Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • morfondőr

    őstag

    Játék warez: demók hiánya, illetve normális gépigény tesztelésére is használható, valamint ösztönözhet a vásárlásra, ha tényleg jó a produktum. Nálam később bekerültek a fiókra az akár tízen éve játszott nagy kedvencek, lehet csak 3-5 euróért, de azért a sokszor 3-5 euró még a kiadónak sem mindegy. És nem csak én vagyok/voltam úgy, hogy fiatalon, jövedelem nélkül warez, utána pedig megveszik. Nálunk vidéken gyerekként még üzlet sem volt, ahol eredeti játékot vehettem volna, a pc boltban másolták PÉNZÉRT a warezolt játékot (asszem 800 ft volt/CD).

    Szoftver warez: mostanában próbálom a szoftvereimet is "kifehéríteni" és nem egy könnyű feladat. A legnagyobbak, mint windows, office stb még oké, de kisebb, ritkábban használt alkalmazások sokszor nagyon drágák, illetve 1 éves előfizetés, frissítés nélkül stb. kapom meg legálisan. Itt még mindig könnyebbnek érzem a warezt.

    Zene warez: ez a legkönnyebb, apróért van spotify, deezer stb.

    Film, sorozat warez: na ez most kezd bonyolulttá válni. BD film egyszerűen horror áron van, 4-5k egy másfél órás langyos víz filmért? Streaming szolgáltatások oké, de az egyik film/sorozat a netflixen van, másik az hbo go-n, harmadik a disney +-on, negyedik az amazon prime videon és így tovább. És még gondolom jönni fog pár nagy filmes saját szolgáltatással, mire bedől az egész, mert úgy eloszlik az előfizetői bázis, hogy egyiknek sem fogja megérni fenntartani az infrastruktúrát. Ja meg a gyereknek kerestem múltkor egy rajzfilmsorozatot, sehol nem találtam teljes évadot, csak az amazonon lehetett megvenni részenként 3 euróért. Köszi! Szóval film/sorozat warez még mindig egyszerűbb, mint a legális forrás és sokszor a minőség is jobb: BD rip vs. stream.

    Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

Új hozzászólás Aktív témák