Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
truz
csendes tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
A példa egy random példa, az igazi táblázatom nem ez. Több más adat is szerepel(ni fog), és per pill így havi bontásban az én agymenésem szerint jobban átlátom, mintha ömlesztve lenne minden. Tudoom, léteznek szűrők, ezer lehetőség is még, ...
. Most az a prioritás, hogy minél előbb tudjam használni, aztán majd, ha jobban lesz időm elmerülni benne, akkor még finomítom.
Eddig halogattam ennek a kimutatás készítés témának a körbejárását - korábban nem dolgoztam vele, csak az utóbbi időben kerülgetett -, de most így, hogy irányba állítottál és megadtad a kezdőlökést, muszáj volt nekiugranom
. Egy kis plusz guglizással a közben még hiányzó tudásmorzsákat így-úgy összeraktam az igényeim mentén, úgyhogy kb. működik is, amit kigondoltam.Köszönöm a segítséget
!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Most az a prioritás, hogy minél előbb tudjam használni, aztán majd, ha jobban lesz időm elmerülni benne, akkor még finomítom.
. Egy kis plusz guglizással a közben még hiányzó tudásmorzsákat így-úgy összeraktam az igényeim mentén, úgyhogy kb. működik is, amit kigondoltam.
!