- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanos
aktív tag
Én először 2 éve kezdtem gondolkodni a témát. Először érintőképernyőbe gondolkodtam, aztán belebotlottam az Imonba (távirányítás).
Mikor rájöttem, hogy az Imont nekem találták ki, elkezdtem házat keresgélni. Mivel én a hifi láncba rakom, fekete fekvő házakat néztem. Imon Ulra Bay esélytelen. Ha optikai meghajtót is akarsz a konfigba (HTPC optikai meghajtó nélkül?) ezt el is felejtheted (2 dbb 5,25-ös hely kell neki). 3 db 5,25-ös külső hellyel rendelkező fekvő ház nincs.
Aztán rájöttem, hogy az Imon VFD kell nekem. 1db külső 5.25-ös hely kell neki. Az ára 18-20 k HUF.
2db 5,25-ös külső rackkel rendelkező fekete ház van egy pár darab, de ha megveszed hozzá a VFD-t, akkor kb. ugyanott vagy, mintha megvennéd a "drága" beépített VFD-vel rendelkező házat.Szóval én is az LC16B-MR-nél kötöttem ki. Mellesleg a memóriakártyák felfutóban vannak. A MR-es házban van beépített kártyaolvasó (3,5-ös külső rack). Ez később még jól jöhet.
54kHUF-ért ennél jobbat nem találsz - szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest