Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
szeretném a segítségeteket kérni!
Sajnos sose mélyedtem jobban bele az excel rejtelmeibe, na jó az igazság az mikor 10 éve tanultam akkor se nagyon foglalkoztam vele, és azóta valahogy sose kellet függvényeznem.De most holnapra kellene valamit a munkahelyemen alkotni de lövésem sincs hogy álljak hozzá, feltételezem egy Excel expert usernek csak egy kis khm ... +kézimunka"
?szóval a mellékelt képen az excelből van kiollózva a kép (excel filet nem lehet csatolni?)

remélem látható
szóval van 3 termék azokhoz rendelve a max szerszám kapacitás együtt és külön stb. (vannak közös szerszámok +Termék 2-3 közös gyártósor stb. ez bonyolítja a dolgot)
Kellene valami olyan HA függvény (vagy más) ami a PO-kat (rendelések) nézi/jelzi hogy végrehajthatók-e van e elég kapacitás stb. Kell nézni Termék1-2 öt egymáshoz a Termék3 hoz ill együtt. Remélem érthető mit szeretnék, ha van kérdés várom (bár most indulok csak haza 1-2 óra míg tudok válaszolni + igazából nem a területem ez a kapacitás számolás és igazándiból át se látom a dolgot.)
Persze tudom jó lenne valami prioritási sorrendet is megadni a termékek közt(?) de ezt nem tudok. Ha csak valami képlet vázat adtok amin eltudok indulni/feltudom mutatni holnap annak is örülnék egyedül ma délután semmire se megyek!
Nagyon köszönöm (életmentés szintű segítség)
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?
Fferi50