inkább nézz magadba. Örülök, hogy mélynek érzed azt a mondatom, legalább belátod, hogy igazam is van. A fenéket nem kuncsorogtál, és ráadásul ezzel röhejessé tetted magad többek előtt is.
Az eredményeidhez gratulálok, remélem még több rekordot láthatunk tőled. Inkább ezzel foglalkozz, ne azzal, hogy Zé-t hogyan, hány hozzászólásban tudod lefikázni.
De elnézést, hogy ismét "jöttem", csak gondoltam megint kicsit helyreraklak, ha már Zé, jugeen vagy Achill3us nem teszi meg. Mondjuk megértem őket, hogy nem foglalkoznak veled és tekintenek rád komoly ellenfélként.
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc #2491 üzenetére
Adott a lehetőség számodra is, hogy megpróbáld....ja hogy a "kuncsorgásod az ingyen hardver után" miatt ez ma már nehezebben kivitelezhető...sajnálom...
Ésszel kedves subaru, csak ésszel tekintsd magad nagynak...mások bugos eredményeinek kivesézése helyett inkább villantanál valami olyat, amiért büszkék lehetünk rád...az egészséges rivalizálás számomra azt jelenti, hogy nem 4-5 postban fikázod le az "ellenfeled", hanem csak 1-2-t írsz, pl. 1-1 jobb eredménnyel...simán lehet úriember módjára is űzni ezt a dolgot
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #2488 üzenetére
tudom hogy valami bug miatt dobta meg a pontot, ilyen cpu pontszámot a 6 magos gulfokkal hoz a teszt, nem egy p55+i7 párossal.
am meg semmi valótlant nem állítottam a telóba, a tuningolt vga-s eredményed 06-ba meg van döntve, alap vga-kkal, a vantage eredmény szintén megdöntésre került, mindezt egy p55 rendszerrel
-
gombcomp
senior tag
válasz
subaruwrc #2485 üzenetére
Mondtam,hogy a 4GPU kidobott pénz,és idő, amig nem jönnek a bikább procik.
A Vantage esetében 2+1 GPU-val megfogható ez az eredmény! -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #2452 üzenetére
Se rá fütty! S nem az lett volna a cél, elég lett volna 1-2 pontocska vele. (nincs az a proci 8xxx-ben se amivel léggel labdába rúghatnék, itt se lesz.) Én azért vettem, hogy hozzon valamit, s utána megjegeld. Viszont..felesleges. Igaz, kulerr jól jár, 24/7-ben 4,2GHz-en hajthatja míg kedve tartja..
Holnap visszateszem a q9550-et, azzal még van valami esélyem. Idegesít a piFast-os Brazil, szívat rendesen... jó neki, van lé, asztalra kib@ssza a cumót és go. De az enyém, 24/7-es, "mindenki gépe", de ezt Te jól tudod..-majd meglátjuk mi lesz. Most itt 50cm-eres hó van. Ha más nem bakker, beásom a gépet
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #2448 üzenetére
Kva hétvége, idő semmi..Te! A mostani 3200-as nem az mint aminek hittem, nem ér jeget
. Bár 1,26-on 4GHz-en van prájmstabilan, de mint a többi első szériás, 365 és stop. (amit a multkor néztetek az léggel 381-ig ment..) Ez sajna csak 24/7-ben bika (abban viszont kvra) ,de HWBOT pontszerzésre alkalmatlan..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #2433 üzenetére
a marsot nem akartam bevetni most igazából, de ez az egyetlen vga-m itthon
01 sajnos nem jó clarkdale alatt, az architektura miatt nagyon lassú a core2duo-hoz képest. csak a magas fsb van hatásra a 01-re, mióta base clock van, és itt még magas uncore sincs esélytelen más platform 01-ezni. nature-ben ilyen 4.5G + Mars dob tweak nélkül alig 700 fps-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest