- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batmanéhes
tag
sziasztok. szemem kifolyik már, de nem jövök rá mi a megoldás. powerpivot, 2 tábla. egyikben a tiketek vannak unique szám szerint listázva, másikban pedig ugyanezen tiketek minden státuszváltása.
a feladat az lenne (ismétlem powerpivot kontextben), hogy a tiketek listájába kerüljön egy olyan oszlop, ami TRUE / FALSE aszerint, hogy az adott tiket szám státuszváltásai közt volt-e 8-as, 10-es vagy 13-as státusz.
a feladat odáig van megoldva, hogy a státuszváltások listájában már lett egy olyan oszlop, ami TRUE / FALSE ha e 3 státusz bármelyike szerepel az adott sorban.
ezeket a TRUE-kat (vagy 1-eket, tök mindegy nekem) kéne összesíteni a másik táblába ilyen countif jellegű megoldással, csak PP-ban. ilyesmiket tákoltam eddig:
=CALCULATE(counta('statuszvaltasok'[van8-10-13];FILTER('statuszvaltasok'[tiket]=[tiket])))
de ez spec nem műx. nézegettem már sokfelé, de ilyesmi konkrét példát nem leltem. ha valakinek van már ilyesmije és megosztaná, az sokat segítene. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Objektívek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50