- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
FunPro #128103 üzenetére
úgy érzem picit elkanyarodva, de igen
M.O-n a többség valóban nincs abban a helyzetben hogy day1 vegyen játékokat steamről tonnaszám (sőőt), ellentétben tőlünk nyugatra... nekünk kb a fizunk 1/10, nekik meg kb 1/33-a egy day1 AAA játék ára, elhiheted, hogy őket ez kevésbé zavarja mint minket...megmondom őszintén annyira nem értem a mondanivalód második felét hogy hogy jött válaszként az előző enyémhez, de day1ben sztem az ember tisztában van azzal hogy nem kap semmit sem mellé, esetlegesen majd egyszer ha jó árban lesz a season pass megveszi stb, day1 játszani egy olyan játékkal amit vársz már 5+ éve, a hype, emlékek adott játék körül megjelenés körüli napokban, ez azért mégis más (azzal az tisztában van aki járt el hasonlóan, ezt nem kell ecsetelni)... Persze nincs sok az ilyen játékból, én speciel pont ezért vettem meg anno a GTAV-öt preorderbe, na meg a IV-et is, mert ezek mind számomra FTW játékok voltak... utánuk kellemes szép emlékek maradtak azokból az időszakokból, éppúgy a Bad Company 2nél is... végigtoltam a multit minden egyes updatenél/eventnél ott voltam, a többi playerrel nőttem fel 50es szintig online, nem pedig egy darálóba csöppentem bele minden egyéb event nélkül, csupa magas szintű játékos közé stb... de ez egy dolog... moziba is ha jön valami általam nagyon várt film, nem fogok várni éveket, hogy megnézzem - akkor már szinte beszélgetni se lehet róla, de az tuti hogy sokkal motiválóbb lenne a további teljes tartalom mellékelése a day1 vevőknek, ezen már én is gondolkoztam, sokkal több eladásuk lenne szvsz
(#128104) _drk "Mostanában azért nem is jönnek gigászi címek, amivel azt érzed, hogy egyből játszanod kell, ez is megkönnyíti a helyzetet."
teljes mértékben, meg sokaknál az is beteszi a kaput hogy bethesda kliensén ill. epic games kliensén vegyék meg
-
_drk
addikt
válasz
FunPro #128103 üzenetére
Nem vagy abban az anyagi helyzetben, hogy értékeld a day1 vásárlást.
Ne aggódj nekem se éri meg, meg sokan másoknak se, ezért is van a best buy topik is.
Mostanában azért nem is jönnek gigászi címek, amivel azt érzed, hogy egyből játszanod kell, ez is megkönnyíti a helyzetet.
Viszont ha kijönne mondjuk a Half Life 3, mindenki ódákat zeng róla, azért csak jó lenne minél hamarabb megvenni.
Vagy egy multis címbe egyből beleülni a grind vagy csak a tapasztalat miatt... -
-
Źşë'
addikt
válasz
FunPro #127675 üzenetére
"És az a rész még mindig nem igaz, hogyha jobban megy a kiadónak, akkor jobb lesz nekünk is."
akárhogy is nézzük nem rossz akciókat csináltak megjelenő AAA játékokon, steamen utoljára ilyet a Batman Arkham City-nél láttam, 38€ volt elővételbe, meg is vettem anno, de azóta az 50€ és 60€ árak rohadtul nem motiválnak arra, hogy steamen megvegyem Day1 a játékokat (meg amúgy is ki az aki ott vesz egyre inkább játékot-talán azok ahol szarért hugyért lehet (nem csak) játékot venni kvzi tőlünk keletre-), kivéve ha számomra valami irtó nagyot durran mint amilyen a GTA5 is volt (ilyen nem nagyon lesz már a közeljövőben btw). Ha nem lehetne másik helyről venni steamen aktiválható kulcsokat akk nagyon-nagyon szívnánk a fogunkat itt jópáran, am volt valahol erről egy cikk (talán még itt is volt téma),hogy jobban fogják korlátozni ezt is, kvázi kevesebb kulcsot lehet aktiválni a jövőben, de lehet már most is így van... szóval én inkább steamre mutogatnék inkább ezek után - ami kérdéses az az, hogy a (közel-) jövőben miként állnak a vásárlókhoz - de ha tippelnem kellene lehet nem úgy mint steam, ez még a jövő nagy kérdése, sokan már most elítéltétek őket, lehet hogy jogosan (jövőre való tekintettel, majd elválik)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FunPro #127678 üzenetére
Gondolom hallottál már a marketingről, na ez pont az, amit ők tolnak. Valaki benyalja, valaki nem. A kulcsboltok meg eddig nem épp angyalnak voltak tekintve itt, nem? Vagy most már bárki ellenében az Epic a sátán?
Az exkluzív címekkel pedig miért nem szidják a Sony-t (Playstation)? Ja, ott az előny.
cyberkind: Így van. Akik lefekszenek az Epicnek, azok most akkor áldozatok, vagy rosszarcok? Ne nézzük már ezt (is) fekete-fehér szemüveggel, bár manapság ez lesz még inkább jellemző, tudom én.
-
reelc
veterán
válasz
FunPro #127678 üzenetére
Természetesen nem vagyok vak.
Ez hobbi, és nem érzem azt, hogy el kellene ítélnem az Epicet amiatt, hogy csináltak a Steam árnyékában egy boltot. Viszont védeni se akarom, arra ott vannak a PR-osok, meg ügyvédei.
De egyesek olyan szinten betámadják, mintha személyesen ártottak volna nekik.
Nem arról van szó, hogy felvásároltak más kiadókat vagy fejlesztőket, utána bezárták őket. Vagy az addigi megszokott zsáner helyett másba kényszerítették volna őket. Sem arról, hogy már megvett (khm. a vásárlás illúzió. Szóval licenszelt) játékodból vágtak ki zenét.
Boltként jelent meg, és próbál betörni minden törvényes eszközzel a piacra.
Ja, biztos bennem is felment volt a pumpa, ha érdekelne a Metro, hogy a megjelenés előtt közlik, hogy nem Steam, de végül biztosan megvettem volna Epicen, ha játszani akarok. Ha maga a játék érdekel.Szakadjunk el egy pillanatra a kiadóktól: az emberi történelem során kb. mindenhez lehetett ideológiát gyártani attól függetlenül, kinek mennyire tetszik. Ezzel manipulálni. Szóval nem újdonság.
Részemről én itt be is fejezném.
Köszönöm.
-
Źşë'
addikt
válasz
FunPro #127439 üzenetére
szted hogy terjedt el az a bizonyos (nézőpont kérdése, de sztem b*zis) fogkrémfrizura férfiaknál/fiú gyerekeknél? hát a focistáktól...
ahogy l.skywalker is írta, nem szabad általánosítani, főleg nem saját személyre - mert akkor tuti megbukna a mutatvány, ez a világ arról szól hogyan majmoljuk azt ami divatos meg menő - a divatot/majmolnivalót pedig pont az orrod előtt teremtik - lásd épületen lévő festés
(#127441) Crytek az a baj hogy nem nagyban gondolkozol, saját mintádra/példádon nem lehet megérteni embertömegek szokásait, mert az annál komplexebb
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #127290 üzenetére
Direkt nem adtam hozzá oprendszert, egyrészt ugye kb 90%nak van már,akinek nincs meg beszerzi olcsón ha n vagy máshonnan
másrészt az ugyanúgy kell laposba is ugye, ha van akkor kb +35 be kerül a lapos, míg amúgy meg full legális forrásból szerezhetünk feleannyiert is,szóval csak fokozná az árkülönbséget.es akkor el is jutottunk oda hogy ugye asztalit bármikor tudok bővíteni upgradelni, lapost meg.. és még lehetne sorolni, de pusztán csak az árrol volt szó.
-
_drk
addikt
válasz
FunPro #127083 üzenetére
Már most ez a tendencia van, hogy a nagy uraknak kell a sok pénz. Lásd EA és Activison akik a legnagyobbra nőtték ki magukat és most rengeteg pénz kell nekik.
De most pont egy halvány remény sugár például az új Star Wars, és egyre több single játékok jelentenek be. Az elmúlt jó pár év eléggé a multi irányba haladt de ez kezd kicsit alább hagyni.
Ráadásul most nagyon kapkodják a single játékokat is: RE2, DMC, Rdr2.Legvégső esetben vissza térnek a kis garázs fejlesztők indie-retro feeling és azokkal kell majd játszani nem a 150 dolláros AAA címekkel.
