Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Stabil pályára állt az Android 16
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Delila_1 #33033 üzenetére
Tiszteletem Mester!
Nagyon köszönöm az időzítő makrókódot. Jól működik. Sőt még a felesleges munkalaptörlő kódrészletet is töröltem, nekem nincs rá szükségem. Viszont szeretném egy aprósággal kibővíteni a működését a makrónak!
Megoldható-e az, hogy amikor lejár a beállított timer, akkor megjelenjen egy form, rajta egy text box, vagy simán csak címke, tök mindegy, ami egy megadott cellatartomány szummázásának eredményét írja ki? A formon lenne még egy BEZÁR nevű parancsgomb amire ha katt, akkor a munkafüzet tartalm elmentődik, majd a program automatikusan bezár.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elite: Dangerous
- Diablo IV
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Interactive Brokers társalgó
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Viccrovat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest