Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
Az EA promojában ingyenes a Dead Space első része.
Na látom, volt már... -
Heavyrain
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
CDGalaxys-ban 990Ft a Dead Island,dobozos változatban. Természetesen Steamen aktiválható. Ha személyesen át tudod venni,és nem kell postaköltség,akkor így lényegesen olcsóbb,mint a 3 kulcs.
Riptide is olcsóbb pár száz forinttal,mint a 6 kulcs,ha dobozosan veszed. (1.68€-val számolva kulcsonként)
-
Niczo
senior tag
a g2a.com-ról vett cod is csak lengyel nyelvű volt, de simán lehetett aktiválni minden trükk nélkül, és játszható, csak a nyelvi fájlokat kellett felülírni

gondolom az itt kapott kulcs is ugyanezt a verziót aktiválja, persze lehet hogy nem, de talán egy nálam okosabb tudja
bár kár ezen filozofálni, amúgyis elfogyott

-
RedMan
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha jól emlékszem mindkettő (DI és Riptide) is 75%-ot szokott kapni. De 3 TF2 kulcsért tudsz venni a marketen is sima DI-t, Riptide-ot pedig 6 kulcs környékén.
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
CoD Ghosts-sal lenne problémám: Az utolsó patch óta az egyjátékos nem akar elindulni

Annyit ír ki a steam, hogy: A Call Of Duty Ghosts indításának előkészítése....
2 mp-ig megy, letűnik és újra.
Amit megtettem:
Újratelepítés
Driver frissítés
Players 2 mappa kitörlése
Helyi fájlok ellenőrzése
Kompatibilitás
Futtatás rendszer gazdaként
de semmi
Előre is köszi a segítséget!
Üdv:
Hunork -
FehérHolló
veterán
Dead Island mekkora leárazást szokott kapni?
-
tkesy
őstag
válasz
Shepherdke
üzenetére
Most direkt megnéztem és nálam ott van... Van mögé rakva és hitelesítve bankkártya?
cikasz: nálam a bank ekkor a saját banki középérfolyama fölött vált 1-2 forinttal...
-
cikasz
őstag
Az egyes linken lévőt csináltam és a másik opciót kell választani ugye? A "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." ?
Én eddig úgy vettem észre amikor vásároltam paypal-al, hogy kb 10 forintot rakott rá az árfolyamra. Ezzel az opcióval mennyivel lesz olcsóbb?Köszi.
-
Niczo
senior tag
Akinek van lengyel haverja: Call of Duty: Black Ops kb. 750 HUF
-
tkesy
őstag
válasz
Shepherdke
üzenetére
-
Heavyrain
őstag
válasz
Shepherdke
üzenetére
-
válasz
DrDobos
üzenetére
Pedig tanulóként a legkönnyebb egy junior számlát nyitni az otp-ben 7-24 évesesknek, még a bankártya is ingyen jár hozzá és valami minimális éves dija van a számlának maga a számlavezetés ingyenes. Nézz utána. Később ha dolgozol vagy gyakszin vagy ahol fizetnek némi lét ugyis kötelező lesz egy számla.
-
eami
veterán
válasz
DrDobos
üzenetére
lehet elektronikus számlaként is kezelni, de elsősorban internetes biztonságos fizetésre szakosodott cég.
Hozzárendelhetsz bankkártyákat, amelyekről netes vásárlás folyamán a paypal levonja a pénzt. Teljesen ingyenes vásárlásra, de arra érdemes figyelni hogy alap beállításnál a paypal váltja a devizát, ráadásul kedvezőtlenül. Szerencsére mindezt 2-3 kattintással meg lehet oldani és onnantól adott devizában von a kártyáról és a bank vált majd könyveléskor.használat melletti legfőbb érv: inkább bízom a bankkártya adataimat egy erre szakosodott, elektronikus fizetésekben a világelső cégre, minthogy beírjam ugyanezeket az adatok random tákolt webshopok oldalán ahol kitudja mennyire biztonságos.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én a Titanfall-nak az árát várom, hogy lejjebb menjen, remélem ez pár hónapon belül meg is történik, és akkor meg is veszem

Aki lemaradt volna: Még kb. 1 napig Square Enix leárazás a Humble Store-ban
-
phenomHUN
senior tag
-
Wolverine
félisten
válasz
szami777
üzenetére
Ráadásul a jelek szerint ez egy akciósorozat első darabja.
-
Steam-en is szép akciók vannak, kár hogy megvan minden ami már kell.
De hogy milyen tempóban esnek az árak az valami megdöbbentő... tényleg nem nagyon éri már meg premier játékot venni... max akkor ha nagyon nagyon kell és nincs más.
Pár hónap múlva töredékáron fut a többsége.
-
ricsiii01
tag
válasz
ricsiii01
üzenetére
Bocsánat, elírtam.

Erre a black opsra gondoltam. -
eami
veterán
válasz
djculture
üzenetére
tessék már végre megérteni hogy nem azért olcsóbb dollárban mert dollár, hanem azért mert az általában ÁFA mentes ár.
btw a dollár is elég szépen elmozdult felfele ugyanúgy mint az euró meg bármi más a "jól teljesítő" forinttal szemben.#64753) DrDobos: mi a buktató a paypalban?
-
ricsiii01
tag
Hello!
Aki megvette [link] annak sikerült aktiválnia és angolosítani/magyarosítani?
Ha igen, akkor a nyelvet, hogy sikerült átállítani?
Köszönöm előre is!
-
Heavyrain
őstag
Megérkezett az új Humble Weekly Sale:
Min 1$:
-Magical Diary
-NEO Scavenger
-Offspring Fling!
-Planet Stronghold (Nem Steames) (+Android)BTA 6$ :
-Anodyne (+Android)
-Defender"s Quest: Valley of the Forgotten (+GOG)
-EvolandPool Nation
-Incredipede (+Android) -
eami
veterán
ha valaki mindenáron költeni akar a steam akciós Interstellar Marinesra, akkor azért előtte keressen meg

-
-
dokken
tag
Bundle Stars The Trainz Bundle
-
szami777
addikt
Originen május 8-ig ingyenes a dead space
-
-
szami777
addikt
válasz
DrDobos
üzenetére
isthereanydeal pont nem tanácsos.
Battlefield 4-et hardveraprón tudod olcsón megvenni.
fifa 14-et innen.
simcityt sok digitális boltba árulják, de egyiket se ajánlom, mert egyiket se ismerem, valamint volt már olcsóbb is nemrég.
Az utolsó kettő esetében ezek a jelenlegi legolcsóbb árak, nem feltétlenül jó árak.
(#64745) mate3553 na igen, de akinek nincs pénze gmg-n, annak drágább a font miatt.
PL fifa 14 is 24 euro volt. -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Szeretnék beruházni egy BF4re, FIFA14re, és egy Simcityre. Hol tudnám ezeket a legolcsóbban megvenni? -
eami
veterán
-
törölt tag
* ez itt egy popcornt zabáló smiley helye lenne *
-
wwenigma
Jómunkásember
Fable III-mal kapcsolatban ki tudtok segíteni? Online része megy azokkal a giftekkel ami még piacon van?
-
Mate
nagyúr
Köszönöm!
Nyaljanak sót...
-
Mate
nagyúr
A steam-es akciós Fable a sima vagy a felújított grafikájú? Ha sima, arról tudni valamit, hogy a felújított grafikás t megkapják-e a tulajok, vagy legalább valami kedvezményt?
-
maddionmax
senior tag
válasz
pigster
üzenetére
Azt hiszem erőteljesen félreértettél. Ez a Best Buy topic, itt azt osztjuk meg ami akciós éppen és nem feltétlenül azt, amit akciósan vettünk és még az akció ideje alatt haszonnal szeretnének eladni.
És félre ne érts, cseppet sem zavar, hogy haszonnal adod el, nagyon jól teszed!
-
pigster
senior tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Nem értem: azért lennék anyagias, mert __olcsóbban__ ajánlom a játékot, mint amennyibe kerülne? Remélem, nem hiszed azt, hogy még meg is gazdagszok azon a pár száz forinton, amiért ajánlottam.
-
pigster
senior tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Legközelebb, ha ilyen lesz, megvárom majd, mire elmúlik az akció, csak azután kínálom fel eladásra.

-
x_o_n
veterán
válasz
maddionmax
üzenetére
én is majdnem rávetödtem,de aztán le esett hogy valamelyik bundliból megvan
-
Agyzuzo
addikt
Tessék gyerekek, egy kis bust buy:
Széll Kálmán FPSWASD-vel lehet tolni és még MMO fícsörje is van...

-
pigster
senior tag
Renegade Ops 4-packból maradt 3 darab Gamersgate Giftem. 700 Ft-ért lehet jelentkezni rá (EUR 3,75 egyébként). Alapjáték + 2 DLC
-
törölt tag
Ma voltam a Westendben lévő mediamarktban és van egy pár 300 forintos játék: Blood Bowl: Legendary Edition, Suffering 1+2, Combat Flight Sim, ilyesmik. Én egy Order of War-t vettem és már be is aktiváltam Gőzön.

-
Peddy789
őstag
lvl 70 sage set recivel craftolt már valaki? kiváncsi lennék mik jöhetnek belőle
-
dredbiro
senior tag
Üdv mesterek!
Egyes játékok utáni ROW jelzés mit jelent? -
zsolt1225
aktív tag
Diablo 3 RoS RU versiont tudom aktiválni magyar accomra? Illetve ha igen, akkor át lehet állítani a nyelvet magyarra? Az alapjáték angol.
-
válasz
Heavyrain
üzenetére
Deadfall mondjuk elég felejthető játék, randa meg bugos lett 990pénz volt a gyűjtői is ott azt vettem meg. A benne lévő zenei cd legalább tetszik
.
Gamestar-ba The Incredible Adventures of Van Helsing teljes játék lesz
"2014. március 28. 18:00-ig egy egyéni ajánlatunk van: ha most bankkártyával (nem csak a CIB jó) fizetsz média shopunkban, akkor 1495 Ft-ért veheted meg az áprilisi GameStar magazint. Ez nem csak azért jó, mert elképesztően izgalmas tartalmat pakolunk majd bele, hanem egy steames The Incredible Adventures of Van Helsing teljes játék is érkezik majd hozzá - és ez most olcsóbban lehet a tiéd."
-
Heavyrain
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- darkFlash CF8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)