-
válasz
FunPro #127077 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy nincs nálad (nálunk) okosabb ember, akkor nyilván "megoldhatatlan". Én abban hiszek, hogy vannak nálunk okosabbak, akik képesek lennének megoldani a problémákat, csak nem jutnak lehetőséghez, mivel mindig "ugyanazokat" a bizonyítottan tehetetlen, alkalmatlan, képtelen, ámde korrupt embereket engedjük próbálkozni...
Ez "ellen" annyit tudok tenni, hogy próbálok másokat lehetőséghez juttatni. Nyilván egyszerűbb, pénz és időkímélőbb lenne leírnom és hinnem (semmit se téve), hogy nincs megoldás, de csakazértse
-
Dilikutya
félisten
válasz
FunPro #127077 üzenetére
A barátom visszajött, nem nettó 700-ért. De nem is a szülővárosába, nettó 300 alá. Épp ezt mondom, hogy sokan elengednék a német béreket, mondjuk a hazai lófasz és a kinti bérük között félúton valamiért már sokan visszajönnének, tekintve, hogy olcsóbb az ingatlan, és mégis csak itthon van. Csak épp ez szinte kivitelezhetetlen.
De igazad van. Ne emeljük senkinek, elég a CSOK, ami szépen felnyomja az ingatlanárakat, meg külföldön is van munka. Csak most épp ott tartunk, hogy egy osztály orvos híján bezár, és nyilván nem egyedi eset, csak nekem ez van helyben. Ápolók is azért a röhejes fizetésért, helyes, hagyják is csak el a pályát meg az országot, bruttó 200 alatti zsebpénzért én se pakolgatnám az ágytálat. -
Dilikutya
félisten
válasz
FunPro #127069 üzenetére
Mint mondtam, barátom is elengedte a német bért a hazatelepüléskor. És sok ember is elengedné. A baj az, hogy nem egyszerűen nincsenek a bérek a német közelében, de gyakorlatilag a béka segge alatt vannak. Tehát nem az a baj, hogy nem nettó 600-700, hanem a 300-at se éri el.
És az általam emlegetett szolnoki kórház, ahol most az fertőzőbeteg osztályt bezárták, az év kórháza címet kapta az ország legélhetőbb városában. -
cskamacska
addikt
válasz
FunPro #127067 üzenetére
"De azzal hogy nincs orvos? Azzal mi a tökömet lehet kezdeni?"
Itt semmit, mert a PH!oltopikon kívül tilos a belpolitika.
Amúgy a jelenlegi vezetésnek 2002-2006 körül voltak jó ötletei erre, aztán hatalomra kerülés után valamikor mégis úgy döntöttek hogy jobb lesz az országnak egy félfeudális gyarmati katyvasz.
De hogy újmarxizmus nélkül se maradjunk.rovat
Tim Sweeney a Twitteren: "Such a move would be a glorious moment in the history of PC gaming, and would have a sweeping impact on other platforms for generations to come.
Then stores could go back to just being nice places to buy stuff, rather than the Game Developer IRS."
Ezt egyébként lehet máshogy is érteni. Alacsonyabb részesedésből kevesebb platformfüggő szolgáltatás jön ki, és ezeket egyébként sincs értelme igénybe venni, mert a kliensek jönnek-mennek, szóval kell saját.
és lám:
Status and Future of Paradox Multiplayer
We think that is important for members of our community be able to play with each other online no matter where they buy their game. This is not the case right now. For example, if you buy Imperator: Rome from GOG, you can currently only play with other GOG customers or people who play with a Paradox Store purchase. Likewise, people who use a Steam account to play the game can only play with other Steam customers (or people who buy from the Paradox Store but redeem the code on Steam).
We are working on a solution to this tricky problem by building our own backend to handle multiplayer requests, but to unify the games under one system we need to have a common connection. To this end, we will be using your personal Paradox Accounts as the player identity. So, even though this system is not yet in place, we are asking you to log in to your Paradox account when you initiate a multiplayer game.
We are currently investigating if it is possible to have a viable multiplayer beta branch active in Imperator, like the one currently active for Stelllaris. Once we have more information, we will let you know.
