Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
MrTwister #47190 üzenetére
Potyognak szintből is kártyák nálam is (75), de nálam a játékok mennyisége (~5k) az ami magával hozta azt, hogy az évek alatt ennyi kijött... foilok ezen nagyot tudnak húzni szerencsére.
Progit használok a kártyafarmra az evidens, az eladást pedig SIH bővítménnyel végzem. Kitűzőket én se nagyon erőltetem, nekem a játékok a lényeg :-) -
gejala
őstag
válasz
MrTwister #46125 üzenetére
A Legion Season Pass egyrészt tartalmazza a WD1 Complete-et, ami önmagában nem nagy szám, de a Bad Blood DLC-je marha jó.
Másrészt meg a Legion Bloodline DLC-je a legjobb dolog az egész szériában, ilyennek kellett volna lennie a WD1-nek.Mindkét DLC sokkal jobb, mint a Legion kampánya, ami egyébként egy ócskaság és masszív downgrade a WD2 után.
-
huskydog17
addikt
válasz
MrTwister #46125 üzenetére
Egyénfüggő. Számomra mindenképp, mert egyrészt további sztori missziók vannak benne, melyek között a fősztorit is kiegészítik valamennyire, továbbá Aiden is visszatér, mint játékos karakter és mivel nekem az első rész nagy kedvenc, így számomra ez no brainer vétel volt. A hivatalos leírás szerint ezt adja a Season Pass (Gold Edition tartalmazza a Season Pass-t):
- a new story expansion in two episodes
- extra DedSec Missions
- 4 unique heroes including Aiden Pearce
- DedSec Car Skin
- Watch Dogs®: Complete EditionJa igen és ajándékba kapsz egy fullos példányt az első részből (ha még nincs meg), vagyis két játékot kapsz, így szerintem még inkább no brainer annak, aki szereti a franchise-t (pl. én). Tehát nem, nem csak kozmetika (pont ezért nem veszem meg az Ultimate verziót, mert a Gold-hoz képest csak kozmetikát ad, így az számomra értelmetlen).
-
csuvicsuva
addikt
válasz
MrTwister #41475 üzenetére
Gyere át off topikba, ott jobban ki tudjuk matekozni.
-
Samus
addikt
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
MrTwister #32662 üzenetére
Imádon az AC sorozatot , 2,5 et nem játszottam csak, a Unityt és a Syndicatet, ill az Odysseyt csak félig.
Szóval amikből NEM éri meg a teljes verzió, elég az alap:
AC 2 ( mind a három része )
AC ROGUE
AC UnityAmikből szerintem ajánlott a teljes :
AC 3
AC Origins ( sztem messze legjobb DLC i vannak AC jatekokon belül)
AC SyndicateIlletve van még a Black Flag, abból a teljes season pass nem ajánlott, a Freedom Cry viszont igen, és mivel külön kb ugyanannyi, mint a season pass ezért....
Meg az Odyssey amiről gőzöm sincs, értékelések alapján állítólag mind a 3*2 DLC rész a szórakoztató és jó, de közel sem kihagyhatatlan és mindenképp ajánlott kategória. -
eami
veterán
válasz
MrTwister #30910 üzenetére
én nem találtam olyat a felhasználási feltételekben ami engedné ezt nekik, sőt... megerősíti hogy a szerződés létrejött ha ment a pénz. átsiklottam valamin esetleg?
-
Golden9
veterán
válasz
MrTwister #30077 üzenetére
Azt a kettest tényleg nem láttam, el kellene mennem kiizgulni magam a sok akció közben, mert már nem látok rendesen az izgalomtól.
Más:
Life is Strange 2 Complete Season -31%-40%39,95€23,97€ HL Steam.A Life is Strange 2 - Episode 1 Szeptember 17-ig akciós, feltételezem, hogy akkor a csomagnál is addig tart a leárazás.
-
Anonymus23
veterán
válasz
MrTwister #29649 üzenetére
Pont ezt kerestem én is egyébként.
Mármint az AC Odyssey SP-t.
A GMG-n most 14,96 GBP az SP az August12 kóddal, azaz olcsóbb mint a Fanaticalon, de nem übereli a jelen Uplayshop 20 EUR -20%-os árát, köszönöm a tippet, ezt pont nem néztem, legalább nem hülyeségre megy el a 100 Uplay pont, úgyis lejár e hónap végén is valamennyi. -
alcsa
senior tag
-
reelc
veterán
válasz
MrTwister #27705 üzenetére
& (#27707) Dilikutya: Ahogy írtam nem vettem meg, nem tudom mit tud.
