- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayman15
csendes tag
válasz
matekmatika #1341 üzenetére
Megnéztem, köszönöm. Ez már használhatónak tűnik. Bár lenne még pár dolog. Hogyan tudom változtatni esetleg a helyiségek nevét, vagy hogyan tudok betenni több helységcsoportot? Esetleg lehetne, hogy a helyiségcsoport nevek félkövérrel legyenek írva?
Ezzel a megoldással ugye az összesen sor a számításokkal nem idomul a helységekhez.. Ami probléma mert nekem egy félig-meddig automatikus dolgot kéne létrehoznom, ők az irodában már nem akarják ezt szerkesztgetni... A helyiségcsoport kiválasztása az tetszik, és hogy utánna a megfelelő lista jelelnik meg, nem lehetne azt megoldani hogy automatikusan a következő cellába tegye? Tehát ezek mindig az A oszlopban vannak és egymást követő cellák. Úgyhogy sztem az nem kéne hogy kattintással lehessen szabályozni hogy hova kerüljön a lista eleme: úgy lenne az igazi hogy rákattintasz és egyből az A cella következő üres sorába teszi. De ez csak a lista elemeire vonatkozik, a helyiség neveknél jó a kattintós, mert ott úgyis kell üres helyet kihagyni, az előző helyiségnév összesen sora után. Csak ugye még akkor is ott van az az összesen...Van ötleted?
De sztem jó nyomon járunk és köszönöm a fáradozásodat!
Üdv: Rayman
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest