Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
SSv8 nem hajlandó 64bites win8ra települni... ötletek esetleg?
-
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Legközelebb a Steam Summer Saleben várható -50% (esetleg -40%) akcióban. Majd akkor behúzom én is.
-
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Van Steamen is, csak nem ennyiért!

(#28289) Allien
Lehet, hogy nem kellene meggyaláznod a régi szép emlékeket!
MetaCritic 54/5.1
37 játékos értékeléséből jött ki az 5.1 pont. Ez rendkívül gyenge, problémás játékra utal! Akik egyáltalán dicsérték, azok is többnyire 7-8 pontot adtak rá. A többiek meg eleve leszedték róla a keresztvizet is. Olvasd el saját magad, hogy miért gondolták így! -
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition -75% 4,99 Euro
-
Crytek
nagyúr
Be Mine Anniversary hamarosan.Remélem lesz közötte 1-2 normális game is!
-
Allien
veterán
Port royale 3 mennyire "jó" játék? Az előző részeivel játszottam, ezzel még nem.

-
Wolverine
félisten
A GMG hét közepi akciójában a Kalypso Media játékait árazták le - pl. a Tropico sorozatot

-
darkling
tag
Binary Domain Complete 7,04 euró steam-es
-
Age of Wonder Trilogy with Soundtrack - 6.98 GBP
Talán a létező legjobb, körökre osztott stratégia, nagyon megéri!
Idén jön a harmadik rész (ez azért trilogia, mert a a bundle-ben a harmadik nem AoW 3 néven jelent meg). -
válasz
lordjancso
üzenetére
De az is lehet, hogy ezek soha nem lesznek beválthatók.
-
edemark
csendes tag
Vicces a tegnapi unstoppable gorg-hoz nekem nem kellett linkelni a playfire-t egyszerűen csak hagyta megvenni 0 eur-ért. De a mai autóversenyzős játékhoz kéri a playfire accountot és annak összekapcsolását a greenman gaming accounttal.
-
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
2-3 hét elteltével már általában engedik beváltani, 0,5 € értéken. Többért nem nagyon szokták beszámítani a promóciós játékaikat.
-
ayo
veterán
elerheto az utolso ingyen jatek a gmgn: Superstar V8 Next Challenge
leiras hozza:
http://jateknaplo.blog.hu/2013/02/07/4_jatek_ingyen_a_hetvegi_green_man_gaming_akcion
-
Agyzuzo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Micsoda hír. Csak ne úgy legyen, mint az Assassin's Creed 3-ban, hogy a registry-ben kellett átírnom értékeket + a területi beállításomat USA-ra rakni, hogy _NE_ magyarul induljon le.
(Bár az UbiSz*psz
)Közben megnéztem, ez a Platinum a 2012 helyett jött ki, gyakorlatilag csak egy felpeccselt 2012, 50 új épülettel.
-
csaba951
veterán
Buy Cities XL Platinum
Owners of Cities XL 2011 or Cities XL 2012 can purchase Cities XL Platinum at 85% off! -
Youri
veterán
A Cities XL elszaporodott a Steamgiftsen, valahol akciós lenne?
-
dante0425
tag
GamersGate - Spec Ops: The Line - 5 euró
GamersGate - Jet Set Radio - 2,7 euró
Mindkettő Steam-es. -
Ilsyde
őstag
válasz
üzenetére
Ha nem akarsz sokat fizetni és érdekel a co-op akkor ajánlom a Warface-t. Ingyenes
Jelenleg csak closed béta de sorban kuldik ki a kulcsokat. Itt vagy itt lehet rá jelentkezni.BF-hez hasonló kasztok vannak benne de a co-op módja miatt elég egyedi. Rengeteg az unlockolható fegyver és felszerelés stb. Elég addiktív, naponta játszom vele pár órát pedig már kb. egy éve nem nyúltam multis FPS-hez mert egyik sem jott be.
Van PvP módja is ami valahol a CoD és a BF3 kozott van félúton.
-
danih
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Igazából a CoD sorozat a pörgésről, a BF3 inkább a csapatmunkáról szól (persze a BF3-ban is van team deathmatch káosz). Ha képes vagy csapatban szerepet vállalni, és szereted a nindzsulást, akkor BF3. Van hogy egy menetben alig öl az ember. Valóban viszonylag egyszerű cheatelni benne, viszont azt vettem észre, hogy lényegesen kevesebben élnek vele mint a cheater-demográfiát jobban vonzó CoD sorozat, engem nem zavar ha néha belefutok egybe. Ez van, na meg a votekick.
Ha pörgés kell, perkezés, killstreak, akkor viszont mindenképpen CoD. Ha kevesebb időd van egy-egy menetre mert elfoglalt vagy, és ritkán játszol, akkor is ezt válaszd. -
attiati
veterán
Fogalmam nincs, ezer éve nem játszottam fps-el. Tf2-vel szoktam, azt szeretem, van csapatmunka, eltérő karakterek. Igazából csak a multiplayer részével kapcsolatban érdekel a vélemény (a single playerhez jó lenne a virágbolt is)
wwenigma: 1. 2. 3.-at ugye úgy érted, hogy az általam felsorolt játékok sorszáma? Bf3-ban sok a csaló? Azt hittem ezeket már megoldják alapból a multi játékoknál. Youtube videók alapján a bf3 és a cod warfare 3 tetszik. Talán a bf3 jobban, de különösebb ok nélkül

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
attiati
üzenetére
Az első kettőre van egy kicsi olyan erzesem, hgoy sajnalom hogy megvettem. Annak ellenere hogy a harmadikat lehet viragbótban tolni... harmadikban ha van normalis geped es jo neted, altalaban te lehetsz a host es igy a megfelelo tool birtokaban rovid uton tudod kickelni a csalokat... Elsőben a csalóknak óriási tárháza van mivel kliensoldalon szamolodik a sebzes igy neha kevesebbet sebzodnek mint kene. Masodikban pedig elmeletileg vaskézzel szűrik az undetected wallhacket....

Mind a haromhoz ismerosoket javaslok, magadba nem lesz jo.
-
törölt tag
válasz
attiati
üzenetére
Nem Steam-es, csak Origin.
Sima Battlefield 3 alap és kész. A Premium-ot nagyon megbántam

BF3 is már kezd a COD-ok irányába menni ahhoz képest, hogy régebben mennyire másabb volt.szerk:
A Premium akkor volt jó mikor szépen sorban jöttek ki a DLC-k, most már csak 1 jön és utána semmi BF4-ig. -
attiati
veterán
válasz
Kashim
üzenetére
Ez a motoros móka annyira nem jön be, illetve nem szívesen fizetnék 6-7e ft-ot egy játékért.
Lehet azért játszogatni az alappal is, vagy szinte már üresek a szerverek?A battlefield 3 egyébként nem steam-es? Csak mert nem látom a steam topjáték listán.
Battelfield 3 vs Call of duty black ops 2 vs. Call of duty - Modern warfare 3 közül melyik a jobb? (szubjektív hitvallás nélkül
) -
Kashim
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Nem működik az oldal ennél a játéknál sajnos. (nekünk legalábbis) Akármit írsz be, nem engedi kosárba tenni.
Sima és prémium között egyébként az a különbség, hogy a sima csak az alapjátékot tartalmazza, a premium edition pedig a már megjelent 5 dlc-t is, amik nagyon sok új mapet, fegyvert és járgányt adnak a játékhoz, külön-külön viszont drágák, 3-4 ezer forint darabjuk. Így ha egyik sincs meg, mindenképp ajánlott egyben megvenni, mert olcsóbban kijössz. El lehet lenni az alapjátékkal is, de annyi pluszt adnak ezek a dlc-k külön-külön is, hogy megéri megvenni őket. Pl. a legújabból motoros móka részlet. Ráadásul az alappal már nem is játszanak annyian, mivel régen jött már ki és vannak új térképek...
-
attiati
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
1. és szokott ennél olcsóbb is lenni, vagy ez bestbuy most? amúgy csak ma van az akció?
2. mi a különbség a premium és a sima között?
3. paypal fizetést úgy érted, hogy bankkártya nélkül, simán paypal?
4. érvényes braziliai cím alatt egy létező, de kamu címet értesz ugye, amit nem kell igazolni? -
csaba951
veterán
válasz
Kashim
üzenetére
Kipróbáltam, most nekem sem megy. Szintén a régióra hivatkozik.
Egyébként pont te kérted a sima Battlefield 3-at. Ezek szerint te nem ezt keresed, hanem a Battlefield 3 Premium Editiont! Sajnos ezzel sincs szerencséd, most csak a Nuuvemen van akcióban. Onnan meg pont nem vásárolható Magyarországról ezek szerint.

-
csaba951
veterán
válasz
Kashim
üzenetére
Furcsa, mert már többen is vásároltunk itt és nem volt vele gondunk.
Originen nincs régiózár, legfeljebb nyelvi korlátozás. Ebben a változatban nem kell semmit utólag kézzel mókolni, rendesen benne van az angol nyelv (is).Egy helyen van még akcióban, de ez már drágább (még akciósan is) mint a Magyarországon kapható dobozos változat:
Battlefield 3; -16%; $33.79(#28236) csaba951
The Sims MedievalTévedtem, egy kiegészítőt azért megélt a játék:
* Pirates and Nobles -
Kashim
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Hát ez sehogy sem sikerül, beírtam 2-3 valós hotelcímet, de mindig azt írja, hogy a régiómban nem elérhető, be se tudom tenni a kosárba, szóval inkább hagyom, megvárok valami közelebbi akciót. Vagy rosszul, vagy rossz cellába írtam be a címet, vagy nem csak azt nézi hanem ip-t is, ott meg kibukik a dolog.
-
csaba951
veterán
Amazon USA - a fórum USA-ban élő látogatónak
Az új heti akció: The Sims 3 franchise!
Jó, tudom, hogy sokak szemében nem túl népszerű a sorozat a rengeteg fizetős kiegészítő miatt, de szerintem ez alapvetően egy jó játék! És most viszonylag olcsón be lehet szerezni a kiegészítőket is. Így már nincs annyira földöntúli ára mint egyébként. A -66%-os akcióban lévő címek olcsóbbak mint amennyiért Magyarországon valaha a legolcsóbban akcióban voltak a boltokban!
Ha neked nem is kell, azért ez egy kitűnő alkalom arra, hogy később meglepjük vele kedvesünket vagy női családtagjainkat. Nemsokára úgyis Valentin nap lesz, vagy ideális választás ajándéknak születésnapra, névnapra is!

Mindegyik kiegészítőköz szükség van az alapjátékra:
The Sims 3 Refresh [Download]; -75%; $7.49Nagyobb kiegészítők, amik kalandokkal, lehetőségekkel bővítik a játékot (beszerzésük ajánlott):
* World Adventures
* Late Night
* Pets
* Showtime
* Supernatural
* SeasonsCuccok, amik új ruhákat, bútorokat, használati tárgyakat tartalmaznak (változatosabbá teszik a meglévő játékot, de nem annyira fontos a beszerzésük):
* High-End Loft Stuff
* Fast Lane Stuff
* Outdoor Living Stuff
* Town Life Stuff
* Master Suite Stuff
* Katy Perry Sweet Treats
* Diesel Stuff
* 70's, 80's and 90's StuffEz pedig egy teljesen várost (területet) ad hozzá a játékhoz (ajánlott):
* Monte VistaThe Sims Medieval
Ennek semmi köze a The Sims 3-hoz, ez egy teljesen önálló játék. Sims játék középkori környezetben. Olcsó, de felesleges megvenni, mert nem sikerült jól! Nem is érkezett hozzá egy kiegészítő sem!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A játékhoz szükség van Origin fiókra. A termékek nem aktiválhatóak közvetlenül az Originen. Az Origin fiókunk adataival be kell lépni a http://www.thesims3.com oldalra és ott regisztrálnunk kell az Amazonon kapott kóddal a termékeket. Ha ezután belépünk az Origin fiókunkba, már látni is fogjuk a regisztrált termékeket, és megkezdhetjük a telepítést.
Ha letöltés előtt az Origin kliens nyelvét magyarra állítjuk akkor a játékok magyar nyelvű változatát fogja telepíteni!
-
lordjancso
senior tag
-
csaba951
veterán
válasz
Kashim
üzenetére
Nuuvem
Battlefield 3; -50%; 34,99 BRL
Battlefield 3 - Premium Edition; -41%; 69,99 BRL
Ma itt a legolcsóbb! Hivatalos, megbízható bolt, hasonló mint nálunk a CDGalaxis. PayPal van. Egy érvényes brazíliai cím kell a vásárláshoz (pl. hotel). Ha te nem is tudsz portugálul, akkor is számíthatsz a Google Fordítóra!
1 BRL ~ 113,32 HUF
-
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Doom 3 BFG Edition: Pokolfajzat
Chocho tollából egy részletes kifejtése annak, hogy miért nem érdemes megvenni a BFG Editiont. A játék alapkoncepciója a sötétben való félelemre épült. Ezt most agyoncsapták azzal, hogy mindenhol felkapcsolták a lámpákat. Így nem maradt semmi ami hangulatot teremtsen. Sőt, így előjött az a probléma is, hogy meglátod a gyengébben kidolgozott helyeket is, ami eddig nem volt gond a sötét sarkok miatt. -
wesker24
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Sokkal jobban jársz ha az eredeti DOOM 3-at és a kieget szerzed be mint a BFG Edition-t !
A BFG Edition csak egy nagy parasztvakítás a BFG Edition nem más mint a DOOM 3 alap játék kiherélt verziója !
-
lordjancso
senior tag
Szerintetek a Doom3 + kiegésztőt vagy a Doom3 BFG editiont érdemesebb megvenni?
Van itt olyan, aki esetleg kipróbálta már mindkettőt?
Steam fórumon sokan azon a véleményen vannak, hogy a BFG edition nem túl jó (más motor, túlságosan könnyű, nem moddolható, stb), így az alapjáték + kiegésztő sokkal jobb választás. -
kovsol
titán
válasz
abteam2008
üzenetére
Nekem is ezt írja ki akármelyik játékot próbáltam indítani.
-
Kashim
őstag
Nem tud valaki valahol BF3 leárazásról?
-
ZsZso
Közösségépítő
Ingyenségek:
Cradle of Rome
Unstoppable Grog -
válasz
abteam2008
üzenetére
GFWL-ben van offline mód is, úgy nem tudod elindítani?
-
Best Buy GMG-n, kár, hogy mikor rámegyek, akkor meg csak a Coming Soon van ott

-
wwenigma
Jómunkásember
GMG Dear Esther 1,18€ és NEM steames.
Pedig nezegetem mar egy ideje.Unstoppable Gorg is aktiv lett közben.
-
abteam2008
tag
Games for Windows Live klienssel tudnátok esetleg segíteni? Dark Soulst megvettem Steamen ~ egy hete, tudtam is játszani vele gond nélkül egészen tegnapig. Tegnap óta nem tudok in-game bejelentkezni: "The Live service may be unavailable or there may be an issue with your home networking equipment or firewall" Már nyitottam portokat a routeren, újratelepítettem a GFWL-t számtalanszor, semmi eredmény. Semmit nem változtattam a gépemen, így számomra érthetetlen, hogy egyik napról a másikra ezt csinálja..
Valami ötletetek van esetleg? // Sorry, ha rossz helyre írom! -
csaba951
veterán
Nuuvem - a fórum Braziliában élő látogatóinak
Tomb Raider; -29%; 59,99 BRL (Steam)Karneváli akciót is tartanak. Most 51 játék van akcióban. Sajnos kevés kivétellel nem Steamesek vagy Originesek.
-
Akkor megint jól elvettétek a kedvem attól hogy ubis játékot vegyek

-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Csak neked, további UPlay, UBiShop kalandok!

Origin kliens arra volt jó, hogy rájöjjek milyen jó is a Steam kliens! UPlay kliens meg arra volt jó, hogy rájöjjek, nem is olyan rossz az Origin kliens!Most pedig megragadom az alkalmat és szeretnék köszönetet mondani a Far Cry 3 coop mp részének megvalósításáért! A barátok játékba hívása, a játék lobbija, a netes játék stabilitása, a játék bugmentessége (egyik pályarészről végre átjutottunk a másikra, erre az új helyen nem voltak aktívak a küldetések, mintha ott se lettünk volna, igaz ellenfél sem volt), a leszakad coop játékos újra játékba csatlakozása (ilyen nem is lézetik benne), alt+tabra való reagálása mind mind felejthetetlen emlékeket hagyott bennem!

Összességében toronymagasan ennek van a legrosszabb coop mp megvalósítása amit valaha is láttam!
(#28206) Youri
Ugyanitt van módosítatlan, hivatalos 1.04 patch, ingyenes dlc letöltési lehetőség is?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért sajnállak, hogy fizetővendég létedre ennyire semmibe vesz a UBisoft!
-
csaba951
veterán
És tegyük hozzá, hogy ez nem user error! Gyakorlatilag a FC3 fórum folyamatosan tele van ilyen panaszokkal a játék megjelenése óta. Én meg már azt hittem, hogy a megjelenés után több mint 2 hónappal már végre túl vagyunk ezen! Hát, ezek szerint nem. Bár az is lehet, hogy szerveren a jó fájlok vannak, akkor viszont a UPlay kliens letöltő része a hibás. Pedig most már a 2.0-ás UPlay kliens több mint 6 hónapos!
Egyébként más UPlayes letöltéseknél is panaszkodnak a játékosok, hogy hibás a letöltött telepítő készlet...
Mondjuk nekem Steames FC3 van. Még az ingyenes dlc is sima Steam frissítéssel jött, nem UPlayen keresztül mint a barátoknak!

Egyébként részvétem, mert szombaton már tuti, hogy nem fogsz játszani!
-
Youri
veterán
válasz
Allien
üzenetére
Nem. Viszont uplayes. Ami tök jó dolog. Pl. most is háromszor töltöttem le a telepítőt a FC3-hoz, mert mindháromszor CRC hibás volt az egyik cab. Persze, föl van telepítve, de mivel volt egy win reinstall, ezért a uplay úgy gondolja, hogy töltögessem, meg telepítgessek csak... mert persze nem lehet egyből a játékfájlokat leszedni, telepítőt kell, amit persze utólag még peccselni is fog. Korszerű darab. franciák

Szóval, amikor valaki kérdezi, hogy mi értelme, hogy steames legyen, amikor úgy is kell hozzá udontplay, hát ezért -
genndy
addikt
Lenne még három jelentkező egy Borderlans 2 four packra?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jajj de jó is volt.

ez az életem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valami ötletetek van esetleg? // Sorry, ha rossz helyre írom!