Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
Jahno
üzenetére
Elég nagy kuss van és ennek az az oka, hogy nem akarnak 3. világháborút és/vagy bíznak benne, hogy az izraeliek ezt megoldják.
Azért annyira naprakészen nem követem az eseményeket, de itt egy fegyveres támadásra reagál izrael éshát úgy tűnik nem kell nekik több segítség. Ukrajna esetében, pedig őket támadták meg. Ráadásul van egy nagy különbség. Ukránok mégiscsak keresztények.... -
blueboi69
őstag

-
Jahno
veterán
válasz
npera
üzenetére
Néha ezt-azt nézek, vagy kérdezek helyi erőt, de én ott értetlenkedem, hogy a ruszkik ellen eléggé fellázadt a világ, itt most úgy elég nagy kuss van, de még sokan Gázát támogatnák. Ensz, Unicef, ilyenolyan jogi szervezetek és hasonlók, civilek meg hivatalosabbak szinte sehol nincsnek vagy csak teljesen másról duzzognak kicsit. Amnesty International is most böfögött annyit, hogy követelik a tájföldi vendégmunkások szabadon bocsájtását Gázából. És a többiek? Meg elítélték Izraelt, hogy legombázott valami mecsetet vagy mit.
Itt én tökre fordítva vagyok bekötve, vagy az egész világ, de embertelen amit ezek ott művelnek, egyszerűen értelmetlen megfélemlítős erődemonstráció és főleg civilek ellen, most ezen mit nem lehet felfogni?
-
npera
addikt
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Van ismeros aki betegszallito. Sajna ez ilyen. Errefele legalabbis.
Nyilvan franko lenne ha viszi-hozza idoben. De szerintem ezt osszeszervezni a magyar betegellatassal ugy, hogy meg hatekony is legyen, kb eselytelen.
Legutobb csak az, hogy fevegyek osztalyra, majd 4 ora volt. 8-ra hivtak, 12 fele zavartak ki az osztalyrol. Addig kb vartunk. -
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
Olyat ezer éve nem láttam és mivel a szállítási idő az általában a "majd" ami inkább a rendelésről visszafelé működik, odafelé időpontra főleg reggelre nehezen.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Mert az úgy műxik, hogy reggel viszi, este elhozza. Valamikor. Ez a tapasztalat. Meg ha meg tudjuk oldani akkor megoldjuk. Pláne hogy a betegszállítós 12h-s intervallum így lecsökken azért 3-6-ra.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
Hááát, vidéken egy út az saccpekábé 30-50ezer pénz. És azt a 3 órás várakozást (5-8ezer/óra) vagy újra kiszállást ha hozzá kell toldani, akkor jó kérdés, hogy Karcagon esetleg vannak-e ilyenek. Ezer kilométer, az veri az 1 millió forintot szállítási költségben.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Jaja, az. Pláne, hogy papa is szeret várni, meg én is...
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Ha végeznek államiban se tudja megcsináltatni, mert mire időpontot kap, már mindegy.
Csak 1 sztori. Nagypapám (82) párszor műtve volt idén ('56 óta nem volt kórházban elmondása szerint). Sérvműtétnél minden oké volt.
Aztán műtötték a fülét (bőrrák). Elengedték pénteken, szombaton vissza kellett vinnem kötözésre, aztán kedden kontrollra, majd csütörtökön vissza kellett vinni varratszedésre. (60-80km egy irányba, meg sok óra várakozás, tehát minden alkalom 1 szabadság.)
Mivel a szövettan igényelte, megint meg akarták műteni a fülét (majd a másikat is kell, meg az orrát is, mert ott is van elváltozás). Szerdán elvitte keresztanyám, nem volt hely az osztályon, hazahozta. Megváratták velük az adjunktust, hogy majd az megnézi (+3 óra várakozás). Nem nézte meg. Másnap vigye vissza műtétre, még aznap ki is engedik. De akkor megnézte az adjunktus, szerinte nem kell műteni, így nem műtötték meg, de másnap menjenek vissza, mert konzílium eldönti, hogy meg kell e műteni mégis. Ha azt mondják, hogy nem, akkor az orrát műtik, ha igen, akkor a fülét. Így másnap visszamentek. (Meg kellett volna műteni, de papának tele volt a hócipője, így az orrát műtötték meg mégis).
Szóval az eddigi fül és orr műtét az az előzetes vizsgálatot, diagnózist nem számítva, az kb 14x75km, meg 8x 1 nap parkolás a kórházban (alkalmanként átlagban 3500Ft.), és 8 nap szabadság.
Namost, ha nagypapámat senki se tudta volna vinni (vezetnie 4-es főúton már nem igazán kéne, meg műtve nem is előnyös) akkor miképpen lett volna ez megoldva jól? És még 2 fülműtét, 1 sérvműtét hátra van. Meg még pár apróság.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Az kemény.
-
WiZARD
veterán
válasz
blueboi69
üzenetére
Egy fapad basic/classic gardena tömlőre 20 bar-t írnak, a jobbakra 25-35-öt.
Csúnya lenne ha 2-3 bar nyomástól szétdurranna egy tömlő, ezzel az erővel megnyitom a csapot, a végén van egy stoppos csatlakozó és már robban is az arcomba. Nagyobb nyomás meg nem kell ahhoz hogy a levegőt kinyomd a rendszerből. -
-igu-
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
Remélem, semmi komoly.
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Nézd meg alaposan, hogy Ő miket használt és megvan mit kell venned

-
A. Crowley
tag
Köszi a tippeket, jövőre megvan a dolog akkor.
-
WiZARD
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
[link] (vagy találsz itt ezer másik végű csatlakozót, ha más tetszik)
+kerti locsolócsővel meg annak a csatlakozójával megoldod
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
A. Crowley
üzenetére
awa bilincs
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
https://www.hydrolight.hu/szerszam/ontozorendszer-viztelenito_csatlakozo_univerzalis.html [link]
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Pont ezt akarom jövő őszre megoldani én is
Idén elhívta Apósom a kertészt, 15ezerért fújatta ki a vizet (4 kör, körönként 5 szórófej). 23 évig nem volt ilyen csinálva, aztán egyik évben eltört a szelepeknél a csatlakozó. De, hogy a fagy miatt vagy csak elöregedett, azt nem tudja senki.
Szóval Ő az eattila képén szereplő jobb oldali "pisztolyhoz" csatlakoztatott csövet és annak a végére locsolós gyorscsatlakozót rakott. Egy másik locsolós gyorscsatlakozóra (apa-anya) meg merev csövet és azt tekerte be a szivattyű csatlakozójának a helyére. A hajlékony locsolócső (a "pisztoly"-ra) azért kell, hogy a kompresszorról egyszerűbb legyen a vízre csatlakozni, ne legyen merev az összekötés. A két cső között meg a legegyszerűbb ezzel a gyorscsatlakozóval átvinni a levegőt. A pisztolyra meg rakott gyorsszorítót, hogy ne kelljen kézzel nyomni amíg ki nem fogy a víz a rendszerből.Ha van a közelben kertészeti bolt, akkor a legegyszerűbb ha bemész. viszed a szivattyú (vagy csap, ami van) csonkját meg a kompresszor felőli oldalt és mondod a szakinak, hogy ezt legózzátok össze valami csatlakozókkal.
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000
üzenetére
Én elvi síkon csak azt veszem amire szükség van és vagy pénzem, az meg úgysem akciós értelmes körülmények közt. Jön szembe a sok vacak, nem is annyira olcsó, szóval mindegy. NAS-t kellene felszámolni, de akármerről nézem érdemes életben tartani, mert maga a doboz nem sokat ér, 3x4 tera van benne, most ha 1 darab 10+ terásra cserélem akkor megint minden 100ezer. Maradok a seggemen, odahaza viszont nagy kiárusítás lesz, csomó riasztós kellék és műszerdoboz, Mikrobik....
-
-NoVa-
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
Kerti csap - USB adapter, aztán tuti van kompresszor - USB is.

Viccet félretéve jó sok kacsaszalag, az bírja a nyomást. Nálam ha lezárom a kerti bejövő ágat, megnyitom a leeresztő csövet, és az öntöző vezérlődobozában kitekerem a leeresztő csavarokat, leengedi az egész rendszert szépen, nem fagy szét. Opciósan ugyanazon a lyukon át a kompresszor is meg tudja fújni a rendszert.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
Szerintem ne a csapra kösd (:-Ennyit meg még az is, ha odafogod, nem kell ezt ennyire légtömörre gondolni.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Ez nem megoldás?

