Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
most olvastam. 5500 3dvantage milyen lesz?

-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
grat az nb pothoz

nekem se lett volna rossz ha mondjuk megy 760 felett a gpu léggel...
mennyi vgpu-t toltál? -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
thx

igen tudom, legközelebb reméljük mindkettőnknek jobban fog menni
azért ha lesz elég nitróm holnap, megpróbálok valami eredményt csinálni még single-ben just for fun, 4890 már be is van szigetelve: 4890+tek9 -
-
Achill3uS
nagyúr
felrakom azért nektek is a végeredményt, léggel és GTX 295-tel ennyire futotta (egy driver bug miatt a GX2 erősebb a Car High tesztben ami pokolian visszafogja a végeredményt főleg cpu limit mellett), de így sem vagyok csalódott, előttem-mögöttem görögök

3DMARK 2K1 low clock challenge II @ XtremeSystems
direkt link: 91,871
-
toyone
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
üzenetére
nem a memó foglalatokat vagdassa, hanem közötte.
igazából nem is vágja, csak oda tuszkolja be a művészradírt, amit tökéletesen lehet használni szigetelésnek, így nem ázik át a nyák és nem lesz kuka az egész lap.
sajna ott olyan kicsi a hely, hogy mással nem is nagyon tudná oda begyömöszölni, max fogpiszkáló vagy valami hasonlóan vékony.
ADAM1337 : szép meg design-es, de sztem használhatatlan.
eleve kicsi a súlya, ahogy nézem a falvastagságot se vitték túlzásba.
ha meg a 30e ft-os árát nézzük, akkor annyiból már egész csinos RÉZ POT-ot lehet farigcsálni
-
ADAM1337
nagyúr
-
cizoe
őstag
Phenom II 955 tuning a legfelső határokig - videóval
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
az a jobb alsó izé micsoda?
-
-
Achill3uS
nagyúr
thx srácok

Thermolab Baram volt rajta, 2x1500rpm-es ventivel, semmi extra a cpu ennyire vad
max órajel validra valahol 4800-4850mhz körül van, mivel úgy néz ki a Gene áll meg bclk-ban 230 körül, jegezve/nitrozva más lapban lesz majd 
-
subaruwrc
félisten
-
kaoszpapja
aktív tag
köszönöm a válaszokat

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kaoszpapja
üzenetére
k|ngp|n-től lehet rendelni, mostanra már állandó termékként gyártja a Tek-9 szériával együtt. hamarosan új honlapja lesz kifejezetten a hűtési megoldásai értékesítéséhez.
szponzoráció nélkül megfizethetetlen ára van a héliumnak (valami 3-4ezer huf litere), és még speciálisabb tartály kell hozzá mint a nitrogénhez - plusz elő kell hűteni nitroval mert annyira durván párolog, hogy nem tudod önteni sem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
kaoszpapja
üzenetére
F1EE rendelni lehet.
második kérdésre a válasz -
Achill3uS
nagyúr
válasz
kaoszpapja
üzenetére
lehet, hogy ki fogom próbálni szárazjéggel is, de alapvetően phenom 2-nél van értelme, ahol több ln2-t tudok a pot-ba önteni így, mivel úgysincs coldbug (elvileg haha).
-
Achill3uS
nagyúr
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Overlocker
üzenetére
Meg nézem neked hamarosan s jelezni fogom mindenképp

-
-
Achill3uS
nagyúr
olvasd vissza a beszélgetésünket, csupán megkérdeztem mire fel linkelted nekünk eme eredményedet az extrém szekcióba. erre egy ilyen nevetséges hsz-el letámadsz és elvárod hogy barátian válaszoljon az ember? sajnálom, de ez a szekció a szívügyem, és ha valaki olyas valamit linkel, ír be ami véleményem szerint nem ide tartozik, kommentálom. az eredményeddel és azzal hogy te a régi hw-eket szereted tuningolni semmi bajom nincs, csak nem tartozik a klasszikus értelemben vett extrém tuningba.
btw. egy ddr 700mhz szép ugyan a maga kategóriájában, de a s939 végén a patriot még gyári ddr 700-as modulokat is adott ki: [link], szóval ha valami látványosat akarsz elérni, fogadd meg Oliverda tanácsát, szerezz winbond bh5/ch5-öket, és mutass valamit cl2-ben.
-
Oliverda
félisten
Hát én kétlem hogy irigykedne.
Emlékeim szerint 600MHz+ nem volt nagy wásziszdász mem. órajel 939+TCCD kombóval. Úgyértem hogy nem hogy nem számított extrémnek de még simán bármiféle extra hűtés nélkül lehetett stabilizálni akár 24/7-re is.Szvsz lehetne még érdekes dolgokat csinálni 939el, csak ahhoz kellene valami jobb Winbond BH-5 chipes RAM pár meg egy Opteron a legutolsó szériából. Persze ezek már ritkább, nehezebben beszerezhető és költségesebb dolgok. Viszont mondjuk elég szép mem. latency-t lehetne velük produkálni (<30ns).
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Achill3uS
üzenetére
Hajrá, produkállj jobbat

És igen, bármilyen cucc, akár egy p3as is tud újat mutatni, csak okosan kell csinálni
egy példa: 10év múlva megdöntik a mostani FSB világrekordot, és csinálnak 1000MHz-es FSB-t.. 10év múlva már emlékezni nem fognak az FSB-re, de attól függetlenül az eredmény új, és figyelemre méltó lesz akkor is
Még valami: Nem (csak) attól leszel nagy király ha folyékony nitrogénnel szétfeszelve elérsz eredményeket...
Léggel és vízzel is lehet csodálatos, bámulatra méltó eredményeket elérni, próbáld majd egyszer ki te is
VAgy csak mond ki egyszerűen: Írigykedsz a 700MHz-es DDR eredményemre
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
hermetikus kompresszorral nem igazán tudsz már javulást elérni, felesleges lenne ezt lecserélni és ujraforrasztani, szigetelni, ujratölteni drága hűtőgázzal. -70 körüli hőfokokat max télen kinti levegő fujatásával tudsz elérni üresjáratban. de általában a vapo szenzorai csalnak egy jopár fokot érdemes valódi thermométerrel kimérni az evap temp-et és ahhoz viszonyítani. a doboz fizikai korlátaiból adódóan azt tudom mondani továbbra is, hogy kb semmit nem tudsz már hozzányúlni ami lényegesen befolyásolná a hűtési teljesítményét. nagyobb hőleadó borda és ventillátor szintén nem férne bele, ahogyan valami erősebb rotációs kompresszor sem. nem véletlenül alakították ki ekkorára, közepes ~300w körüli áramfogyasztása van, nem annyira hangos, nem foglal túl sok helyet, és nem utolsó sorban elég design-os darab (nemúgy mint egy-egy homemade megoldás
). -
válasz
Achill3uS
üzenetére
köszi.

azt még én sem tudom konkrétan,hogyan tudnám elérni.
plusz hütést akarok tervezni a kompira.
a -70 fok az csak a cél lenne.
láttam 1-2 helyen ahol -71 fokos volt a kompi.
persze az csak a kijelző volt.
nálam nem szokott hazudni a kijelző,pár fok eltérés van a kompi és a bios közt.
kompresszort cserélni benne nem kis munka,ráadásul nem is nagyon férne el benne nagyobb.akkor nagyobb dobozba kellene átrakni.
vagy van ekkora méretü erősebb kompresszor ? -
Achill3uS
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
grat, ez már nem rossz eredmény
viszont kiváncsi lennék milyen módosítással akarsz a vapo teljesítményén -20~30 fokos javulást elérni anélkül hogy kompresszort cserélnél. volt alkalmam párszor szétszedni és hidd el az az LS a doboz lehetőségeihez képest maximalizálva van, nem kis szakember (chilly1) dolgozott rajta. -
bacsis
Közösségépítő
Tessék egy kis ízelítő nektek is:
[link] -
slett27
addikt
Azért jó látni, hogy még ezekben az időkben is az Urak képben vannak AMD fronton is.

-
N-vidi-A
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ez valóban aranyos!

-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
LOL

-
válasz
Overlocker
üzenetére
az komoly

-
-
válasz
Overlocker
üzenetére
köszi

-
-
bacsis
Közösségépítő
Akkor most én meg küldjem be az 5466MHz-es P3 KAtmai processzorral elért eredményem?
Legalábbis CPU-Z szerint annyi
-
köszi

néztem az ujabb csalásokat. tényleg nem értem őket.
annyit érnek el vele,hogy mindenkinek meg lesz róluk a véleménye.
és nem pozitiv irányba.minden user és csapat küzd az eredményekért.
mindenki örül amikor tud egy kiemelkedő,vagy majdnem kiemelkedő eredményt produkálni,és akkor jönnek az ilyen emberek.
csak sajnálni tudom őket. -
jugeen
addikt
31,5x a max. szorzó a PHII 955-ben (325 old. CPUFID). mod bios-szal nyomulnak, a cpu-z meg benyeli a bugokat. vadul dolgoznak a cpu-z bug orvoslásán.
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
-
bacsis
Közösségépítő
hoppá, csak nem egy Magyar világrekord?
[link] -
talán ez az eredmény már befér ebbe a topicba.
E8400-EP45 DS3,with compressor
alaplap csere lesz...
-
kaoszpapja
aktív tag
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Achill3uS
üzenetére
Igen-igen, ezek is melegednek mint állat ha kicsit meg vannak pöckölve
Ezt akosf barátom érte el, most csak a 800as eredményét találtam meg, de megcsinálta a 900at is, az garantáltan világrekord lenne
3v-os magfeszültség kellett hozzá és mínuszfkra lehűtött fagyálló
brutál eredmény -
serito
senior tag
válasz
kaoszpapja
üzenetére
Használtátok már a pot-ot vagy csak én nem figyeltem? Vagy a pár sorral feljebb közölt eredmény már azzal készült?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak tutira mentem azt hiszem.. köszönöm
és mindez 1.32V-al