Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Ja 290-et csak megért
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
290 pénz volt a cdgalaxisnál annál hova legyen olcsóbb, sajnos most csak az americant látom: [link]
-
atomeec
senior tag
válasz
maddionmax
üzenetére
+1

-
djculture
félisten
Pcgurunál még egy kört lehúznak az alan wake-röl, eddig is megvolt mindenkinek mondjuk

-
Edorn
senior tag
[link] (48 óra)
-
Mate
nagyúr
Újabb régió kérdés.
GMG-s Warlock 2 aktiválhatók gond nélkül?
-
Crytek
nagyúr
Doorways bundle-ra lenne még 3 ember (valamivel kevesebb mint féláron)?
-
válasz
djculture
üzenetére
Nem hiszem mert az unio nem engedné... viszont más fogyasztási adók megjelenhetnek.
Amugy a helyükben a vagyoni adózás felé is nyitnék mostmár... mert azért az se jó ha a bérjövedelmek helyett minden az árukon van.

Persze kérdés mennyire bátrak hozzá (meg van eszük).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Sajnos nem vicces mert lezajlik a mostani hajcihő és lesz is annyi hivatalosan

-
Aidan85
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Így értem...
A saját pro verziómat 2 promóból szereztem, a simát kaptam egy előző ilyen promóban, majd a fejlesztő is hírdetett nyereményjátékot, amiben a sima verziót upgrade-elte PRO-ra
Mondjuk így nem kevés idő, míg így összejönnek
-
cskamacska
addikt
És felment az áfánk 30%-ra suttyomban?
(19%-al számol) Azért röhej, hogy itt is majdnem 1$=1€-val számol egy európai cég termékét áruló európai kereskedő.
A hivatalos weblaphoz képest az árat nem is említem, azért elég vastag az a kisker árrés. 
Aidan85: Pro licensz miatt, nem családnak, és csak gondolatkísérlet volt.
-
törölt tag
GOG :
Teslagrad $4.99
-
Mate
nagyúr
Nether-t próbálta valaki? Jó játék?
-
Aidan85
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
de minek a családi? csak van mindenkinek mail címe, akinek családon belül a gépére fel kell rakni, így mehet 5 mail címre, 1-1 az ingyenesből...
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Mert a 31 USD netto ár.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm.
-
GoZoL
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Most nézem, hogy a hdsentienl.hu oldalon most 12000 Ft a családi liszensz bitsdujour oldalon meg 6800 Ft átszámolva.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ha már szoftverek, hadd kérdezzek én is egyet:
AIDA64.Akkor jól értem, hogy az alapcsomagban (kb. 10k) csak 1 évig kapod a programfrissítéseket, a többiben meg 2, illetve 3 évig, de egyébként magát a programot a végtelenségig használhatod, ha egyszer megvetted?
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt meg lehet oldani akkor, hogy 2 kulcsot otthon aktiválok be, a másik 3at meg eladom pl?
(#64660) NetTom: Köszi

(#64658) DeFranco: Köszönöm a segítséget Neked is! -
-
eami
veterán
válasz
BasketWink
üzenetére
utoljára... de hagyjuk

-
-
djculture
félisten
Én lemaradtam róla de annyira nem is izgatott mert az első rész már megvan a többi szemét dlc meg nem izgat. Majd lesz leárazva ugyis, már 11 fonttal indul a gamersgate oldalon lesz egy hónap múlva 5 annyi kreditem meg pont van

Csoda történt amúgy a borderlands2 utolsó dlc lehuzása is nemsokára jön...Nemtudták már hol tárolni a lóvét vagy miért jelentették be ezt nemtudom

-
-
maddionmax
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Még szép!

Én sem pénzből vásárolok
-
SAABPEPE
tag
Hol a legolcsóbb a SimCity Cities of Tomorrow kiegészítő ?
-
válasz
maddionmax
üzenetére
Reward mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Playfire/GMG-s valami eszméletlen tempóban f*ssák a rewardot. Az más kérdés fene tudja mikor írják jóvá nekem... de jópár fontot össze lehet megint kalapálni az utóbbi pár napban.
-
eami
veterán
na szépen csorog lefele az új Bioshock Infinite DLC, +9.1GBot rak fel a már fent lévő 30GB mellé

-
reelc
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Groupeeson is.
Volt Groupbuy HDD Sentinelre? Létezik még ez az 5db-os akció?
-
djculture
félisten
simulator hegyek a bundlestarson €4.39- ért
-
Arkennys
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Hát ahogy mondta cashback is, az emberek (gyk. mezei felhasználók) zöme csak erre használja. Én is. Állapotmutatás, ha baj van hibanapló, hőmérséklet. Ennyi tökéletesen elég is szerintem alapvetően. Én úgysem felülettesztelgetném és társai, annak aki ezzel foglalkozik mint te, elhiszem, több kell. De a többség nem szerelget vinyókat

-
djculture
félisten
-
maddionmax
senior tag
-
DeFranco
nagyúr
válasz
maddionmax
üzenetére
én is megvettem a pro-t annak idején, sőt, mivel ötös pakkban olcsóbb volt, ezért szerveztem rá group buyt, nem egy kört ment a dolog, vagy 20 licenszt biztos vettünk akkor. amúgy gondolom mindenkinek tiszta hogy ez egy magyar szoftver, jó érzés volt direktben támogatni a fejlesztőt.
-
maddionmax
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Tavaly volt egy nyereményjáték Facebookon (HDD Sentinel), ahol nem nyertem, azonban a végén megköszöntem a fejlesztőknek a terméket,mert szvsz zseniális. Rá pár órára az egyik fejlesztő megkeresett és küldött egy Pro termékkulcsot. Bevallom jólesett és azóta is rendületlenül használom.
-
-
csaba951
veterán
Hard Disk Sentinel Standard Edition - ingyen, csak ma!
Facebook vagy egy kérdőív kitöltése szükséges (get it for free-re kattintva jobb alsó sarok)Ugyanitt a get it for free-re kattintva:
Hard Disk Sentinel Professional Family License; -50%; 31,25 USD
Hard Disk Sentinel Professional; -50%; 17,50 USD -
Crytek
nagyúr
Még 1 db god mode van a 4-es pakból!
-
kriszpontaz
veterán
Pedig ezt a God Mode-ot mennyien szidják az értékelések alatt...... mondjuk én mindig a saját szememnek hiszek.

(#64602) Crytek: én jelentkeztem volna de számolgattam és mire a Paypalra felutalok pénzt, meg onnan tovább, inkább nem szórakoztam azon a ~100 Ft-on, megvettem 1 példányt. Remélem nem bánom meg
. -
Crytek
nagyúr
Akkor van rajtam kívül 3 ember a God Mode-re (akinek paypalja van és 1.05 euro van is rajta)?
Ha van akkor megveszem a pakkot!
Privátba jöhetnek a jelentkezők az első 3 "nyer".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(19%-al számol) Azért röhej, hogy itt is majdnem 1$=1€-val számol egy európai cég termékét áruló európai kereskedő.
A hivatalos weblaphoz képest az árat nem is említem, azért elég vastag az a kisker árrés.