-
A. Crowley
tag
Hogyan tudok kompresszor gyorscsatlakozóból bármi emberi csatlakozást csinálni, hogy rákössem a kerti csapra, kifújni a vizet az öntözőrendszerből?
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Az rosszabb
-
Sipi-
őstag
Ha esetleg valaki Xbox Series S vagy X-hez akar külső bővítőt venni, akkor csak szólok, hogy alzában most 38e az 512-es a korábbi (és máshol még mindig) 50e+ helyett.
-
válasz
-igu-
üzenetére
hát ez szigorú... szoktam túllépni... Mondanám, hogy sokszor indokolatlan korlátozások vannak. És egyenes úton mi baj történhet... de most még friss az élmény és mindenki mutogat az Árpád híd esetre... ami valljuk be speciális helyzet volt sok szempontból. Nem kizárólagosan a sebességtől ment félre a projekt...
De ez ugyanaz a híd aminek nagyjából a közepén a Buda felé vezető oldalon a külső sáv olyan nyomvályú van, hogy nagy esőbe 70-nél a vízzel megtelt több méternyi kis medence rendesen jobbra rántott. Korrigálás nélkül, padka és szalagkorlát...De ott van ennek az ellentéte...sokan azt hiszik lassan kell menni mert az biztonságos. Hát...nem. Illetve külön öröm mikor 50-60-70 vegyes szakaszokon valami félőrült 35-ös tempomattal megy... megörtént eset. Na azt is kéne büntetni.
-
Sipi-
őstag
-
Sipi-
őstag
válasz
-NoVa-
üzenetére
Ingyen megéri, pénzt nem adtam volna érte. De a gyereknek tetszik. A saját gépünk is hasonló, annál ez annyival jobb, hogy új és nincs teliszemetelve még

A nagyobbik gyerekem lenyúlta az Elitebook-omat, azért az más liga.
Jah, office nincs rajta, de azt lehet igényelni oktatási azonosítóval. Én már pár éve kértem, azóta azt használjuk. -
-
-
Sipi-
őstag
Átvettem a gyerek sulis laptopját. Játékokkal nem fogja szétnyúzni, mivel egy Pentium Silver N6000 van benne 4 GB memóriával és 128-as eMMC-vel és Windows 11-el.
Viszont hátra lehet hajtani tabletként, meg tapicskolni is az 1360x768-as felbontású kijelzőt
-
WiZARD
veterán
válasz
Bujdy81
üzenetére
Én pont a napokban néztem, hogy nekem a hátsó gumi nem valószínű hogy még 1 szezonra felkerül. Élt ~30-35k km-t. (Michelin Pilot Sport4)
Az első még annyira nem gáz. Mert persze első-hátsó csere helyett mindig előre tette a jobbat a gumis.
Majd tavasszal lövök rá valami új szettet.
-
WiZARD
veterán
válasz
Jahno
üzenetére
Jah nekem is ez jutott eszembe, hogy itthon nekiesnének pneumatikus bontóval.
Nálunk csak betont kellett, mert mire felépült a ház a fél udvar le volt betonozva jó vastagon - a betonpumpás a csőben maradt ~0.5m3 betont kinyomta oda ahol épp neki jól esett, ~7-8 alkalommal

Aztán amikor jött a gépész a csatornát kiásni/bekötni és a nyomvonalon végig 20-30 cm beton volt akkor nem örült
Hívott munkagépet, az feltörte, pár óra alatt meg is voltak és kezdhetett dolgozni ő is... -
Bujdy81
aktív tag
Annak, aki nagyon aggódik, hogy hogyan közlekedem, jelezném, hogy a 293 lóerős, hátsókerekes autóról szűk 19.000 km után lekerültek a nyári gumik és nincsen mérhető különbség profilmélységben az első és a hátsó között!
Nagyobb baj, hogy 19k km alatt elkopott kb. a 40%-a, szóval olyan 45-50 ezer km-t fog bírni az olyan 7-8 Ft/km gumikopás. Rifterrel ugyanez a gumi típus olyan 3-4 Ft/km lenne, szóval bejön kb. a kalkulációban számolt dupla költség...
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
-igu-
üzenetére
Akartam is írni, hogy ez nem is igazi falusi megoldás, túl modern!

Itt a faluban az ment, hogy az udvaron volt egy kb. 8-10 m3-es gránitkő a szomszédban. Picit kiásták és mivel itt hónapokig van "éjjel fagy, nappal olvadás", ezért egy téli szezon alatt szétszedte a bácsi a "minden este meglocsolom" módszerrel...
-
Jahno
veterán
válasz
npera
üzenetére
Mindjárt nézek is róla videókat.
Csak előbb kiagyaljuk miképpen lehet Mikrobi mögé Tcomos settopboxot rakni. Tuti regisztrálva van a MAC címe és teljesen más hálózatot kap, mint a sima PC-k vagy bármi más és ilyen miatt szívok vele, szóval Mikrobin egyik portot elszeparálom, belekötöm a T-s modemet még egy kábellel és meg kellene fejteni, hogy ami a settopbox felől érkezik, azt szépen arra a portra küldje, Mikrobiban DHCP meg semmi más nem kellene.
-
npera
addikt
válasz
Sipi-
üzenetére
Ja, valamennyire azért tudom mit csinálok. Nem akarom magam azzal hitetni, hogy kiemelkedően jó sofőr vagyok, azok a versenyzők
De ott helyben kettévágták volna a jogsit. Ha +30 a túllépés vagy 135 km/h felett autópályán, akkor nincs is vita. Azonnal ugrik a jogsi. 30-as táblánál az 50 is már pattintja a jogsit.
Azokon az utakon, ahol 50-nél többel lehet menni az alábbi büntetési tételek jönnek:
Överträdelser av hastighet på väg när begränsningen är högre än 50 km/h
Vid allvarligare hastighetsöverträdelser i trafikfarliga miljöer ska särskilt beaktas om gärningen är att bedöma som vårdslöshet i trafik.
1–10 km över gränsen: 1 500 kronor
11–15 km över gränsen: 2 000 kronor
16–20 km över gränsen: 2 400 kronor
21–25 km över gränsen: 2 800 kronor
26–30 km över gränsen: 3 200 kronor
31–35 km över gränsen: 3 600 kronor
36–50 km över gränsen: 4 000 kronor
51 km/h över gränsen, och mer: Till åklagareHa 51-el léped túl a határt, akkor bírósági ügy lesz belőle. Ott is vannak fokozatok, a végén a böri jön.
-
npera
addikt
válasz
Bujdy81
üzenetére
A fiammal mentünk szülni. Víz már elfolyt, asszonyt megkérdeztem, hogy mennyire bírja. Elég erős asszony, de akkor láttam rajta, hogy durva fájdalmai vannak. A lakótelepen nem hajtottam gyorsan, a kisutcákon sem. Meg még a főúton sem, ami az elkerülőre vitt. De az elkerülőn a 70-es korlátozásra ráraktam még százat. A nagy hídon megvolt a +100 konkrétan. Amikor a laza este 7-órás forgalomban kocsik mellett haladtam el, akkor lelassítottam 100 körülre, nem húztam el dupla sebességgel mások mellett. Tehát érzéssel, de azért haladtunk. Amikor felszakadozott a forgalom, akkor 5000-es fordulat alatt rikán volt az 5-hengeres...
Mikor odaértünk, akkor már mentek a tolások, ott azzal kellett küzdeni, hogy tartsák vissza a gyereket picit, hogy ne repedjen szét minden. 25 perc múlva kinn is volt.
Első gyereknél nem kellett sietni, ott 5 órát tartott a folyamat megérkezés után.
A fenti példa sebesség alapján extrémnek tűnhet, de nem csináltam veszélyes manővereket, nem mentem bele olyan helyzetekbe amikor letolok valakit az útról vagy az egyedüli megoldás olyan Szennásan az, hogy a másik mozduljon, mert másként felöklelem. Mindig volt valami menekülési útvonal, nem kreáltam megoldhatatlan helyzeteket. Ha rendőr látta volna, akkor a tempó miatt meg sem próbáltak volna megállítani, hanem helikopter nézte volna, hogy hol állok meg és ott jött volna a beszélgetés. Egy bizonyos tempó felett nem is követnek, mert túl veszélyes. Jogsi ugrott volna mindenképpen, de nem volt probléma.
Ha nem kórházba megyünk, akkor nem művelek ilyet, mert ekkora tempó egyszerűen túl sok. Szeretem a sebességet, melóban hajtok is rendesen, de közúton kár feszegetni.
-
Sipi-
őstag
Mossuk kezeinket - az eltitkolt kórházi fertőzések nyomában
1 óra 8 perces dokumentumfilm a kórházi fertőzésekről és arról, hogyan titkolja a valós számokat az állam. Az a szomorú, hogy ha pl. a nemzeti konzultációra kidobott nem kevés milliárdot a kórházakra fordítanák, már azzal is lehetne eredményt elérni. -
-
-igu-
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
itt meg jövedelemalapú tétel a gyorshajtás
euróban számolva is ezres nagyságrendű bukta lehet könnyedén
Nekem az a megoldás tetszik igazán, amikor leállítják a delikvenst egy közeli parkolóban, hogy gondolkodjék kicsit - az idejével fizeti a büntetést. Minél inkább siet, annál jobban fáj.
Az, hogy a tuningverdás csirigli hülyegyerek zsebből kifizet 2-300ezer forintot, aztán röhögve elhajt, az nem büntetés. Ő pontosan tudja, hogy neki ennyibe kerül, hogy mehessen, ahogy akar. -
-
-igu-
veterán
#falusi blog
A szomszédban a fák kivágása után beindult a földmunka. Markolós ember ásott egy nagy gödröt, de talált két tisztességes szikladarabot menet közben.
Itt az egyik (a sarokban az a nagy hólyagforma):
Múlt hét közepén kaptunk egy szép sárga papírt a postaládánkba, hogy pénteken "hivatalból" jönnek felmérni az ingatlant statikailag. Jött is egy kiscsaj péntek délelőtt, kívülről végignézte a házat valami műszerrel, bent is szüttyögött vagy fél órát - mint kiderült, a földmunka robbantással fog folytatódni, és előzetesen felmérik a szomszédos épületeket, hogy ne a már meglévő statikai problémákkal zaklassuk kártérítésért a szomszédot. A ház alapjába is befúrtak egy szeizmográfot.
Ma délelőtt megfúrták a sziklákat, kb. 40 centis mátrixban, de vagy méteres mélységben. Mindegyikbe dinamitrúd (persze nem rendesigazi, mert nem volt rajta ACME felirat). Utána az egészet betakarták jó pár rétegnyi takaróval - szétvágott gumiabroncsok összefűzve drótkötéllel - aztán néhány hangos sípolás gyorsuló ütemben, majd pukk. Macskák már a sípolást se szerették...A végeredmény elég látványos lett.

