Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
szeretném a segítségeteket kérni!
Sajnos sose mélyedtem jobban bele az excel rejtelmeibe, na jó az igazság az mikor 10 éve tanultam akkor se nagyon foglalkoztam vele, és azóta valahogy sose kellet függvényeznem.De most holnapra kellene valamit a munkahelyemen alkotni de lövésem sincs hogy álljak hozzá, feltételezem egy Excel expert usernek csak egy kis khm ... +kézimunka"
?szóval a mellékelt képen az excelből van kiollózva a kép (excel filet nem lehet csatolni?)

remélem látható
szóval van 3 termék azokhoz rendelve a max szerszám kapacitás együtt és külön stb. (vannak közös szerszámok +Termék 2-3 közös gyártósor stb. ez bonyolítja a dolgot)
Kellene valami olyan HA függvény (vagy más) ami a PO-kat (rendelések) nézi/jelzi hogy végrehajthatók-e van e elég kapacitás stb. Kell nézni Termék1-2 öt egymáshoz a Termék3 hoz ill együtt. Remélem érthető mit szeretnék, ha van kérdés várom (bár most indulok csak haza 1-2 óra míg tudok válaszolni + igazából nem a területem ez a kapacitás számolás és igazándiból át se látom a dolgot.)
Persze tudom jó lenne valami prioritási sorrendet is megadni a termékek közt(?) de ezt nem tudok. Ha csak valami képlet vázat adtok amin eltudok indulni/feltudom mutatni holnap annak is örülnék egyedül ma délután semmire se megyek!
Nagyon köszönöm (életmentés szintű segítség)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túraautó topik
- EAFC 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
?
Fferi50