- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hegasus
senior tag
válasz
Agyzuzo #23845 üzenetére
jah, nem is értem, hogy-hogy nem volt benne a "bundle"-ban
mondjuk a 2-vel kapcsolódtam be a sorozatba (ahogy a heroes of might and magic-nél is), és a 3 frozen throne után ki is szálltam, a wow már nagyon hidegen hagyott. mobát is csak addig toltam, míg warcraft 3 mod volt (dota1)
szerk.: jah és kb 15 év után elfogadta a kulcsokat a battle.net alklamazásigaz azóta a starcraft ingyenes lett, és remélem hamarosan a warcraft 3 is a remastered érkezése miatt
-
Ghostface
senior tag
válasz
Agyzuzo #18520 üzenetére
TP Link Tl-WR841N routerem van.
-
válasz
Agyzuzo #18495 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy alapvetően azt a képet küldi át, amit a monitorodon is látsz, ha több monitor van, akkor annak a képét, ahol a steam kliens is megjelenik. Valamint, bármelyik számítógép képét tudja tükrözni, ami a hálózaton van, csak a steamnek kell futnia. Így nem kell ki-be dugogatni a HDMI kábelt, ha több gépet is használ valaki.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Agyzuzo #12822 üzenetére
Ez tudtommal két részes sorozat. Nekem meg van az első rész de attól meg nem tudom pakkban olcsóbban beszerezni (5€ így is úgy is). A nagyobb csomag pedig a Secret Files 3 miatt elég húzós marad még így is. Ha az megvan, akkor valóban érdemes lehet a nagyobb pakkra tenni a voksot, mert ahogy néztem a többi címre egész jó akciókat toltak.
-
huskydog17
addikt
válasz
Agyzuzo #9943 üzenetére
Az Ethan Carter-nél szerintem pont egyértelműen és jól láthatóan szebb az új, Redux változat, a textúrák nagyobb felbontásúak, láthatóan szebbek, a fénykezelés sokkal jobb és sokkal kevesebb a véletlenszerű beakadás. Mindkét verziót végigvittem és szerintem a Redux szebb, hátránya, hogy emiatt erősebb gép is kell hozzá. Bár az egérsimítás valóban sokkal jobb a régebbi (UE) verzióban.
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo #9943 üzenetére
Ugyanaz a story, ugyanaz a játékmenet, még megérteném, ha mondjuk akkor adnának ilyet amikor ugrik a DirectX egy főverziószámot. Így viszont vedd újból, csak azért, hogy kicsit szebb legyen. Miért nem adták ki akkor szebben?
Crysis 2-höz ingyen jött DirectX11-es patch.
Simán kinézem, hogy a DirectX 12 okán lesznek olyanok, akár ők is, akik megint kiadják már DirectX 12-vel
Persze fizess megint
-
-
huskydog17
addikt
válasz
Agyzuzo #8324 üzenetére
A Downsampling technikák, mint például a DSR vagy VSR, kizárólag Exclusive Fullscreen alatt működnek, vagyis az MS verzióban ezek is kiesnek, ezen felül SweetFX és egyéb shader injection cuccokat sem lehet használni.
#8326 Dilikutya: Nagyon jó kérdés. Én is szeretném tudni.
-
ayo
Topikgazda
válasz
Agyzuzo #7576 üzenetére
ez úgy volt, hogy aki felrakta, annak maradt a fiókjában, tehát csak azoknak lett fizetős akiknek nem volt felrakva.
az extra cuccokért eddig is fizetni kellett, tehát aki nagyon tolta, az befizetett. Ami szerintem para egyedül az egészben, hogy amióta Steamre költözött, azóta csak Win-re érhető el, miközben böngészőből már milyen rendszeren futott.
-
válasz
Agyzuzo #6581 üzenetére
Ja de azért azt is tedd hozzá, hogy van 2000+ játékod steamen, vagyis óriási kiadással járt neked együtt, egyáltalán nem nyereséges a dolog. Max arról van szó, hogy megtérül egy kis része a a kiadásoknak, de az nagyon kis része (talán 1-2%?). Azok tudnak ezzel igazán keresni, akik rengeteg időt foglalkoznak vele, vagy minden szabadidejük rámegy, vagy munka helyett csinálják.
Hopp tényleg, nem a Steam topikban vagyunk, köszi Predator2.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Agyzuzo #6596 üzenetére
köszi a választ, de viszont érdekelne hogy milyen budlet érdemes megvenni, pl korábbi hozzászólásom:
mert pl itt van a https://www.indiegala.com/riddles-bundle, az egy dolláros pakkokban van 3 játék, a 3 dollárosban meg 9- ebből jó ha bejön 1 dollár, ha mindegyik 4 kártyát ad, amit 0,04 -ért el tudsz adni..
Ahhoz hogy megérje nagyon sok kártyás játéknak kell lennie a bundleban..
A humble bunleban is max 4 játék szokott lenni az egy dolláros csomagban, szóval az is kilőve..Vagy a "Lassan elérem a 900 EUR-os bevételt kártyákból," lehet úgy jött össze hogy valójában beleöltél több ezer dollárt?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Agyzuzo #6586 üzenetére
Az kemény, miről maradtam le...
És egy fiókkal csinálod ezeket?Viszont pl milyen bundlekat veszel amiből visszajön az ára? Mert pl itt van a https://www.indiegala.com/riddles-bundle, az egy dolláros pakkokban van 3 játék, a 3 dollárosban meg 9- ebből jó ha bejön 1 dollár, ha mindegyik 4 kártyát ad, amit 0,04 -ért el tudsz adni..
-
Dilikutya
félisten
válasz
Agyzuzo #6113 üzenetére
Pedig a redneck country verzió lónyerítéssel meg jííhháá kurjongatással zseniális.
-
tomsolo
addikt
válasz
Agyzuzo #5901 üzenetére
> mert inkább útba ejtjük minden nap munkahely felé a Douglas-t
A világ legbüdösebb helyére nem hiszem hogy mennék, már hánytam le polcot ott mert a wife beküldött vmi szart venni. Főleg délután van egy bája a helynek amikor a túlérett, szétlocsolt pempők kellően összekeverednek a női, - menzeszess - hónaljszaggal.
-
-
Niczo
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest