- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Egy valamit nem értek.....
--->"én kaptam tőletek, NAGY emberektől, egy : szép volt srác-ot? rohadtul nem úgyhogy nem kell itt a sírás hogy miért vagyok köcsög. csak visszaadom amit kapok" miért kell "köcsögnek" lenni másokkal? attól hogy te úgy gondolod ez "köcsögség" mert nem gratuláltak neked nem biztos hogy az is.
nem akarom itt a dolgokat feszegetni de.... ha ilyen eredményeket érsz el kölcsön hardverekkel akkor miért nem támogat egyetlen bolt, nagyker vagy cég sem? én sejtem(tudom) a választ de kíváncsi vagyok hogy te ezt hogy gondolod, látod
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmvilág
- Asustor NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
--->"én kaptam tőletek, NAGY emberektől, egy : szép volt srác-ot? rohadtul nem úgyhogy nem kell itt a sírás hogy miért vagyok köcsög. csak visszaadom amit kapok" miért kell "köcsögnek" lenni másokkal? attól hogy te úgy gondolod ez "köcsögség" mert nem gratuláltak neked nem biztos hogy az is.