Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez aztán elég konkrét lett... Csupa kérdőjel...

-
DJGABI
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Elmennek a fenébe! oké, cseriti meg minden, a múltkori játék so-so el is ment volna még, de kiraktak belőle egy félkész változatot, aztán szartak a vevőkre... köszi noccs! (azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a legalál minecraft premium-omal a legutóbb, mikor próbáltam belépni azt írta nem vettem meg. supporttal nem tudom próbálkozzak-e, a tízmillió vérpistike mellett gondolom nem nagyon foglalkoznak az emberrel)
-
dante0425
tag
-
ViharVadász
őstag
Végre megjelent az új Humble Bundle, http://www.humblebundle.com/

-
Arkennys
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen, ebben az originesben lett meg nekem is. Akkor jól emlékeztem, hogy 5 dollár volt. Ezért telepítettem csak, és erre használom összvissz az origint

(hát, megnéztem, amit még fel se raktam, mióta megvan: dead island, witcher 2 enchanted edition, kings bounty:the legend, dota 2
, és a brutal legends, bár az még elővételes egyelőre. Hm, akkor majdnem el is találtam a 4-el.) -
Arkennys
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Hát, végülis ha azt nézzük, rosszul nem jártam így sem.
De 10 euróért sem volt rossz ajánlat a 2. Igazából arányosan kevesebbet fizettem a 2 max editionért eszerint. Még szerencsére nem húztam ki a 2-őt, sem a warheadet. Nincs annyi időm, de ez nem is baj. Addig nem hiányolom az 1 et 
Meg amúgy is van még egy 4 játék ami megvan mert olcsó volt, de még nem telepítettem. Majd sorjában

-
dante0425
tag
A Be Mine Anniversary-n belül feloldották a "rejtélyes" játékot:
The Cat LadyLehet, hogy velem van a baj, de én másra számítottam

2 játékkal bővült a jelenlegi IndieGala (1 steam, 1 desura), kíváncsi vagyok mi lesznek azok

-
csaba951
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Dehogynem! Belépsz a meglévő Indie Gala fiókodra.Utána a My Account -> Account Information-ban tudod megadni a vásárlásaidnál használt e-mail címet és az ekkor kapott visszaigazoló e-mailekben szereplő IndieGala Profile Link-et. Ezeket az információkat nagyon nagy odafigyeléssel ad meg, mert utólag nem tudod módosítani!
-
Arkennys
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Hát, az is megérte volna
Origines? Én steamre gyűjtöm, amit csak tudok, origint csak crysisre használom, mert az oda regelhető verzióban lett meg ennyiért.(De ez a még mindig tartó kings bounty akció volt mostanság ami a legjobb volt. Steamen már az armored pricess magában is 17 euró, így meg volt a Legend és a princess együtt 4 dollár. Regeltem is és tegnap felraktam, pattintottam rá magyarítást, és nagyon lekötött
) -
-
bul07
nagyúr
Ha valakit érdekel Deus Ex: Human Revolution játék
Standard $4.99
Augmented Edition $7.49
PC Download állítva természetesenÉs egy két olyan akció ami tényleg csak USA-be élőknek szól
Space SiegeList$49.99Price:$0.01
Warhammer Online: Age of Reckoning$19.99Price: $0.01
The Golden Compass$29.99Price: $0.01
Everquest II: Rise Of Kunark$19.99Price: $0.01
Shrek Forever After$19.99Price: $0.01
Pirates of the Caribbean: At World's End$19.99Price: $1.00
Reservoir Dogs$29.99Price: $0.94És még lehetne folytatni, itthon mikkor lesznek ilyen akciók , csak fizesd ki a szállítást és tiéd a játék, oké hogy nem nagy nevek de mégis gyerekeknek ez is nagy öröm lenne
-
Balazs_
senior tag
Hódmezővásárhelyi Tesco cd-dvd-játék 'túrkáló':
500Ft/db
Crysis 1; Crysis Warhead; Mirror's Edge990Ft/db
Prince of Persia (régi trilógia) részekWargame EE
1990Ft -
Serpiko
addikt
Steam napi ajánalt: Great Big War Game -75% 2,49 euro.
-
csaba951
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Eddig gondolom, hogy csak simán az akciós oldalon vásároltál, regisztráció nélkül.
Azért nincs Gala pontod, mert a vásárlásaidat össze kell kötnöd a Indie Gala profiloddal. Ha még nincs, akkor ezen az oldalon tudsz csinálni egy új fiókot. Belépés után a My Account -> Account Information-ban tudod megadni a vásárlásaidnál használt e-mail címet és a visszaigazóló e-mailekben szereplő IndieGala Profile Link-et. Ezeket az információkat nagyon nagy odafigyeléssel ad meg, mert utólag nem tudod módosítani!
-
Vertigo18
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
3 ilyen Bundlet vásároltam már...
Ennek ellenére amikor beteszem a kosárba pl a Kings Bounty Boundle-t, azt írja ki, hogy nincsen elérhető Gala pontom...
-
csaba951
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Attól függően, hogy mennyit fizettél, kapsz gala pontokat. A fizetésnél neked kell kézzel beírnod, hogy hány gala pontot akarsz beváltani rá. Minél többet, annál olcsóbban tudod megvenni. Viszont minden játéknál van egy maximálisan felhasználható gala pont mennyiség, ennél többet nem tudsz beváltani egy vásárlásnál! A gala bundlekat megvásárolva folyamatosan gyűlnek a számládon a pontok, nem muszáj mindig a legutolsót megvenned, hogy a pontjaidat fel tud használni.
-
Vertigo18
addikt
Miért van az, hogy megvettem a Colossus bundlet, és amikor meg akarok venni két kisebb bundlet, ahol azt írja ki, ha megvettem már a colossust, akkor 2.99 a kisebb, mégis 3.99-nél teszi csak hozzá az extrákat?
-
Arkennys
addikt
válasz
Mardel
üzenetére
Gyorsan elvitték akkor mind
A tegnapi kings bountys ajánlat óta élénken figyelem a topikot, hátha hasonló nekem tetszőt talál valaki olcsón 
(szerk)
Ohó...GMG-n a borderlands 2 a főoldali kedvezménykódot is felhasználva most 16 euró. ÍME: (link)Sima steames 50 eurós árhoz képest elég baráti

-
Mardel
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Akkor csak eddig volt 2.5$. Pár perce még annyi volt.
(#28662) po1son: Ugyanazon az oldalon: Steam redeemable? - Yes. You get games codes activate-able in Steam.
-
po1son
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Most lett annyi. Előbb még tényleg 2.5 volt... Úgy nézz ki nem tartott sokáig.

-
Mardel
őstag
Amazon
R.U.S.E -75% 2.5$ [link]Elvileg Steames.
Now, the good news is that UBISOFT has finally abandoned the idiotic DRM used in their latest games which required an always-on connection to their servers to play your game. The bad news is this game comes with mandatory OnLine STEAM activation, which makes it a piece of rentware it never becomes yours. This is what prevented me from giving this game a 5th star. Whether this bothers you or not, you can now make an informed decision.
-
cskamacska
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Akinek nem kell a STORM: Frontline Nation játék kulcsa azt elbiznicelném tőle.

-
tkesy
őstag
DS3 33%-os kedvezménnyel kapható az Amazon-on csak ma...
-
válasz
lordjancso
üzenetére
Szavazattól függ, az biztos!
Csak nem tudom mennyi kell, és most hol tart! -
lordjancso
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Arra vannak infók, hogy mikor kerülhet ki Steam-re? Mennyi idő kell, hogy a Greenlight-on keresztül felkerülhessen egy játék? Mi a pontos feltétele? X darab "lájk", vagy hogy működik ez?
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem úgy volt, hogy steames lesz?
-
SenorGrande
senior tag
Indiegamestand-en, akik 1$ fölött vásárolták meg a Cognition: Episode 1-t, - Febr. 15-e óta - megtalálják a Desura kulcsot is hozzá.
-
BigBlue69
őstag
Új Bundle Star
The Whispered World [Steam]
Helldorado [Steam]
STORM: Frontline Nation [Steam]
Mata Hari [Steam]
Cargo! The Quest for Gravity [Steam]
Crazy Machines: Elements [Steam]
???
???Hopi.. Látszik, hogy beteg vagyok.. Mind1.. Inkább kétszer legyen mint egyszer se.
-
sagem
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
A Mata Hari is jópofa ha valaki szereti a műfajt

-
SenorGrande
senior tag
Egy újabb bundel a bundlestars.com-on:
Magic Number BundleTartalma:
The Whispered World - Steam
Helldorado - Steam
STORM: Frontline Nation - Steam
Mata Hari - Steam
Cargo! The Quest For Gravity - Steam
Crazy Machines: Elements - Steam
Mystery Title 1 - Steam
Mystery Title 2 - SteamMindez $6.09 / €4.56 / £3.94.
A The Whispered World érdekes point-n-click-nek tűnik, de szerintem ez sem egy erős bundle.Megemlíteném még az indiegamestand.com aktuális "pay what you want" akcióját, ahol most a 3079 c. játékot lehet megvásárolni. DRM-Free, 1$-tól pedig Desura kulcs. Minecraft szerű grafikával megáldott RPG-FPS, random generált világgal és item-ekkel. Fura egy teremtmény, az már biztos. . .

Még 40 óra van hátra az ajánlatból. -
darkling
tag
Sleeping Dogs Limited Ed. 7,49 font (steam-es)
-
Zirowe
nagyúr
Basszus, tényleg.

Megzavartak a felső árak, köszi szépen.

Amúgy van most vmi promó kód?
-
törölt tag
Battlefield 3 ismét 10 EUR, több nem ér de ennyiért megéri

-
Arkennys
addikt
Civilization V: gods and kings expansion pack 75% os akcióban a GMG-en. (link)
-
Youri
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem minden esetben aktiválható a Ki9ngs Bounty, csak ha az adott online viszonteladó Steam kulcsot rendel a Valvetól
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Már más játékot is találtam ami Steames és nincs rajta a listán(most nem emlékszem melyik játék az). De nekem tényleg a dobozos Alan Wake van meg és lehet(kell) aktiválni Steamen.

Meg például itt is írja, hogy kell aktiválni. -
AkosAkos
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
De. Nekem is az van.

-
dante0425
tag
GMG NBA 2K13 kuponnal 9,6 euró, steam-es.
GalaStore - King's Bounty bundle 4 dollár, steam-es. -
törölt tag
The Kings Bounty Ezek a régiek, nem?

-
AkosAkos
aktív tag
WOW!
A Konzolok szervizénél a Tomb Raiderhöz(ami alapból olcsóbb, mint más premier címek) mától MINDEGYIK előrendelői ajándék jár(póló, fémdoboz, DLC)!
[Link]. -
AkosAkos
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Az Alan Wake(és az AN is) az 576-ban csak 999Ft(bár most jelenleg kifogytak).

