Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Szia Mutt!
Nos mivel annyira közel sem vagyok otthon a PQ-ben, mint te magad, ezért végül kerülő megoldásként azt csináltam, hogy mind a jobban, mind a gyengébben teljesítő játékosok eredményét betöltöttem munkalapra, majd onnan újra beolvastam. Így sikerült elérnem azt, amit te sokkal egyszerűbb és nagyszerűbb módon oldottál meg. Le is fogom cserélni a bonyolult és időigényesebb megoldást az általad javasoltra.Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál a felvetésemmel, érdemes lesz megjegyeznem a módszert. Az M kódot külön köszönöm, anélkül nem fogtam fel, hogy miről írtál, de azzal igen.
Sokáig azt hittem, hogy tuti én rontottam el valamit, de ezúttal megerősítést kaptam tőled, hogy nem én szerencsétlenkedtem, hanem tényleg nem várt működés lépett fel.
A legbosszantóbb az egészben, hogy van egy olyan megoldandó feladatrészem is, ahol az egymás mellett figyelembeveendő eredmény nem fix kettő versenyzőtől, hanem többtől jön össze úgy, hogy csak a kettő legjobb eredmény veendő figyelembe. Az eredeti módszerem szerint hiába távolítottam el a 2-nél nagyobb értékeket a sorba rendezés után, a kibontást követően azt a harmadik legjobb eredményt is sikerül kibontani, amit elvileg korábbi lépésben már kizártam. Szóval valami nagyon nem működik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50