Szóval a "majd használjuk a beépített Steamworks cuccokat" jó világnak vége lesz, lehet mindenkinek sajátot fejleszteni hogy a kliensek között megoldják az átjárást. Ez persze hozza azt is hogy vissza jön a multiplayer shutdown notice korszaka is, már nem csak EA részről, pedig nem egy játéknak még él a multija pedig a létrehozó cég már rég feledésbe merült.
s így múlik el egy multi játék dicsősége
I used to work at EA. There used to be an internal development studio called Waystone Games. They were located in the main building of the company HQ in California. They were working on a MOBA game called Dawngate that was meant to compete with League of Legends and DOTA 2, both of which were seeing an astronomical rise in popularity. Unfortunately, Dawngate never quite got any traction and wasn't able to gain a large enough audience. My personal opinion was that they were a bit late to market with a product that was not obviously different enough from the competition. Whatever the reason, in late 2014 the game was cancelled and the Waystone Games group was disbanded. Shortly after, in early 2015, my department (Events) was moved into the empty Waystone Games area. Under one of the empty desks was this server. No one around knew, or really cared, what it was for. One day I had a quick look at the Dawngate website and saw an announcement saying the servers would officially be going offline on February 5th, 2015. I don't know for sure, but I figure this was probably the last Dawngate server that was left running for the few remaining players. I was going through some of my old pictures today and thought I'd post this for any Dawngate fans that might still be out there.
-
Dilikutya
félisten
válasz
FunPro #127067 üzenetére
Na a marxizmus és a videójátékipar kapcsolatára beneveznék.
Az orvosok azért mennek el, mert kint többszörösét kereshetik még bevándorlóként is. Ráadásul a hazai kórházak sem egységesek, még az államiak sem. Egyik orvos barátom most jön haza, és nagyjából egy fél országban méri fel a terepet, hogy hova is menjen. Mehet, ahova akar, tárt karokkal várják mindenhol, de pénzt nem egyformán tudnak biztosítani. És ő még el is engedte azt a kérdést, hogy nem német fizetésért dolgozna. -
_drk
addikt
válasz
FunPro #126868 üzenetére
Néha itt a fórumon olyan játék, stúdió,kiadó utálatot érzek, amit egy szórakoztató hobbiból nem értem, hogy jön.
Főleg feleslegesen... Ubi gyújtotta fel, hogy jönnek elő ilyen dolgok...
Nem a marketing miatt, de persze ez is benne van. Ilyenkor lépnie kell a nagy cégeknek, ilyenkor lehet pozitív képet alakítani.
De ők most úgy látszik erre az útra léptek fel, mert nem akarnak k*cs*g EA lenni.
Egyetlen nagy cég ami nem ült fel a BR lázra. Div2-be tehetnek még de az jól sikerült eddigi review-ok alapján, szóval az már nem rontja el! Lásd EA-t miket nyilatkozik, meg mit csinál a BF5-el, kész vicc lett már így az a játék meg hozzá állás.
AC-t is megújították.
Far cry miatt lehetne szidni őket, de akinek meg az kell minden évben lehet bohóckodni vele. A New Dawn már nevetséges összegekért hozzáférhető postapokaliptikus open world fps. Tudják jól ők is, hogy kb ennyit ér, de nem is hirdetik teljes áras nagy AAA gameként.
KB így kéne kinéznie legalább egy nagy kiadónak.
Egy francia cégtől, akik fel is használták, és jelképe egyik játékának az az épület, igen is egy szép gesztus!.
A Unity ezek mellé meg úgy ingyenes, hogy az AC-k valamennyire még tartják is az árukat. -
BoneDragon
veterán
válasz
FunPro #126787 üzenetére
Komolyan irtam. Nem tudom mennyien vannak itt onnan, de 3 eve mikor felneztem oda, ugyan ezek az arcok csinaltak a fesztivalt, mint itt. On topikba is mindig ok flamelnek. Maradtak volna ott... szerencsere a fo madarat tiltottak mar. Persze most en csinalom a fesztivalt, de mar nagyon unom, hogy akarmikor be nezek valamelyik topikba biztos csinaljak a balhet. Mintha kotelezo lenne.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FunPro #126787 üzenetére
Nem viccnek szántam, azt hittem tényleg az SGn (is) posztoló emberkék banzájoztak tegnap és arra írta BoneDragon a hozzászólást. Az meg se fordult a fejemben, hogy Sg = @ss. Ohh, akkor megint csak a rossz az aki rosszra gondol esete áll fenn. Vigyázni kell ezekkel az elírásokkal.
Témaváltás: láttátok Jim videóját a Bioware -el kapcsolatban?
-
morfondőr
addikt
válasz
FunPro #126769 üzenetére
Nyugodt lehetsz, hogy a metró 1 év múlva újra teljes áras lesz a steam-en, a kulcsboltok meg valószínűleg csak epic-es kulcsokat fognak árulni, így csak a steam leárazásokat lehet majd várni. (pl. GTA5-öt is csak steam store-ban lehet steam-re megvenni, máshol csak RSC kulcsot kapsz)
-
Dilikutya
félisten
válasz
FunPro #126590 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy a viszonteladó generálja, hanem, hogy ők kapják, de a kiadó rendelése alapján. Továbbra sem hiszem, hogy a viszonteladóknál eladott kulcsokkal nem keres valamit a Steam. Nem feltétlenül darabonként, meg nem 30%, de valami haszon biztos van, különben nem lenne külső értékesítés.
-
Dilikutya
félisten
válasz
FunPro #126585 üzenetére
Nem mondtam, hogy 30%, de érted, abban mi lenne a Steam-nek a jó, ha mindenki máshol veszi a kulcsokat, majd náluk töltik le a játékot, az ő szolgáltatásaikat használják stb. Ez így nem is életszerű. Egyébként miért ne lehetne tudni, az adott kulcs hol lett vásárolva? Ha pl. a Steam nem a kiadónak, hanem közvetlen a viszonteladónak generálja le a kiadó által megrendelt mennyiséget, máris visszakövethető, hol vették. És így már lehet osztozkodni, az arány igazából mindegy. Biztos vagyok benne, hogy keresnek a nem náluk eladott kulcsokon, hisz igazából a nem náluk eladott ugyanannyira igénybe veszi az erőforrásaikat, szolgáltatásaikat, mint amit náluk vettek. És biztos, hogy nagy forgalmat bonyolítanak a viszonteladók, csodálkoznék, ha a Steam ingyen adná az infrastruktúrát olyanhoz, amihez nincs is köze.
-
morfondőr
addikt
válasz
FunPro #126547 üzenetére
Ez esetben én inkább arra gondolnék, hogy a szolgáltatás minősége lesz a perdöntő. Jelenleg a steam nem igazán érdekelt komolyabb fejlesztéseket eszközölni, ha az epic megszorongatja, akkor ez változhat. Kérdés, hogy miben fog ez megnyilvánulni (pl lehet majd rózsaszín hátterű a kliens vagy hasonló baromságok, vagy értelmes dolgok, pl. valamilyen hűségprogram, jobb akciók stb.). Kiadók, fejlesztők részéről meg talán az, hogy minőségibb játékokat csinálnak, de erre nem fogadnék 1 Ft-ban sem. Ott van pl. a hírhedt EA vagy Activision, akik saját platformjukon adnak ki és egy fillér sápot nem fizetnek senkinek, mégis basszák a filléreket és a lehető legkevesebb pénzből akarják hozni a még éppen elfogadható szintet, és természetesen néha bebuknak ez alá is némi aprópénz reményében.
-
l.skywalker
titán
válasz
FunPro #126547 üzenetére
Kisebb cégeknél sokkal nyilvánvalóbb, ha nem fejlesztésre költik el a bevételt - általában a következő projekt meglétén és minőségén érezni.
De nagyobb stúdióknál sokkal összetettebb ez a dolog, ahol többféleképpen csoportosítanak ill. ha esetleg részvényeseik is vannak - akkor akár oda is mehet a bevétel egy része.
-
l.skywalker
titán
válasz
FunPro #126541 üzenetére
Igen, mert az ára ennyi. Viszont a Valve-tól az értékesítés után kevesebbet kap a fejlesztő/kiadó, mint az Epic-nél.
Bevétel elosztás (kiadó+fejlesztő/store)
Epic: 88/12%
Valve: 70/30% (sikeres játékok esetén 75/25%)Az Epic-el a baj a háttér. Mint fociban a PSG, MCity stb.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
FunPro #126541 üzenetére
Kapitalizmus és verseny... meg alternatíva.
