Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
King Arthur II nem steames, GG-n...
-
Kashim
őstag
Hmm. Úgy látom még nem írta senki. Chivalry free hétvége van Steamen és mellé 50%-os leárazás, így akinek megtetszik rögtön meg is veheti akciósan. Van 4 pack is még olcsóbbért. Tippet köszi Krike-nek, én sem vettem észre.
-
Alien83
senior tag
Akinek kell Cave Amazon-ról az jelezze 15 dolcsi.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Ámulok és bámulok... Ezt a gyöngyszemet ennyien nem ismerik?
Én anno emiatt cseréltem le a 6600GT-met egy Radeon X1950XTX-re, mert már kevés volt alá a vas.
Szerintem a grafika még mai szemmel is vállalható, maga a játék meg Cryostasis szinten fosatós. 
Ja és vigyázat, elég brutál, nyers, erőszakos, naturalista játék.

szerk: nekem jobban tetszett, mint a FEAR, az eléggé leült a közepére már.
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Condemned: Criminal Origins
Metacritic 78 / 7.9
User score ritkán szokott ennyire elsöprően magas lenni. Én simán behúztam látatlanba is, bízom benne hogy egy rossz játékot nem dicsérnének ennyien. Hátránya, hogy 2006-os játék, szóval mára a grafika elavult. Ugyanez a csapat készítette a F.E.A.R.-t is, és az is jól sikerült.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Ace of Spades -50% 3,99 euro
-
Vertigo18
addikt
-
törölt tag
Condemned: Criminal Origins + GMG20-PJFEW-Y16HK = 2€
-
r3dsnake
nagyúr
Lesz még vajon happy hour az indie gala végéig?
-
Viszont ez jobban megéri jelenleg:
D&D Ultimate Pack - 11.24 USD
Ez a tartalma:
Baldur’s Gate 1 & 2 + Expansions
Icewind Dale 1 & 2 + Expansions
Planescape: Torment
The Temple of Elemental Evil
Neverwinter Nights + 3 Expansion Packs
Neverwinter Nights 2 + 3 Expansions Packs -
Youri
veterán
Korábban felmerült a kérdés, hogy mi van a steames, de originen vett játékokkal. A válasz itt megerősítik, ha nem lett volna nyilvánvaló, nem szedik ki belőle a Steam DRM-et
-
Wolverine
félisten
Neverwinter Nights 2 Complete a GOG-on, 15 dollárért.
-
Alien83
senior tag
válasz
Hun Mallior
üzenetére
És mielőtt még valaki elnézné, (mert volt már ere példa)
KOSÁRBA RAKÁS ELŐTT NÉZZÉTEK MEG HOGY DRM-STEAM LEGYEN KIJELÖLVE FENT!
(persze a link arra mutat, de jobb odafigyelni!) -
Hun Mallior
tag
Volt ez most linkelve? Mert megint akciós (amazon):
Max Payne 3 - 14.99$ (-5 ha van kupon)
ui: van még akinek van kuponja?
vasárnapi akciókon gondolkodom... -
Crytek
nagyúr
Valakinek megvan steam-en az Age of Empires 3 complete?
Ha igen jó hozzá a magyarítás? Csak mert ha nem akkor feleslegesen nem költök rá! -
-
Kashim
őstag
válasz
Kashim
üzenetére
Hála CarajoEsp kollégának, hozzájutottam egyhez, így ha esetleg valakinek még megesne rajtam a szíve, adja nyugodtan másnak a kulcsot, biztos van még aki szívesen kipróbálná.

ollie
Bakker ha nem lesz Steames nem is kell. Ellenkező esetben instabuy.
Nem vettem még Amazonon semmit idáig, nincs semmi trükközés ugye? Reg, paypal és örülünk Vincent? -
dokken
tag
Gamefly Mass Effect 3 £7.49
-
Vertigo18
addikt
Nah, döntsétek el vasárnapig!

-
Kashim
őstag
Tudom sokan kérték, de ha esetleg valakinek sikerülne megcsípni egy Sim City bétakulcsot és nem tartana rá igényt, vagy többet kaparintott meg és megosztaná, én kipróbálnám, de meló közben esélytelen csekkolgatni ezeket a kulcsosztós oldalakat, mindig lecsúszok mindenről. Tegnap is lecsúsztam vizsga miatt. Szóval hálásan megköszönném, ha valaki tudna egyet adni.

-
warcat
veterán
válasz
warcat
üzenetére
Na,KicsiPuha engedélyezte a bundlekat,vasárnap indulnak elvileg. /Amazon/
Deadlight+ITSP+Iron Brigade+Mark of the Ninja+Toy Soldiers 9.99 USD (4,99 kupon)
Fable 1 +3 + dlc szintén ennyi
És lesz Age of Empires (a 3 rész talán? a fene tudja) szintén 9,99 és kuponozható.
Nyilván linkeljük majd ,addig lehet készülni.
-
törölt tag
The Secret World 10 $.
Azt nem tudom, hogy Origin van-e annyira elnéző mint Amazon. Persze amerikai fórumtársaknak érdemes egyből lecsapni ha bírják az MMO-kat
-
pylon
tag
érdekes dolgokat olvashattál....
A Relic-et a Company of Heroes jogaival megvette a SEGA, a Darksiders jogaira és a fejlesztő Vigil games-re és nem érkezett licit így erre továbbra is vevőt keresnek.Although much of THQ's assets were sold in an auction as part of bankruptcy hearings, THQ is still seeking a potential buyer for Vigil
és
If you are an employee of an entity that is not included in the sale, we regret that
position will end. -
Crytek
nagyúr
válasz
warcat
üzenetére
Akit érdekel:
"Nézzük tehát az eddig ismertetett adatokat számokkal is: a Crytek elvitte a Homelandet 500 ezer dollárért, Koch megköszönte a Metro címet 5,8 millió dollárért, 22,3 millióért pedig vitte mellé a Volition csapatát is. A korábbi nagy fejlesztői tiltakozás (miszerint a South Park Digital Studio nem enged mást a THQ helyére) eredménye az lett, hogy a Ubisoft csengetett ki 3,2 millió dollárt a South Park: The Stick of Truth címért, és még 2,5 milliót adtak a THQ Montreal stúdióért, ahol most éppen az Assassin's Creed korábbi vezetője, Patrice Désilets dekkol. A SEGA vitte a Relicet 26 millióért cserébe, és a Take-Two kezében landolt 11 millió dollár ellenében a Turtle Rock Studios nevével fémjelzett be nem jelentett Evolve játék. A Vigil Games (Darksiders) nem kapott érdemi ajánlatot, és egyébként a Bethesda anyavállalata, a ZeniMax Media azért még feni a fogát a Relicre egy 26,3 millió dolláros tétellel, ha esetleg a SEGA lenyomható. Az aukció teljes forgalma meghaladta a 100 millió dollárt - az eddigi hírek szerint, amelyek még mindig nem tekinthetőek teljesen véglegesnek."
-
warcat
veterán
No megvolt a THQ árverés.nem kerültek rossz helyre a studiok szerencsére,viszont a Darksiderseknek nincs gazdája,így a forgalmazással/beszerzéssel gondok lehetnek.Nyilván főleg a második rész a problémás,az első kb mindenkinek van már.Üzletelők is rulettezhetnek egy kicsit a kulcsokkal.
Amazonon még él a nagy THQ pakk 24.99 (19.99) -ért. -
törölt tag
válasz
attiati
üzenetére
Bad Company 2? Igen, csak már nincs akkora választék szerverekből mert a BF3 a divat most.
BF2 meg a legjobb volt anno
Batman AA vagy AC goty, Mass Effect 1-2, Dragon Age 1(!) szerintem jobb ajánlatok, legalábbis ezek nagy kedvencek nekem
Igaz ezek nem FPS-ek de akkor meg talán Crysis 2 ami még jó BF: BC2 mellett.
-
7
addikt
-
attiati
veterán
hálózaton is játszható fps-ekből melyik játékok jók az elmúlt 2-3 évben?
ez az origines BF2 megér 5€-t? játszanak vele hálózaton?
-
törölt tag
D&D Ultimate Pack gamestop client?
2 484 Ft On Sale from9 945 Ft -
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Chaos on Deponia - 66% 6,79 euro
-
dokken
tag
Ma délelőtt megvettem a Kingdoms of Amalur-t, pénzt levonták, számla megjött, a játék meg sehol.
Ilyenkor mi van, mikor jelenik meg az origin fiókomban?
-
sagem
addikt
SIMCITY 4 BÉTAKULCS GYORSAN GYORSAN AMÍG ÉL:
Csak regelni kell és egyből adja a kódot, amit Originen lehet aktiválni (nekem sikerült, nincs benne trükk)
szerk: Ok, ez csak egy hétvégére ad kódot: jan 25-28..nem tudom, hogy a többi kulcs is ilyen e, de ez csak hétvégére ad kódot
-
AkosAkos
aktív tag
Originen az Alan Wake, Batman: Arkham City GoTY, Orcs Must Die 2, Kingdoms of Amalur, Dead Space 2 és még sok játék 5€ alatt van! [link]
-
sagem
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én ezt inkább kihagyom, erősen fake gyanús
Viszont ahogy lentebb írták / linkelték a hivatalos nvidia FB oldalon a mai adag még nem került kiosztásra, 6-7 óra között várható, hogy kitesznek 1000 új kulcsot. Mondjuk FB kell hozzá (mert likeolni kell az oldalt), és nagyon sokan várnak rá, de talán tudunk halászni, szerencse fel 
Én jelentkeztem még tavaly (amikor lehetett egyből) a bétára a fejlesztőknél, de nem kerültem kiválasztásra

-
BigBlue69
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ugy kezdi, hogy lőjjem le Adblockot.. Sikeres oldal nem lehet!
-
Ezt se kell megvennem úgy látom: [link]
Dead space 3: DirectX11 támogatása, illetve a részletesebb textúrák, ezek mind ki fognak maradni a PC kiadásból. Grafikailag ugyanazok a beállítási lehetőségek lesznek csak elérhetőek, mint PS3 és XBOX360 esetében.
Remélem a crysis3-al nem ugyanezt játsszák el hogy csinálnak egy konzol portot egy az egyben.
-
sagem
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én is, de eléggé mission impossible a dolog..kb. perc alatt elfogy ha felbukkan valahol (legyen bármennyi)

-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem is steames van egyébként, de ez ennyiért ajándék...
Én anno emiatt cseréltem le a 6600GT-met egy Radeon X1950XTX-re, mert már kevés volt alá a vas. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát, ha nem kaptál kulcsot, és még nem érkezett meg, akkor szerintem vedd fel a kapcsolatot a supporttal, a számla megvan, szóval valszeg hamar elintézik.