Élmény volt, de a mókusokat azért jobban viseltem. Még ha ki is rabolták néha a madáretetőket...
-
blueboi69
őstag
válasz
-igu-
üzenetére
Háááát nézzük csak. Sztem logikus következtetés lehetne, hogy a jövőbeli okmányirodás időpontban való megjelenés idejében nem tud majd dolgozni és az ennyi bevételkiesést okoz. Nem lenne alaptalan Bujdy esetében

Vaaaagy esetleg valami útlevelet kellett intézni, ami ha nincs meg, akkor buknak egy drága vakációt. De ez csak tipp. -
Sipi-
őstag
-
Sipi-
őstag
Lehetett volna akár 6395 forint is, nem? (10 napos 6400 Ft)
Márciustól jön az egynapos autópálya-matrica, 5150 forint lesz -
Bujdy81
aktív tag
válasz
-igu-
üzenetére
Amikor egy hónapra kapsz egy fél órás time slotot, akkor sajnos jó odaérni, mert ha lekésem, akkor idén már nem intéződik el a dolog, az pedig euróban számolva is ezres nagyságrendű bukta lett volna. Baleset veszély nem igazán volt, nem a lakópihenőben mentem ötvennel, maximum fotó dokumentáció készülhetett volna...
De az tény, hogy utána, ügyintézés után jobban esett lassabban hazajönni!

-
Bujdy81
aktív tag
-
npera
addikt
válasz
-igu-
üzenetére
Szülni mentek. És már elfolyt a víz. Próbáltam. Működik.
Erősen vérző gyereket kórházba vinni. Próbáltam. Működik.
Egyszer saját magamat vittem kórházba, akkor nem gyorshajtottam, mert magam miatt kár sietni. Szépen nyugodtan....Máskor nem igazán megyek szándékosan jelentősen gyorsabban (értsd sebességhatár +100)....
-
eattila
őstag
Hétvégén Siófokon voltunk, 10. házassági évfordulót ünnepelni. És rájöttem, hogy a legtöbb ember (helytelenül) miért a sportolókra haragszik. Kb mert szerintem elég sokszor sz@rul van bonyolítva a dolog.
Szombaton volt a Balaton Maraton. Ott futottak a parton meg a sétányon meg a hotel előtt. Riszpekt nekik, mert ilyen szélben azért nem gyenge dolog. De az időszakos lezárások permanensre sikerültek sok helyen. -
Bujdy81
aktív tag
Na, ma mentem ügyet intézni. Időben voltam, de féltávtól vissza kellett fordulnom, mert itthon maradt valami. Szóval ismertem az útvonalat, hogy nincsen trafi (két órával korábban arra vittem a kölköt oviba) és sietni kellett.
Kiderült az EV nagy előnye: nem kell visszahűteni a turbót landoláskor...

-
Samott
addikt
#comic pictures
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hívott munkagépet, az feltörte, pár óra alatt meg is voltak és kezdhetett dolgozni ő is...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)