- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Most már rájöttem, hogy nem véletlenül kértek mintát arról. hogy mit szeretnénk.
Átgondoltam, s rájöttem, hogy amit legelőször írtál, az kell nekem. Ha csak 1 sor van, akkor nem megy, de a többi esetben úgy néz ki, hogy jó. Az egysoros javítást meg megpróbálom beleügyeskedni a későbbi makróid alapján.
Sikerült is a javítás, egyelőre a teszteken át ment, szerintem jó lesz.
Csak hogy átlássátok mi a folyamat.
Tehát a lényeg. Érkeznek összevissza sorrendbe az áruk. Megszűröm az A oszlopot almára, ha megtörtént a bevételezés, az almák mellé menne az x. Majd jön másik meló, legközelebb már először B-re szűrök, mert ami nem üres, azzal nem kell foglalkoznom. Amit bevételeztem, azok bizonylatát ki kell nyomtatni. Szűrés X-re a B oszlopban és C-ben üresre. Ha megtörtént a nyomtatás mehet a C-be az x. Ami nyomtatva van, azt könyvelni kell C x, D üres amivel foglalkoznom kell. Persze, ha van lehetőség mindet folyamatában csinálni, akkor nincs erre szükség.Ismét köszönet a segítségért és a Türelemért!
#52886Fferi50
Neked is!
Nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Metal topik
- Microsoft Excel topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50