Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Ja, semmiképp nem úgy értettem, hogy a ti hibátok, éreztem, hogy valószínűleg nem tudtam jól átadni amit akartam.
Tegnap volt egy pár órás ablakom leadni egy változást egy file-ra munkahelyen, mivel nem mi kezeljük azt, így át kellett küldenem valakinek, miket írjon át benne. Emiatt makrót sem lehetett beletenni, ez számomra nyilvánvaló volt, de most látom, hogy nem írtam az eredeti hozzászólásomban.
Amúgy a makrós megoldásaitok működtek volna, így átnézve a kódot.
Közben más dolgokat is csináltam, szóval elég kapkodós volt, nem tudtam erre szentelni a teljes figyelmem. Csak néha ránéztem a file-ra 5-10 percet, két másik dolog között.Elsősorban azt akartam gyorsan megtudni, hogy ha custom formátumot állítok be, akkor abban valamilyen módon lehet-e cellára hivatkozni, vagy bármilyen függvényt használni, de arra jutottam, hogy nem igazán és innentől hagytam az egészet, mert nem akartam nagyon túlbonyolítani, úgy, hogy nem is én kezelem a file-t és nem is volt időm elmerülni a kérdésben. Ez amúgy sem befolyásolt volna funkciót, csak ilyen utolsó simításnak szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest