Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Poco F7
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Ha van egy munkalapom sok sok adattal amiből az egyik oszlop IDŐ formátum pl. 12:45 és azt egy másik munkalapon FKERES-el megkerestetem akkor azt hogyan lehet beleírni hogy ha nincs megadva az első lapon időpont akkor a másik munkalapon ne írjon 0:00 automatikusan?
Gondoltam rá hogy feltételes formázással megadom neki: ha 0:00 akkor legyen olyan színű a szöveg mint a háttér és akkor nem látszik de akkor a tényleges 0:00 időpont sem fog látszódni
Aztán próbáltam így is: =HA(NINCS(FKERES(W3;Táblázat1;12;0));"-";FKERES(W3;Táblázat1;12;0))
De ez meg csak akkor ír " - " jelet ha olyan sorban keresek ami nem létezik(nincs a táblázatban). Ez csak arra jó hogy a hibaüzenetet nem írja ki rá ha nincs megadva keresési érték a W3-ba.
Akkor talán jó lenne ha szövegként lenne eltárolva de direkt raktam arra az oszlopra egy érvényesítést ami csak idő-t enged beleírni.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Windows 11
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Star Trek
- BMW topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest