- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayman15
csendes tag
Hát azóta próbálkozom, de sajnos nem sikerült előrelépnem... Nagyon megköszönném a segítséget, mert édesapámnak csinálom, és megígértem, hogy segítek.
Akkor leírom egy kicsit részletesebben: van x cellába beírt szöveg. Nekem nincs mindig mindre szükségemre, ezért listából szeretném kiválaszani azokat amikre szükségem van. Nekem ez csak úgy sikerült hogy minden egyes elemre külön listát csináltam egymás alatt lévő cellákban. Csak ugye így mit csináljak ha a 10ből csak 3elem kell. A 3elemet szépen ki tudom választani, de ilyenkor ugye ott marad a másik 7 lista.Remélem érthető. Ti sokkal jobban értetek ehhez biztos tudtok, egy rendes haszálható ötletet adni. Ha így van legyetek szívesek részletesen leírni... Előre is hálás köszönet:
Rayman
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50