- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Szia Mutt!
Nos mivel annyira közel sem vagyok otthon a PQ-ben, mint te magad, ezért végül kerülő megoldásként azt csináltam, hogy mind a jobban, mind a gyengébben teljesítő játékosok eredményét betöltöttem munkalapra, majd onnan újra beolvastam. Így sikerült elérnem azt, amit te sokkal egyszerűbb és nagyszerűbb módon oldottál meg. Le is fogom cserélni a bonyolult és időigényesebb megoldást az általad javasoltra.Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál a felvetésemmel, érdemes lesz megjegyeznem a módszert. Az M kódot külön köszönöm, anélkül nem fogtam fel, hogy miről írtál, de azzal igen.
Sokáig azt hittem, hogy tuti én rontottam el valamit, de ezúttal megerősítést kaptam tőled, hogy nem én szerencsétlenkedtem, hanem tényleg nem várt működés lépett fel.
A legbosszantóbb az egészben, hogy van egy olyan megoldandó feladatrészem is, ahol az egymás mellett figyelembeveendő eredmény nem fix kettő versenyzőtől, hanem többtől jön össze úgy, hogy csak a kettő legjobb eredmény veendő figyelembe. Az eredeti módszerem szerint hiába távolítottam el a 2-nél nagyobb értékeket a sorba rendezés után, a kibontást követően azt a harmadik legjobb eredményt is sikerül kibontani, amit elvileg korábbi lépésben már kizártam. Szóval valami nagyon nem működik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Apple MacBook
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50