ON:
Crysis Warhead és Mirrors Edge csak 990Ft a CD Galaxisban!
-
BigBlue69
őstag
Most Láttam Reklámot:
Gamestarban: Singularity és Blur van teljes játéknak!
-
Psychonaut
veterán
-
echterion
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Lehet véleményezni azt, ami az én véleményem (hű, de hülyén néz ez így ki
), de csak úgy, hogy ha nem kérdőjelezed meg annak jogosságát. Ugyanis én azt írtam le, hogy szerintem nem ér meg ennyit, ami továbbra is így van, még ha te ezzel nem is értesz egyet. -
Źşë'
addikt
válasz
Alien83
üzenetére
ez nekem baromi hamar elromlott (orogi microfosos)... +aránytalanul drága!! többet ér a vezetékes, baromi hosszú kábellel adják! és az is jó a boxhoz, mert egy átalakító van csak rajta - idehaza 4990- huf volt a legolcsóbb ára amit láttam - és ez csak egy szaros adóvevő, ami mérgemre nekem baromi hamar elromlott! semmi sem ismeri fel (sok gépen kipróbáltam már - ill os-en), full süket az egész - se kép se hang (gondolom mert vacak wifis cucc, azok meg elég hamar tönkremennek)
-
dokken
tag
BitsDuJour Dead Rising 2 $6.79
-
válasz
Arkennys
üzenetére
Minek vegyek kábelest, ha van 4 db vezeték nélküli ? A lényeg ha ritkán PC-hez is használjuk ne kelljen. másikat venni.
Egyébként mielőtt megvettem fogalmam sem volt, hogy a chipset id más.
Sajnos ha külföldről veszed eredetinek hirdetett helyett kaphatsz utángyártottat.A lényeg hogy Win 8-n és OSX-en is lehet használni az utángyártott receivert (utóbbihoz magam készítettem módosított telepítőt), de Win 8-on másképp kell telepíteni, mint eddig.
-
Arkennys
addikt
válasz
Blaise
üzenetére
Mondjuk nekem nem xbox cuccom van, sem kontroller (gépem se lenne hozzá
), csak sima gamepad. A vezetékes kontra anélküli dolog amit nem értettem, miért is ekkora ügy az a kábel. Nekem egy sima trust predatorom van, amit minimál pénzért pattintottam használtan, de újszerű állapotban. Arra amire kell, untig szuper.Valóban pl ilyen esetben éri meg mint mondtad (de nálad pl azért értem, mert már alap is volt egy vez. nélküli), meg amit előtted hozzászóló fórumtárs (Vertigo18) is írt. Akinek meg már ekkora dög tv je van, nem hiszem, hogy az utángyártott vackot veszi meg hozzá spórolásból

-
Blaise
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
Nem rossz a vezetékes sem, volt olyanom fehérben.
Nekem van egy Xboxom is, amihez járt egy vezeték nélküli kontroller, így célszerű volt még egy vezeték nélkülit beszerezni a PC-hez is, hiszen ha átjön egy ismerős, akkor azzal már tudunk ketten játszani a boxon is könnyedén.
-
Arkennys
addikt
válasz
Blaise
üzenetére
Ennyire szenvedés kábelessel játszani? Nekem kábeles van, de nem éreztem ettől magam korlátozva sosem. Bár nem is igen szoktam kontrollerrel játszani, az is tény. Ha már olcsóság a lényeg, akkor meg főleg a kábeles jobb megoldás lenne, mint a trükközős- nem működős utángyártott vezeték nélküli technikával szenvedni, or not? Csak egy vélemény, nem kötözködés.
-
Blaise
veterán
válasz
kenand
üzenetére
Külön már úgy tudom, hogy nem árulnak reciever-t, úgyhogy ha valaki erre vágyik, akkor marad a kábeles kontroller 6-7k körül újonnan, vagy a vezeték nélküli + reciever kit együtt 10-11k-ért.
Konzolboltok pofátlan áron árulnak 4-5k környékén ilyen utángyártott reciever-t, ha valakinek azonnal lenne rá szüksége. Webshopban az eredeti képét teszik ki, de a boltban derül ki, hogy sajna nem az, én már majdnem beszoptam ezzel

-
válasz
Alien83
üzenetére
20 USD-ért nem láttam még eredeti MS receivert
1x láttam kontrollerrel együtt 14 000Ft-ért.
Azért is vettem utángyártottat 10 USD-ért (postával együtt) kínából.
Mivel kontrollerem volt már 3db, és itt a hardverapron is sokszor lehet venni használt, de jó állapotú kontrollert 5-6000 Ft-ért. A kombi 2x annyiért nem igazán éri meg.Na hogy témánál maradjunk ma még akciós (50%) az egyik legjobb kontrollerrel játszható játék a Steamen: Castle Crushers
-
Psychonaut
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Mondjuk a nyilvános fórum nem csak azt jelenti, hogy mindenki szabadon leírhatja a véleményét, hanem azt is, hogy mindenki elmondhatja a véleményét a másik véleményéről...
(elsősorban nem neked szól, csak te idézted be a hozzászólásából azt a részt, azért erre ment a válasz) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de csak úgy, hogy ha nem kérdőjelezed meg annak jogosságát. Ugyanis én azt írtam le, hogy szerintem nem ér meg ennyit, ami továbbra is így van, még ha te ezzel nem is értesz egyet.