Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudna nekem valaki segiteni hogy 2007-es 64bites excelben miért van az hogyha 2 munkafüzetes megnyitok akkor mindig csak az éppen aktiv jön fel az asztalra ?a tálcán mindegyik külön jelenik meg de az asztalon nem tudom egymás mellé tenni öket hogy egybe lássam mindegyiket?Ez elég zavaró minden egyes adatnál átváltogatni az ablakok között.
A másik problémám, hogy van egy munkafüzet amin a munkalap jelszavas adatvédelemmel van ellátva.Ezt hogyan tudom bemásolni egy másik munkalapra, hogy változatlan formában maradjon minden képlet makró formázás ?Csak annyit akarok vele hogy egy munkafüzetben legyenek azok a lapok amik egybetartoznak.
A nem jelszavasakkal nincs is gond azt simán tudom a másolás/áthelyezéssel .Probáltam hogy kijelölöm az egész területet, ami látszatra sikerült is,de a funciók nem müködnek rajta igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50