Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
motinka #13525 üzenetére
Én sem értem teljesen, de úgy gondolom, hogy az "adott időszak" az adott hét lehet.
Heti bontásban készítettem egy táblázatot az egyes hibakódoknak megfelelő százalékos eloszlásról. Hogy ebből hogy lesz grafikon, azt még nem tudom, de a kérdés sem egészen fehér.Az F oszlopba a C-ből speciális szűréssel (Adatok | Rendezés és szűrés | Speciális) írattam át az egyedi értékeket.
A G2 képlete:
=HAHIBA(DARABHATÖBB($A:$A;G$1;$C:$C;$F2)/DARABHATÖBB($C:$C;$F2);0)Ezt másolhatod jobbra, és le.
Ugyanígy készíthetsz összefoglaló táblázatot a Hibakód 2-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest