Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Hozza tudsz adni manualisan is + sort a steam klienshez. Gondolom igy oldjak meg de kéne valaki aki mar vasarolt innen és meg tudja mondani.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
horvathd
üzenetére
What about Origin?
We're happy to announce that Alan Wake is available for purchase also on EA's Origin service. However, the game will still integrate with Steam - Origin is used for the purchase and initial download.
Szerintem eleg egyertelmu hogy nem plusz sor, csak oda telepul mert lustak voltak atirni EA programozok.
-
C4mp3r
addikt
kilistazva az osszes €5-s ajanlat, de kicsit lagol az oldal
-
Zamery
senior tag
Pedig megvettem volna, de hibát ír, ha rányomok a vásárlásra:

-
csaba951
veterán
Origin kliens is kiír hibaüzenetet:
OFFLINE MÓD
Jelenleg offline vagy. Online módban tudod kihasználni az Origin szolgáltatásainak teljes választékát.OK, de pont ő miattuk vagyok offline!

(#27384) cskamacska
Az Origin kliensben lévő Üzletben ki lehet listázni a játékaikat, sőt már az ár szerinti rendezés is jól működik! -
cskamacska
addikt
Ki lehet valahogy listázni az összes játékukat? Vagy legalább azokat amit leáraztak? Bámulatos hogy eddig nem bírták megoldani hogy az ember a játékaik között böngésszen.

Egyébként be se lehet hozzájuk jelentkezni webes felületen, az Origin kliens pedig csak offline módban indul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kösz az információt. De steam legalább nem telepít, hanem ennyi helyet foglal és kész, ha jól sejtem, ez a telepítési mérete, Originen meg 27 giga letöltés + 24 giga install. De valószínű letöltöm Amazonról a telepítőt, ott csak 12,4 giga és megpróbálom azzal telepíteni.
Wolverine: akkor meg igazán kiírhatná azt is, hogy mennyi ebből amit letölt, mert engem ez vezetett meg
Neki is látok, akkor Originen, majd beszámolok az eseményekről

-
válasz
BigBlue69
üzenetére
Hamarosan lesznek hajlékony monitorok, szóval nem biztos az.

(#27376) pecze: rossz hírem van. Bárhonnan letöltöd, kell hely a telepítőnek, és kell hely a játéknak. Az Origin pont ezért ír dupla helyet neki, mert van van mondjuk 15 gigád szabadon, akkor hiába töltöd le a játékot, már nem fogod tudni telepíteni, mert nem lesz rá hely. Ugyanez van, ha mondjuk GamersGate-ről akarod letölteni vagy bárhol máshonnan. Egyedül a Steam a kivétel, mert az már telepített állapotban tölti le neked, így nem kell külön telepíteni, csak a segédprogramokat indítja telepítésként (DirectX, runtime-ok, stb).
(#27377) Youri: mégsem 6 giga?
-
válasz
po1son
üzenetére
Ok, kevés a tárhelyem, de több forgalmazónál a Download Size 12,4 giga, gondolom Steamnél se lehet több, Originnek meg annyi esze sincs, hogy esetleg megkérdezze, milyen nyelven szeretném majd játszani és mondjuk csak azt letölteni, helyette gondolom megkapom az összes nyelvet, spanyoltól lengyelig teljesen feleslegesen.
-
Originre inkább semmit, majd ha egy normális klienst rittyentenek alá. Megvettem korábban a Dragon Age Ultimate Packot (első rész), aztán 27 gigát akart letölteni, aztán meg gondolom még telepítgetne, van 50 giga helyem játékoknak, így hagytam a fenébe, majd Steamen megveszem újra.
-
arfer
senior tag
Hopp, most már megy az Origin!

-
domokosraul
csendes tag
SzÍvesen osztogatnék Dota 2-öt akinek kell Írjon nekem van vagy 20
-
-
arfer
senior tag
Folytatom az 5 eurósokat: Game of Thrones, Two Worlds II Velvet Edition, Crysis 2 Maximum Edition, DCS A10C Warthog, Batman Arkham Asylum, Fifa 10, Fifa 12, Fifa Manager 12, Dragon Age Origins, SimCity 4 Deluxe, Orcs Must Die 1-2, Wargame: European Escalation, Jagged Alliance back in Action, stb. és egy csomót tuti ki is hagytam... Át kell nézni a teljes kínálatot...
Mondjuk bejelentkezni nem tudok, hogy vegyek is valamit
, jó kis errort kapok 
-
Csapoati
nagyúr
Elég jó akciók az Originen, pl. Kingdoms of Amalur 5€ !
De az első két Mass Effect és a Medal of Honor is ennyi. Listázni nem tudtam a sale-es cuccokat, körbe kell nézni.
-
attiati
veterán
paradoxon tart még az ajándék europa universalis 3?
beregisztráltam, de hol kell feliratkozni a hírlevélre? sehol se találom :S
-
Niczo
senior tag
-
genndy
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pont most volt róla szó a Steam topikban is, keresd meg BigBlue69-et, ő gyűjti őket. Azt nem tudom hogy minek, de gyűjti.
-
Rent
senior tag
Far Cry 3 uplayest én 2 napja vettem itt aprón 2k-ért, és még mindig van belőle az eladónak.

-
FehérHolló
veterán
Van pár Dota 2 giftem, akinek kell, privátban ossza meg velem valami steames elérhetőségét.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Terraria -75% 2,49 euro
-
Kashim
őstag
Azt nem tudja valaki véletlen, hogy a dobozos Tomb Raidert be lehet-e majd regisztrálni Steamen? CE elég jó árban van és tetszenek az extrák, de már nem veszek olyan PC-s játékot, amit Steamhez nem lehet valahogy hozzáadni.
-
Youri
veterán
válasz
karesz501
üzenetére
Különbség annyi, hogy a uplay downloadere egy kalap fosch. Letölt egy telepítőt, az még telepít, aztán még letölti a peccset, és az is telepít. Aztán nem egyszer volt, hogy a letöltött telepítő hibás volt, lehetett újra letölteni. Steam meg leszedi az aktuális indítható állományt....
-
Az Ubisoft account nélkül nem működne a multiplayer benne. Rengeteg ilyen dupla DRM-es játék van Steam-en amúgy, de van példa a hármas DRM-re is.
A Steames GTA4 megjelenésekor kötelező volt a Steam, a GfWL meg a Rockstar kliens megléte is. Azóta már kipatchelték a Rockstar klienst szerencsére.
-
csaba951
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez pillanatnyilag tényleg jó ár érte! Viszont aki tud várni az várja ki inkább, amíg Amazonon akciózzák ezt a csomagot. Kb. ugyanennyit kell majd fizetni érte, de 4 db Need for Speed játékot kapsz a pénzedért.

-
GMG akciók:
Blades of Time: Limited Edition 60% 16€
Blades of Time 60% 12€
Binary Domain 75% 6,25€
Alpha Protocol 75% 3,75€
Virtua Tennis 4 75% 3,75€
London 2012: The Official video game of the Olympic Games 75% 12,5€
Lucius (nonsteam) 75% 5€
Gemini Wars (nonsteam) 75% 7,5€
Endless Space: Admiral Edition 50% 15€
Endless Space: Emperor Edition 50% 17,5€És ezzel a koddal további 20% minusz:GMG20-PJFEW-Y16HK
-
ForRedGlory
félisten
Bár nem világ megváltó, de Need for Speed: Shift 2 Unleashed 7.5 font,205-os kuponnal 6 font ~ 2100 Ft.
-
bul07
nagyúr
USA-ba élőknek Amazon
Far Cry 3 -> Steam verzióStandard 34.99$ és ez kuponozható 29.99$-ra
Deluxe 44.99$ és ez kuponozható 39,99$-ra
Van nem Steam-es verzió is de ugyanannyi mint a Steam-es verzió
-
regener
veterán
Van 1db felesleges Origin 25% couponom, úgysem fogom levásárolni, kell valakinek?
-
bullseye
addikt
válasz
dante0425
üzenetére
Hát az amazon némelyik akciója olyan, hogy egy játékra 2-300 forint jut

De az ugye minimum szürkezóna, másrészt nincs mindennap, minden játékra, szóval minden leárazás jó, csak van ami tényleg egy kissé feleslegesnek tűnik. Ez a Portal 2 is ilyen szerintem, de annyira azért nem fájt nekem pl. -
Vertigo18
addikt
válasz
Alien83
üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van, tényleg így működnek a dolgok. Valóban van a téli leárazási hullám pl. legutóbb, de utána, meg előtte szinte 99%-ig ugyanazok a leárazások vannak, csak töredékannyi játékra.
És a szavazásoknak - valóban - az általad említett okok miatt nincsen sok értelme...
Azonban ez a "best buy" topik, ahol a legjobb vételeket linkelik be a fórumozók, aminek az itteni, hozzám hasonló "halandók" nagyon tudnak örülni, mert nem biztos, hogy minden nap tudjuk bújni az összes online bolt oldalát az összes játék miatt. Az, hogy Te meg lefikázod (bocsánat a szóhasználatért, nem akarlak megbántani) az éppen aktuális akciókat, nem biztos, hogy előrébb viszi a topik lényegét (tudod, "best buy")...
És végezetül ismételten kiemelném, hogy nem személyeskedtem, nem akartalak megbántani sem...
Ismét köszönöm a totyik látogatóinak hozzászólásait, súlyos tízezreket spóroltam már miattatok!!!

-
Niczo
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ne személyeskedjünk, az nem vezet sehová. Nem vagyunk egyformák

Hitman: Absolution $19.99 amazonon.
Nem rossz ár, de sajna nem kuponozható. -
Alien83
senior tag
Bocs de ez neked akció.

#27308...ne vedd szó szerint, megjelenés után volt a nagy karácsonyi széndolog, azóta 2012-ben -75%-al ugyanennyi volt, meg a 2000 kuponnal.

#27313...ez olyan mint a mostani szavazós baromság.
Mindig -75% van attól soha nem adnak többet a nagy játkokra.
Mikor van a szavazás hogy szavazz mire legyen engedmény értelmetlen baromság, mert 2 héttel korábban és 2 héttel az akció után random hétköznapi akcióban ugyanannyi lesz...
Ezt sem értettem soha, ha -75-nél lene nagyobb akkor azt mondom szavaznék. -
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Portal 2 -75% 3,74 euro
-
Keksz03
senior tag
valakinek nincs szüksége véletlen Dota 2 kulcsra? van 13!

szerk.: akarom mondani gift-re!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alien83
üzenetére
Egy csoport, jön egy bundle, meghirdetik hogy akkor vasarolunk, feliratkozol egy listara es van egyvalaki aki bevallalja a hostot, ő átlag felett megveszi megjelenéskor a bundle-t es utana mikor happy hour van, akkor tud venni 5ös csomagot (gift) - amikoris annyira jon ki /db mint amit irtam. Ugy cimszavakban ennyi, olvasssatok el a leirasat.

DJGABI: igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(és még mindig borzalmas a borító)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, jó kis errort kapok