- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Egyszer már érdeklődtem hasonló témában (#8906 #8909) és most megint belefutottam egy hasonló problémába. Azt a problémát úgy oldottam meg, hogy a munkafüzet Open eseményébe tettem az UnMerge parancsot így a beillesztés már a teljes munkalapot szétválasztott cellákkal találja. Meglátjuk mi lesz.
Most azonban van egy ilyen programrészletem ahol hasonló a probléma annyi különbséggel, hogy itt a Selection.ClearContents sor csinálja ugyanazt mint a másik esetben az UnMerge:
Private Sub ComboBox1_Change()
Range("B4").Select
Range(ActiveCell, ActiveCell.End(xlDown)).Select
Selection.ClearContents
Range("B4").Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False
Range("B3").Value = Date
End SubAz sajnos nem megy, hogy a Selection.ClearContents után nyitjuk a forrás munkafüzetet és utána másolunk mert a forrás munkafüzet egy távoli gépen Remote Desktoppal érhető el változó néven, nem tudni milyen nevű munkalapjának milyen tartományából kell másolni és persze az elérési út is több féle. Szóval az eredeti adat kijelölését mindenképpen a felhasználóra kell bízni.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e ennek a problémának a megoldására bevett technika vagy csak a #8909-ben leírt átmeneti tárolós módszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- Androidos tablet topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest