- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
djculture
félisten
válasz
Hunork #79865 üzenetére
Akkor most jön az hogy elindít a rivals és visszalehet kérni az árát mert annyira zavar majd a minimum fps-re beállitott motor. A hekkel meg mindenféle anomáliák vannak Elég sokan visszakérték tegnap. .
Nem tudom mitöl valakinek rohadtúl zavaró valakinek meg nem. Én is mintha képregénnyel játszanék ugyhogy elég volt belőle ademo is inkább a hot pursuit vagy most wanted -nél maradok.Legnagyobb gáz hogy a crew-et is ezért hagyom afenébe.
-
csaba951
veterán
válasz
Hunork #79862 üzenetére
Nem tudom neked megnézni, mert én már jóval az akció kezdete előtt megvettem.
Próbáld ki ezt:
#79856 pigsterHa ezzel nem megy, akkor meg fizetésnél ne a bankkártyát válaszd ki, hanem a PayPal-t. Ott előzetes regisztráció nélkül is lehet fizetni (a bal oldali részen, jobb oldali rész a regisztrált PayPal tagoknak van fenntartva).
Egyébként mi a másik játék? (Ami nem a Rivals?
)
-
válasz
Hunork #79831 üzenetére
én originen anno vagy másfél évig nem tudtam vásárolni a kártyámmal ill. egyszer már az origin el is lopott egy játékot (deadspace vmelyik része) az accomról - szerencsére 40 napon belül voltam paypalnál, így a pénzem vissza tudtam szerezni
regelj paypalt, nem tudok továbbra se mit mondani
(jade: menj el az otp-től
)
(#79835) i2k - nemhogy megvettem, én indítottam el az itteni hisztériát
te megveszed?
-
budo82
tag
válasz
Hunork #75907 üzenetére
Próbáld meg ezt, jobb ötletem nincs:
"Go into your game folder ...\Steam\SteamApps\common\Blood II
Set the game launcher on compatibility mode windows98/me (BLOOD2,exe)
@game launcher mark display and set your gpu card and D3D Renderer max resolution i can use are (1280x1024 game crashes) (1280x960 work stable) this works fine for me with max detail." -
djculture
félisten
válasz
Hunork #58713 üzenetére
Szerintem csak megakar kímélni a megrázkódtatástól...
Komolyra forditva 64 bites oprendszeren ha az van nem fog menni csak ha ezt megcsinálod:To make the game work, I had to create a shortcut to the game exe inside its folder and add a "-nosplash" switch. So, the Run string looked something like this:
"D:\Steam\steamapps\common\Carrier Command\carrier.exe" -nosplash
Utána még van amikor kéri a X3DAudio1_6.dll-t azt bekell másolni.
Annyit nemér az egész hogy kinlódjon az ember vele..
-
Heavyrain
őstag
válasz
Hunork #53318 üzenetére
Én 3.99€-et látok legolcsóbbnak az oldalon O.o
Egyébként amennyiben lehet hinni a World Wide logónak,jó vételnek tűnik, Isthereanydeal szerint eddig 4,49€ volt a legolcsóbb.
(Fizetésnél meg a Paypal mellett a Credit Card opció elfogad Visa, Mastercard és JCB kártyákat is) -
bullseye
addikt
válasz
Hunork #47729 üzenetére
Többször vásároltam ott, és több ismerős is, teljesen rendben volt.
Simán lehet innen vásárolni, igaz csak Visával tettem eddig. Valószínűleg van fehér kódjuk is (pl. Van Helsing nem is tudom van-e dobozos), és szürke, dobozos kódokkal is dolgoznak, de jelzik, ha valami csak RU. -
cskamacska
addikt
válasz
Hunork #47729 üzenetére
SzürkeCéDékulcsbolt, régiózáras, nyelvi záras, és onlány aktivációt lehetővé nem tévő kulcsok is akadnak.
más:
Szerintetek az Iron Front: Liberation 1944 két kulcsért megéri?
És a Metro: Last Light 4 kulcsért? -
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz
Hunork #39022 üzenetére
Volt ezzel a játékkal már annyi baj hogy hihetetlen. Kezdődött azzal hogy mikor megjelent az ellenfelek bucskázva közeledtek a földön én még ilyet nem láttam. A harmadik patch után ez megszűnt, de még volt egy csomó más hiba is de az elhanyagolható volt. Kiadták a rising stormot ketté vágták a játékot, az achik eltűntek a fenébe. Mindenkinek újra lekellet tölteni mert minden féle hülyeség jött elő. Azután volt olyan amit te írsz egyik héten annak ment a single akinek megvolt a rising storm másik héten a annak akinek az alapjáték megvolt. Utána ugyanez történt a multival.
-
Mardel
őstag
válasz
Hunork #39020 üzenetére
A single playert külön kell telepíteni, a multi-val csak multizni lehet.
A hiba leírásából az nem derül ki, hogy melyik lett telepítve.
Mondjuk a singleplayer része inkább csak egy kiképzó mód a multihoz multis pályákkal (ne egy Call of Duty szintű single részt képzeljünk el), tehát sokmindenről így sem marad le. -
-
finest
addikt
válasz
Hunork #34458 üzenetére
Én most szedem a második frissítést a Uplayhez a nap folyamán.
Az első telepítése után egyébként összeomlott a Uplay appcrash-sel, és nem is tudott bejelentkezni a fiókba. Másodszorra már belépett, most újra frissült, nálam fut az FC3.zone:Vagy 10-et próbáltam, mind dupe volt az Arma 3-ból...
-
csaba951
veterán
válasz
Hunork #33996 üzenetére
Ő nem olyan hivatalos bolt ahol vásárolni szoktál. Csak a kulcsot kapod majd meg. Ez a rossz oldala.
Cserébe viszont -többnyire- sokkal olcsóbb mint a hivatalos bolt. Ő már előre kiszűri azokat a játékokat, amikkel gondok lehetnek. Ha valami gondod van, akkor segíteni fog (bár nem lesz gondod).
Én csak azért nem tőle vásárolok, mert van közvetlen hozzáférésem a RU meg US Steam Store-hoz. Origint meg megoldom Amazonról. Viszont ha vennék valamit, akkor tőle venném. Vagy ayo fórumtárstól. Egyikük sem fog átverni, már rengeteg elégedett vevőjük van.
-
djculture
félisten
válasz
Hunork #32931 üzenetére
Hát jó esetben a büntetés óta nem csalnak de szokás volt mondom beszédíteni a népet egy csak a központi raktárban nem egyszer papíron meglévő cuccért. Nem hiába büntette meg őket a gazdasági verseny hivatal, de már nem is egyszer mert valami dvd lejátszós ügy is volt. Azt meg a haverok szpták be ott mindig ügyeskednek valamivel. Minden esetre ha meglesz a cucc majd beírod kíváncsi leszek rá.
Hogy on is legyek 576-ban a Might and Magic Heroes VI Gold Edition PC 4999 pénz. -
sagem
addikt
válasz
Hunork #25385 üzenetére
No, feltettem, felmentem a multiplayer részre, de mivel NAGYON béna vagyok, csak a multiplayer alatt található gyakorló küldetéseket nézegettem egyelőre, ezek rendben mennek, frissül a statom stb. Ha kicsit belejövök megnézem a rendes multiplayert is. Nekem is digi van egyébként és win 8 64bit.
szerk: kipróbáltam gyorsan, a rendes multi is rendben megy nálam! Nem lehet, hogy a tűzfalad fogott meg valamit esetleg, vagy ilyesmi?
-
sagem
addikt
válasz
Hunork #25385 üzenetére
Épp most töltöm (ill tölteném, mert csak csordogál a shopjukból
-ez meg egy röhej, ilyen 15 gigás játékok esetében nem ártana, ha a szerverük képes lenne normális sávszélt adni, mert beleőszülök mire letöltöm..
) Ha leért megnézem, mert nálam is win8+Digi páros van, kíváncsi leszek..
(bár eddig -kopp-kopp- szerencsére nem volt semmi bajom a win8-al, minden ment normálisan)
-
djculture
félisten
válasz
Hunork #22396 üzenetére
Írok én neked tapasztalatot. Az egész egy pénzlehúzás semmi más, még a plusz misszió is a régi pályákból van összerakva. Grafikában se láttam olyan hú de nagy fejlődést legföljebb nincs annyira sötét mint a régiben.
Ami miatt ér valamit az doom1-2 mert a mai nagy hardvereken és oprendszeren gond nélkül fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest