- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batmanéhes
tag
sziasztok. szemem kifolyik már, de nem jövök rá mi a megoldás. powerpivot, 2 tábla. egyikben a tiketek vannak unique szám szerint listázva, másikban pedig ugyanezen tiketek minden státuszváltása.
a feladat az lenne (ismétlem powerpivot kontextben), hogy a tiketek listájába kerüljön egy olyan oszlop, ami TRUE / FALSE aszerint, hogy az adott tiket szám státuszváltásai közt volt-e 8-as, 10-es vagy 13-as státusz.
a feladat odáig van megoldva, hogy a státuszváltások listájában már lett egy olyan oszlop, ami TRUE / FALSE ha e 3 státusz bármelyike szerepel az adott sorban.
ezeket a TRUE-kat (vagy 1-eket, tök mindegy nekem) kéne összesíteni a másik táblába ilyen countif jellegű megoldással, csak PP-ban. ilyesmiket tákoltam eddig:
=CALCULATE(counta('statuszvaltasok'[van8-10-13];FILTER('statuszvaltasok'[tiket]=[tiket])))
de ez spec nem műx. nézegettem már sokfelé, de ilyesmi konkrét példát nem leltem. ha valakinek van már ilyesmije és megosztaná, az sokat segítene. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50