Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• addikt

Ja, semmiképp nem úgy értettem, hogy a ti hibátok, éreztem, hogy valószínűleg nem tudtam jól átadni amit akartam.

Tegnap volt egy pár órás ablakom leadni egy változást egy file-ra munkahelyen, mivel nem mi kezeljük azt, így át kellett küldenem valakinek, miket írjon át benne. Emiatt makrót sem lehetett beletenni, ez számomra nyilvánvaló volt, de most látom, hogy nem írtam az eredeti hozzászólásomban. :( Amúgy a makrós megoldásaitok működtek volna, így átnézve a kódot.
    Közben más dolgokat is csináltam, szóval elég kapkodós volt, nem tudtam erre szentelni a teljes figyelmem. Csak néha ránéztem a file-ra 5-10 percet, két másik dolog között.

Elsősorban azt akartam gyorsan megtudni, hogy ha custom formátumot állítok be, akkor abban valamilyen módon lehet-e cellára hivatkozni, vagy bármilyen függvényt használni, de arra jutottam, hogy nem igazán és innentől hagytam az egészet, mert nem akartam nagyon túlbonyolítani, úgy, hogy nem is én kezelem a file-t és nem is volt időm elmerülni a kérdésben. Ez amúgy sem befolyásolt volna funkciót, csak ilyen utolsó simításnak szántam.

Új hozzászólás Aktív témák