Azon megy, hogy kinél olcsóbb kiadni egy játékot.
Persze hogy ebből mi nem látunk semmit az nem érdekes, de a kiadóknak jobb.
Több pénzük lesz új játékokat csinálni.Amúgymeg egy piacra betörni, főleg ilyen "beállt" piacra, mint a játékkiadás/terjesztés, csak ilyen akciókkal lehet.
-
cskamacska
addikt
válasz
FunPro #126463 üzenetére
Nagyon egyszerű a megoldás, Window 7-et kell felrakni..
Kétszer akartam már írni erre kövér MS sarazást, de igazából fölösleges ezt a topikot még az én anti-Win10 előítéleteimmel is terhelni.
De tény, hogy ami utóbbi időben szívás van a Win10-el, nem volt Win98(ott is a végén meglepően jól viselkedett), korai WinXP óta.
PH! - Automatikusan is képes lesz frissítéseket visszavonni a Windows 10Már komolyan kabaré, és az sem mindegy milyen változatot használsz, mert az enterspájz változattal kevesebb a baj, emiatt ilyen Logout cikkek születnek:
-
-
cskamacska
addikt
válasz
FunPro #126213 üzenetére
Napi kínzó kérdésünk.rovat
Aztán WinTíz alatt sz@ptok-é? Van egy tippem.
más
Lehet kapni a 6GB-os GTX 1660 Ti-t.
Sajnos nem különösebben olcsó jelenleg a 100000 forintos árával, de százalékra hozza az 1070 teljesítményét, annyit fogyaszt mint a GTX1060, és ugye Turing architektúra teljes DX12 kompatibilitással, mínusz a Raytracing. Érdekesség, hogy kicsi kártyák jönnek belőle, amit kisebb házakba, HTPC-be is bele lehet zsúfolni. -
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #126182 üzenetére
B....meg korán örültem.... Most megint felléptem, automatikusan frissit megint a sok 100 játékból egyet, erre 200 kb/sec... megcsináltam újra a hálókártyával azt, most ez sem segít... Fantasztikus......
Edit 2
a de hátha segit valakinek... Nekem most az segitett, hogy átállitottam a letöltéseknél a régiót Magyarországról egy random országra ( India ) így megy normálisan.. Amint visszarakom Mo ra, megint 200kb/sec.... Érdekes
-
FunPro
őstag
válasz
FunPro #126126 üzenetére
Na, hát lehet a kutyát nemérdekli, de azért megosztom, hátha mégis jól jön valakinek!
Az imént sikerült megoldanom a lassú letöltés problémámat. Állítgathattam akármit, törölhettem akármit, csak nem akarta az igazságot. De tényleg, már töröltem a steamet, a mappákban levő cuccokat, a tűzfallal szórakoztam, minden.
Aztán tegnap csináltam egy olyat, hogy a hálókártyámon átraktam az ip kiosztást dhcp-re (alapból fixre állítom). Ezzel még nem történt semmi, viszont amikor most visszaállítottam az eredeti fix beállításaimat, helyrejött minden!
A letöltés újra annyi, amennyinek lennie kell. Egyedül azt nem értem, hogy jó, meghülyült a hálókártya. De miért csak a steamre volt kihatással?
A lényeg viszont, hogy megjavult! Szóval, ha valaki ilyet tapasztalna egyszer véletlenül, ajánlom a hálózati adapter beállítások babrálását!
-
NyMRooD
őstag
-
micafighter
nagyúr
válasz
FunPro #125859 üzenetére
Kifejtette a CDPR hogy TPS és FPS is a teritéken volt, de egyrészt az immersion miatt döntöttek FPS mellett, másrészt ugye a játékban kulcsszerepet fognak játszani az augementek, amiket nem tudtak volna úgy megoldani, hogy FPS és TPS és kellő képpen jól nézzen ki az augementekkel turbozott UI.
Én annak örültem volna a legjobban, ha váltható a nézet mind pl a Falloutban, tehát TPS és FPS között tetszés szerint tudsz váltani, ugyhogy én is sajnálom hogy nem igy lett, de ettől még várom a játékot.
-
Źşë'
addikt
válasz
FunPro #125855 üzenetére
Death Stranding-val egyet értek, sztem is fogják tudni tartani a szintet, a többinél nem biztos, Cyberpunk nálam igen bizonytalan, egy ennyire várt címet hamar el lehet baxni
amúgy Anthem Downgrade?! már most
minden csiriviri, aztán a végen egy effektmentes, matt szart kapunk -
Csapoati
nagyúr
válasz
FunPro #125735 üzenetére
Akkor most képzeljük el azt, hogy dolgozol egy cégnek, a(z amúgy kiváló) munkáddal valamit sumákolnak, bedől a cég, az utcára kerülsz. Elintézed annyival, hogy hát ez van, járulékos veszteség vagyok?
Értem, amit mondtok, meg valami retorzió is jogos lenne részben, csak pont a fejlesztőkön csattanna a legnagyobbat az ostor jó eséllyel.
-
-
válasz
FunPro #125723 üzenetére
bojkottal 1-2 év alatt meg lehetne oldani ezeket a "problémákat".... de saaaaaajnos lesz elég zombi ahoz, hogy deepsilver megússza (és ezzel együtt a kommunista-diktatúra sztórja is)
(#125724) ZsZso
szerintem egy metro esetén 20% lett volna az a 30
---
Zsé: gamestar linkektől, mint forrástól, tartózkodjunk kéremszépen
kb az m1 szintjén vannak hitelességben.... -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FunPro #125723 üzenetére
Én csak arra akartam utalni, hogy ha 30% a Steam nyeresége és az Epic csak mondjuk 15% -tel dolgozik, ami meglátszódna a termék árán is, akkor az édes kevés lenne ahhoz, hogy elgondolkozzon a júzer. Meg kell azonban jegyeznem, hogy lövésem sincs a játékok értékésítésének menetéről, a közgazdaságtanhoz pedig még kevésbé értek
.
A pénzéhség pedig szerintem nem ezt az ipart jellemzi, hanem bármelyikre (vagy bármire) ráhúzhatnád.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FunPro #125538 üzenetére
Tipikus lehúzós cucc. Van pár jobb cím ami miatt beneveznek rá egyesek, de többnyire olyan agyon bundlizott játékokat adnak amiket már szinte senki se venne még úgy, hogy tudja mire költ.
Hányinger.
Szerk: ezt a Fanatical azzal tudja meg megspékelni, hogy indulásnál kiszór pár tényleg jobbnak tűnő címet aztán ahogy elmegy a hírük elkezdi önteni a bélsárt a "miszteribe".
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
FunPro #125435 üzenetére
Ez nem teljesen így van, mert a 10%-al kevesebb sáp nem biztos több, mint egy ilyen infrastruktúrát fenntartani. Sőt biztos hogy kevesebb... szóval az hogy mindeki sajátot nyit nem opció mindenhol.
Az Epic és a Blizzard is csak a WoW és a Fortnite sikerei miatt engedhetik ezt meg. Ugyanis ide stabil és sok bevétel kell. Persze igen, ezek a cégek egymás között versenyezhetnek, versenyezzenek.
-
micafighter
nagyúr
válasz
FunPro #125387 üzenetére
Nyilván pénzből élnek, egyik fejlesztő se szeretetszolgálat. A különbség az, hogy mik a prioritások. Lootboxok meg mikrotranzakiok nélkül is lehet penzt keresni. ,, Tegyünk le egy minél jobb játékot az asztalra, és mellette keressünk minél több pénzt". Nincs ezzel semmi gond. A gond azzal van, hogy pl EA-nal (vagy akármelyik tetszőleges kiadó/befektető) a,, jó játék" a prioritások között az első 10be se fér bele kb. Nekik nem elég sok pénz, nekik az ÖSSZES pénz kell. Úgyhogy a ,,tegyünk le egy minél jobb játékot az asztalra, és keressünk meleltte minél több pénzt " helyett a fő stratégia kb így néz ki: ,, mikrotranzakciokbol fele annyi ráfordítással 2x annyi profitot realizalunk mint ha jatekfejlesztesbe fektettünk volna, úgyhogy erre kell fókuszálni. A mikrotranzakciokat kell eladnunk mert abban van a pénz, lehetőleg recurring revenue formában, tehát live servicere építve, csináljunk akkor egy játékot amivel ezeket el tudjuk adni".
Remélem átment a lenyeg és érzed a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest