Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Nyilvan a teljesitmeny elektronika programozasa a kulcs.
Abban valoszinuleg ott a korlatozas, hogy nincs impulzus szeru teljesitmeny ugras - ezek is annyira alap dolgok, hogy el nem tudom kepzelni, hogy barkiben is felmerul ezek hianya.
Nekem ugy tunik, hogy a szakma inkabb nem hiszi el, hogy valaki megcsinalta a szakma osszes szegmensebol osszeszedett emberekbol azt amit ok meg papirra sem mertek vetni.
Most meg megy a kopkodes, hogy ez meg az nem volt igy meg ugy levalidalva.
Ketlem, hogy az USA kozlekedesi hatosaga szemet hunyna csak azert mert hazai autogyar.
Nem lehet, hogy az irigyseg beszel az elemzokbol?Nem ertek hozza, de az emlitett dolgok annyira alapok amik nelkul tuti nem engedtek volna az utcara ezeket az autokat. Azert egy engedelyt nem puszira adnak, vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest