Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Értem. Hát igen, veszprém nincs közel pesthez, szóval azt necces megoldani(de talán majd lesz még rá alkalom, mert érdekel az extrém tuning
). Egyébként szerintem úgy lett volna igazságos megcsinálni a versenyt, hogy külön léghűtés, és külön folyadékhűtés. Mert így aki léggel hűt, mint pl én, csak azok ellen van esélye, akik ugyangcsak léggel(max vízzel) hűtenek. Na mindegy.Ha még kb 2-3 eredményre lehet számítani, akkor a top5-be talán benntleszek.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Intel Core i7-9700 8-Core / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Egyébként szerintem úgy lett volna igazságos megcsinálni a versenyt, hogy külön léghűtés, és külön folyadékhűtés. Mert így aki léggel hűt, mint pl én, csak azok ellen van esélye, akik ugyangcsak léggel(max vízzel) hűtenek. Na mindegy.