- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én már párszor belefutottam abba, hogy egész oszlopok meg voltak formázva, esetleg egy szóközzel kitöltve, ami 1millió sornál már sokat is jelenthet. Főleg, ha képlet, amit mindig újraszámol és "nincs is látható eredménye".
Én ilyenkor először minden tabon nyomok egy CTRL + End-et, ami az utolsó használt oszlop utolsó használt sorára ugrik. Ha ez irreális, akkor ott a törlés segíthet (nem mindig, csak bizonyos esetekben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50