- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsoGe
csendes tag
Sziasztok!
Egy „számomra” bonyolult kérdésben kérem a segítségeteket:
Készítettem a kollégáimnak egy LPA (Layered Prozess Audit) kérdéscsomagot (153 kérdés)
A kérdéseket betettem egy munakalapba úgy, hogy az „A” oszlopban vannak a kérdések számai, a „B”oszlopban pedig a kérdések.
Egy másik munkalapon megcsináltam a formalapot.
Most ott tartok, hogy ha a másik munkalapon az „E” oszlop bármely cellájába beírok egy számot, akkor a mellette lévő „G” oszlop cellája automatikusan megjeleníti a számhoz tartozó kérdést az első munkalapról.
Szeretnék (de nem tudok) a „D” oszlopban egy vezérlőgombot létrehozni, amit ha megnyomok, akkor az „E” oszlopba generálódjon 5 db véletlen szám 1 és 153 között.
Ez önmagában még működik és meg tudom csinálni (for ciklussal). A baj az, hogy mindig ugyanabba az 5 cellába generálok 5 számot én pedig folyamatosan szeretnék egymás alá 5 új számot generálni.
Tehát ma generáltam 5 számot E1-től E5-ig. Holnap megnyomom megint a gombot és akkor E6-tól E10-ig kellene nekem 5 db új szám (úgy, hogy a tegnapiak érintetlenek maradnak, így a feltett kérdéseket mindig vissza tudom nézni.)
Megoldható ez? Amennyiben igen, akkor tudnátok nekem kommentekkel egy ilyen makrót csinálni?
Előre is köszönöm a feleségem (aki vár rám két éjszaka óta, de nem kap meg) nevében!
Üdv.
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50