Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
A következő kérdésem lenne:
Van egy munkafüzetem abban van egy makró ami 4-5 jól ekülöníthető dolgot csinál. Elindítom a makrót szépen lineárisan elejétől a végéig lefut megteszi a dolgát, mindenki örül.
Néha azonban szükség van arra, hogy a teljes makrónak egyes részeit többször, külön is le lehessen futtatni (pl hogy két tartomány egyezőségét leelenőrizze) illetve vannak részek amiket kifejezetten nem szeretnék mindig lefuttatni többször (pl a forrás munkalapok más munkafüzetekből való importálására csak egyszer van szükség)
Az a tervem, hogy a teljes kódot egyetlen modulon belül kisebb eljárásokra szabdalom szét és ezekhez az eljárásokhoz külön parancsikonokat teszek a gyorsindítás eszköztárra.
Itt kezdődik a probléma mivel az egyes eljárások jórészt ugyanazokat a változókat használják.
Milyen tipusú változók kellenek és hogyan kell ezeket az eljárások között adni-venni?
Tudom, ez a téma sokkal bővebb mintsem egy válaszban minden részét ki lehetne vesézni, de nekem már az is sokat segít, ha valaki "irányba állít" és 600 oldal manual helyett csak pl 50-et kell elolvasnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50