A GOGon van már rengeteg hsz hozzá.Gondolom jogi problémák miatt nem jön a Hellfire, nem Blizzard fejlesztés volt és más volt a kiadó is.
Pl. jogi problémák miatt nincs Freelancerünk, NOLF részeink sem, csak a régi lemezes kiadásban. Erről ennyit.Amúgy fentebb linkeltem a hivatalos közleményt, minden más spekuláció.
Olvastam az oriic híre alatti hszeket is, az a benyomásom, többek egyszerűen nincsenek tudatában hogy egy igen régóta nem kapható játék kiadásáról van szó. Gondolom nem csak én gondolom azt, hogy elég durva dolog, hogy újra kiadták, erre jönnek a szokásos miért nem Steamre stb. kommentek. Ha oda jött volna akkor nyilván miért nem kártyás, miért nincsenek achievementek stb., meg a GOG profiljába jobban illene hsz-ek jönnének gondolom.
-
i2k
őstag
válasz
MrTwister #25831 üzenetére
Nem mintha most hirtelen 1x,000 Ft-ot rá szeretnék költeni, de: nekem nincs ilyen kuponom a Zinventorimban...
Miközben az első rész büszke tulajdonosa vagyok...//szerk.:
- Dragon Commander is megvan - digit, STEAM
- Beyond Divinity (dobozosban)
- Divine Divinity (dobozosban) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
MrTwister #25801 üzenetére
Én játszottam vele, csak még nem olyan sokat, Steamen.
Nem hack-and-slash. Én egyértelműen a cRPG-hez tenném, nyilván indie alkotás (tehát ahhoz mérten kell kezelni, olvastam ilyen kritikát, hogy nem forgatható minden irányba a kamera, de szerintem ez legyen a legkevesebb)
A sztori kellően érdekes ahhoz, hogy motiváljon a játékra.
A harc leginkább azon múlik, hogy mennyire pontosan tudod végrehajtani a taktikádat (mert ugye real-time, csak le tudod lassítani). -
vorosmarti
senior tag
válasz
MrTwister #25801 üzenetére
https://store.steampowered.com/app/617480/Tower_of_Time/
Eszerint CRPG, tehát inkább Baldurs Gate-szerű lehet...
-
gejala
őstag
válasz
MrTwister #24633 üzenetére
Nem, erre: Friday the 13th: The Game.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MrTwister #24227 üzenetére
Én gondolkoztam rajta a summer sale alatt de így hogy jön a 2. rész nemsokára ami ugyanez lesz csak több meg jobb és támogatják is majd, igazából nincs értelme az elsőnek. Destinyvel is ez a bajom, hogy meg lehet venni a részeket de már tudjuk hogy jön a következő és akkor megint nullázódik amit elértem. Miközben ott a hasonló kategóriás Warframe már 5+ éve, és ott mindig csak erősebb leszek és több dolgot szerzek meg, sose veszik el tőlem (szó szerint ezeknél se, de ki játszik ma a Destiny 1-el..).
-
Anonymus23
veterán
válasz
MrTwister #24227 üzenetére
Ha a multi hidegen hagy, akkor nem sok sikerélményed lesz, mert a legnehezebb küldetéseket 99% coopban lehet csak megcsinálni (mármint amikor már farmol az ember).
Egyébként teljesen repetitív, hiszen van benne összesen 16 sztori + 4 extra küldetés, millió sok gyűjthető cuccos, a DLC-k egy része ugyanúgy egyedül is játszható, de igazából coopban érdekes.A multi része kétarcú, mert nagyon jó, de nagyon függ a lootodtól és hogy abból milyen geart tudsz összerakni, mert simán pofozógép leszel adott esetben, a másik meg,hogy sajnos sok a csaló, de ezzel együtt kell tudni élni, mert amúgy a játék rohadt hangulatos és hatalmas területen nagyon sokféle lehetőséget kínál az idő ilyen módon való elpazarlására...
Egyébként pár 100 órát simán bele lehet tolni, ha valaki rákap az ízére (akár csak PvE solo), de ha meg bejön, akkor sok ezer órát is.
Őszintén szólva ez azért jellemzően nem SP játék, sokkal inkább coop, de ha a PvP része nem is érdekel, akkor is sok-sok lehetőség van benne. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei: