- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc #2498 üzenetére
Egyrészt kicsit képzavarban vagy, a tuningos összecsapás tekintetében Zé_mesterrel egyeztess. Ami az egyenességet illeti, javaslom, ne engem oktass, hanem inkább nézz magadba. Örülök, hogy mélynek érzed azt a mondatom, legalább belátod, hogy igazam is van. A fenéket nem kuncsorogtál, és ráadásul ezzel röhejessé tetted magad többek előtt is.
Az eredményeidhez gratulálok, remélem még több rekordot láthatunk tőled. Inkább ezzel foglalkozz, ne azzal, hogy Zé-t hogyan, hány hozzászólásban tudod lefikázni.
De elnézést, hogy ismét "jöttem", csak gondoltam megint kicsit helyreraklak, ha már Zé, jugeen vagy Achill3us nem teszi meg. Mondjuk megértem őket, hogy nem foglalkoznak veled és tekintenek rád komoly ellenfélként.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest