- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz
dejaris #88075 üzenetére
Erre ez a megfelelő válasz
Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
Amúgy meg egy kis zenei aláfestés (van magyar felirat), és van témába vágó rész is benne
-
válasz
dejaris #87823 üzenetére
Az MNB hivatalos árfolyama kb a középárfolyamnak felel meg, és mindig jóval alacsonyabb, mint amennyiért veszed a valutát (vagyis ha valutában fizetsz valamiért). Továbbá, csak naponta egyszer frissítik, vagyis nem pontos, márpedig 1 napon belül sokat változik az árfolyam.
De ennyi most legyen is elég ebből a témából.
-
Crytek
nagyúr
válasz
dejaris #85686 üzenetére
Ahol dolgozom ott megértek mindenkit ,mert magyarul beszél mindenki ... milyen meglepő ugye?10 éve vagyok itt és egy angol mondat sem hangzott el soha.Szerintem nem is keresek rosszul (összeget nem írok direkt ,de akit nagyon érdekel privátban leírom neki)És nincs se nyelvvizsgám, se diplomám.Most én is arcozzak a nagy tudásuaknak akik még elhelyezkedni se tudnak a nagy hatalmas nyelvtudásukkal?Engem szimplán nem érdekelnek ezek az emberek ,én meg köszönöm szépen elvagyok így egy atombiztos munkahelyen.
-
Crytek
nagyúr
válasz
dejaris #85656 üzenetére
Mert amit ugatnak angolul az van lefordítva magyarra?
A minőségnek max a szinkronszinéssz választásnál van jelentőséget amiben a magyaroknak sikerül mindig a legokádékabb embereket megtalálni , tisztelet a kivételnek.Na ott az angolhoz képest érezni a romlást amikor Sam Winchester 5 éves gyerek hangon szólal meh -
tomsolo
addikt
válasz
dejaris #83041 üzenetére
.Lazán kapcsolódik - ilyenek mennek még az interneten:
Too many things that prevent you from buying games.
For example, they just refuse to take into account currency exchange. Dollar DOES NOT equal to euro, yet Europeans are getting screwed, Australians even more.
It's not just about money, it's about principles. I will never accept these greedy fuckers taking advantage of me, even if the games costed $1.
So fuck their dollar=euro, fuck their dlcs, fuck their drms, fuck their different content depending on where you get the game, fuck their shitty ports to promote consoles and fuck the executives that won't share the profits with the people who actually make the games and are paid peanuts.
That is all.
-
válasz
dejaris #79776 üzenetére
origin nem illegál mexikóban, te igen
remélem a magyar vállalkozó is leszar téged, tiszta szívemből kívánok neked sok-sok rosszat!(#79777) dadawa - szürkén van annál is olcsóbban
nem ez volt a felvetés, hanem a "hivatalos" eredet.
(#79783) Hunork - miért nem dobsz össze egy paypalt? nem fáj
egyébként meg OTP... nos, magadnak kerested a bajt(#79821) i2k - itt mit kell nézni?
-
eami
veterán
válasz
dejaris #77015 üzenetére
egyetértek
amiért nem raktam OFFba, mert a gondolat direkt a topik használati módjához kapcsolódott ami mindenkit érint. Így akit pl zavar ha nem csak akciók vannak akkor látja, hogy épp beszélgetünk erről és kifejezheti a véleményét, mint ahogy ti is tettétek. Így, ahogy írtam is a közösség szépen formálja azt az irányt amire szükség van. Őszintén szólva azt látom, hogy van 4-5 ember akinek problémája van az általános társalgással a többieket meg nem zavarja. Ha így van akkor nyilván annak a pár embernek kellene alkalmazkodnia. Természetesen ennek a fordítottja is fennáll, ha általános játékokkal kapcsolatos csevej zavarja a többséget akkor visszább kell venni belőle
-
eami
veterán
válasz
dejaris #76878 üzenetére
én mondjuk direkt nem, mert jótékonysági akció keretén belül osztották. Elég szánalmas volt amúgy hogy a streamet állandó jelleggel 300+ ember nézte de alig jött össze a 300 GBP amit össze akartak gyűjteni... pedig aki legalább 2GBP értékben adakozott azoknak külön extra sorsolások voltak. Sebaj tegnap bőven €60 felett kaptam így ezt azt
-
maddionmax
senior tag
válasz
dejaris #76878 üzenetére
Valamelyik éjszaka egy játékokkal foglalkozó weboldal 22.000 USD értékben osztott szét Battlefield 4 AMD kuponkódokat. Simán lehetett kapni, de minek posztoljam ide be, amikor hajnali 3-kor a kutya sincs itt. Reggel sokan anyázva kezdték volna a napjukat, kb ennyit értem volna csupán el.
Szerk.: Persze simán elfogytak egy óra alatt.
-
djculture
félisten
válasz
dejaris #76859 üzenetére
7 990 Ft 60 nap plusz a rengeteg gyűjtői kiadás 20-50k-ért a 30 ezeres aliance WoW ruhákat máűr meg se emlitem vagy a 100ezeres WoW szobrot.. Kiszámoltuk a multkor csávó ilyen 2,5 millió körül költött erre a játékra az évek alatt de már érkezik a legújabb kieg gyűjtői 30-ért. Vannak ám elég fanatikus emberek ezen a szinten, minden pénze erre megy el. Nem sokkal jobb ez már mint a játékgép vagy az ital , szenvedélybetegséggé tud fajulni ez is már itthon is kezelik ezt..
-
-
duvi
nagyúr
válasz
dejaris #74647 üzenetére
Pedig: Hivatalos nyelv: portugál
Csak a dialektusban lehet különbség. -
genndy
addikt
válasz
dejaris #73892 üzenetére
Igen, de direkt írtam, hogy a könyvekben van ez. Ha viszont a játék csak a filmeket veszi alapul, azok alapján lehet hogy elég így is elbújni, mert ott meg messze nem tudunk meg ennyit az alienekről (és a "kánon" tudtommal csak a filmekre vonatkozik).
Mindegy, majd kiderül az első kritikákból ha már kijött hogy milyen lett. -
genndy
addikt
válasz
dejaris #73890 üzenetére
Ez igaz, de a 4. rész könyvváltozatában meg le van írva, hogy 360° érzékelés - hőlátás, szag, feromonok, amitakarsz. Szintén könyv - Aliens: Bishop megúszott egy Alien-támadást a csatornában mászva, de valószínűleg csak azért mert android volt és máshogy/rosszul érzékelték.
Mondjuk viszont pont a 2-ben a kiscsaj is sokáig tudott bújkálni előlük... na mindegy, szerintem egy szobában az asztal mögé bújás nem segítene. -
cskamacska
addikt
válasz
dejaris #73351 üzenetére
Te most már komolyan annyira utálod már a Steam-et, hogy a Games for Windows LIVE! kliensét hozod ellenpéldának? Pont azt?
Azért ennyire még Lackó sem fanatikus.
más
Space Engineers vagy 7 Days To Die? Esetleg másik játék?
Kellene nékem egy Minecraft szerű kooperatív játék, mert barátom oda van azért a legószimulátorért, de én meg nagyon erősen rühellem. Ez a két alternatíva jobbnak néz ki, mint a többi Minecraft klón(CastleMinerZ borzalmasan gyenge minden téren, Ace of Spades-ben alig van mit csinálni rosszul megvalósított lövöldözésen kívül, többi sok százat még nem próbáltam), árban kb egyenlőek(seftelve), azt viszont nem tudom mennyire fognak még továbbfejlődni, mennyire jó velük játszani coopban, mennyire népszerűek coopon kívül, kvázi mennyire éri meg a befektetést egy ilyen indie izéke.
7 Days To Die a Minecraft túlélő módjának kibővített változatának tűnik a vár és mozaiképítés kárára, barátom szereti a zombikat, de nem tudom egy nagyobb búvóhely kialakítása, és nagy mennyiségű ellátmány felhalmozása utána mit lehetne ott magunkkal kezdeni.
Space Engineers meg Kerbal Light-nak tűnik legózással, de ahogy nézem sok mindent utána nem lehet az épült hajókkal csinálni, még egy egyszerű "bespawnolok egy megépített hajót és megtámadom a játékost" féle horde survival módra sem futotta, pedig egy kis bővítéssel nekem rettentően tetszene az űrlövöldözés.
-
Dilikutya
félisten
válasz
dejaris #73351 üzenetére
Nekem a Steam-el még soha nem volt gond! Egyszer nem tudtam rajta játszani, 3 éve karácsonykor, mert szenteste hajnalban valami fasz kibelezte a T-Home elosztó szekrényét a sarkon.
Valaki csak felelős a GfWL-ért. És azért mindez a puszta léte miatt van. A kiadók felelősek nyilván, de attól még hadd ne szeressem, és fenntartom a jogot, hogy értelmetlennek tartsam, és a pokolba kívánjam. Ha választani kell, hogy a Steam, vagy a teljesen funkciótlan GfWL...
-
Dilikutya
félisten
válasz
dejaris #73345 üzenetére
Csak a baj van vele. Régebbi GfWL-es játékot meg venni se tudok, mert inkább leszedik a Steam-ről is, DiRT2 épp előtte lett meg. Ha nem szabad szidni, mond el, mire jó! Teljesen fölösleges kliens, a Steam mellett meg végképp. Steam-en aktiválható játékba nem is lett volna szabad soha beletenni azt a szart.
És mi az, hogy nem éri meg kipatchelni egy játékból? Hányan megvettünk 1-1 játékot? Szerintem magasan a GTA a legnagyobb cím a GfWL-es játékok közül. -
Dilikutya
félisten
válasz
dejaris #73329 üzenetére
Az offline mód amúgy is menne. Bejelentkezni meg nem tud a GTAIV-el a kliens, viszont ha régen játszottam vele, és a kliens elfelejti, hogy ő offline, akkor indít egy új játékot, és nem foglalkozik a gépen lévő többi mentéssel. Ez egy szar, örülök, hogy legalább az elkövetkezendő játékokban nem látjuk többet. Azért veszek eredeti játékot, hogy ilyen szarokkal cseszegessenek...
-
Dilikutya
félisten
-
reelc
veterán
válasz
dejaris #72894 üzenetére
Köszi, de csak 1 kulcsom van, és az a helyzet, hogy nagyon messze van a fizetés.
Jó lesz az jövőre is, bőven van mivel játszani, ha éppen kedvem van.
Sőt 1 év alatt csükkenhet a kezdő ára is, és hasonló kedvezménnyel még jobb áron lehet. Nem sürgős.(#72895) Dilikutya: köszi, ilyesmire gondolok én is.
-
djculture
félisten
válasz
dejaris #71562 üzenetére
Beirod a keresőbe hogy gamefly és visszaolvasod mostanában egyszerűen nem negedélyezik a vásárlást hanem küldenek egy levelet hogyha nem vagy robot igazold magadat. Szerintem a keresőt te is tudod használni és rájösz hogy ezt csinálják. Nekem se volt még ilyen de már nem egy ember irta itt, gondolom nem álmodták és azért irták itt ezt.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
dejaris #70629 üzenetére
Azért ez nem mindig előny. Jó, az Origin és a Uplay inkább ne lenne, de a Steam a hatalmába kerített az achievementjeivel. A one click join sem utolsó, és a screenshot (jó, oké, van rá Fraps, de a PrtScr Vista óta nem jó, meg különben is csak egy képet csinál) is egy elég hasznos eszköz. Én nagyon sajnálom a GFWL alapkoncepcióját. Csak játékba integrált felület, nincs letöltendő, profilokat kezel, multit kezel (azt mondjuk Steamworks is), és a mentésszinkronnal is első volt a piacon. Az utálatát máig nem értem, a webes felülete is varázslatos.
-
djculture
félisten
válasz
dejaris #70491 üzenetére
Végre valami értelmeset is mutattak, lehet elindul a nextgen korszak tényleg. Mert eddig az összes játék last gen vagy az MI (wolfenstein the new order)vagy a grafika (ac4) vagy mindkettő (watch dogs) volt agyon butítva. 2014-van nem kell a láthatatlan falak beragadó karakterek villogó textúrák világa.
-
Arkennys
addikt
válasz
dejaris #70354 üzenetére
Lásd bele ezt, ha neked jobb lesz tőle
Nekem elég volt a meddő vitából, hogy megpróbáljam megértetni, mit gondolok. Nem jut át a cinizmusodon w"akárki" kollegáddal egyetemben, így ráhagyom. Szimplán vacak, hogy valamit nem érezhetsz teljesnek, hiába fizettél érte tetemesebb pénzt, mert tonnányi DLCt kitolnak még később. Amúgy is sok már az offolás.
Ha úgy érzed mint sejtem, és tiéd legyen az utolsó szó, lelked rajta. Válaszolni már nem fogok itt.
-
Arkennys
addikt
válasz
dejaris #70342 üzenetére
Legyen igazad
én miután a season pass hiányosságairól értesültem, kiábrándultam az egész hatmillió DLC-s sz*rból, már bocsánat
már úgy vagyok vele, megvenni is kár volt olyanok termékét, akik ennyi katyvaszt kivágtak még hozzá, természetesen vedd meg őket SP-n kívül alapon.
-
Crytek
nagyúr
válasz
dejaris #70294 üzenetére
Én úgy vagyok vele ha megveszem acsi legyen benne az legalább megkülönbözteti a wareztól.
dejaris: Nem villogok velük mivel a játékok 99%-ában olyan szinten el vannak rejtve amiket ha fizetnének se lenne kedvem megkeresni. De legalább van bennük valami ami más mint a warez.
-
szami777
addikt
válasz
dejaris #69922 üzenetére
steamen 2.5 euró
még 15 percig. -
djculture
félisten
válasz
dejaris #69406 üzenetére
Szerintem meg arra mehet a pénz hogy mindenféle konzolokra butitsák a grafikát. Van xbox360 xboxone ps3 ps4 amire biztos még kiadják a legtöbb játékot amit pc-re is, ennyi nyavaja port rengeteg erőforrással járhat. Destiny-nél pl meg is mondták hogy pc finomhangolásra már nem fog jutni erőforrás, igy később fog elkészülni pedig pc-n készitik a cuccost
Akkor lesz jó ha a régi konzolokat elkezdik hanyagolni.
-
cskamacska
addikt
válasz
dejaris #68779 üzenetére
Akkor gondolom sosem volt dolgod az Ubisoft régebbi Online DRM-jével, és azóta is csak ritkán használod a Uplay klienst. Adventures With Uplay
A Uplay, és az Origin pont ugyanúgy csak bérleti jogot ad a játékaira, cserébe kevesebb a szolgáltatás, elmaradott a kliensük, és a Steamnél is megbízhatatlanabb a működésük.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest