Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
válasz
Fferi50 #53710 üzenetére
Igen így meglehet csinálni. De úgy akkor nem lehet ezt megoldani, hogy amikor változik a neve ne kelljen vele manuálisan foglalkozni? Például, hogy csak a raktárkészlet részt figyelje és a változó dátummal már ne foglalkozzon? Mint, ahogy az xkeres függvénynél meglehet oldani * helyettesítő karakterrel, de azt próbáltam, hogy itt nem működik.
Jelenleg úgy oldottam meg, hogy az árakat azt másik táblázatból veszi ki, aminek nem változik a neve, de picivel jobb lenne, ha a mindig frissülő raktárkészletesből tudná kiszedni, csak mivel nem egyedül én használnám a táblázatot, jő lenne ha nem kéne manuálisan frissítgetni a hivatkozást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest