- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hopp, jogos, félreértettelek. Hmm, hát azt tudom, hogy ennek a Cele procinak kell a levegő, szóval mindkettőt ventihelyet feltöltöm, aztán meglássuk. Max felpörgetem őket amennyire lehet. Karácsony táján belerakok egy E2XXX vagy E4XXX-ös procit, azok alig melegednek, szóval ez a kis plusz amivel itt többet kell elviselniük majd, szerintem még mindig határon belül lesz, bár, csak saccolok.
senerit - áh, Senerit. Postán ált. mennyi idő alatt jönnek ki a cuccok rendeltetési helyükre? LC20M-et magyarpostán keresztül akarom berendelni.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hmm... hát nem is tudom. A hang nem zavar, szoba tulsó oldalán lesz a TV alatt, amikor pedig filmet nézek mozi-feelingre törekszem, szóval az egész környék hallja amit én hallok, netezni pedig nem akarok rajta, ezért a hang annyira nem mozgatja a fantáziámat + lemezről fogok filmeket nézni, pici vinyót rakok bele, amin a szoft éppen elfér. A hőmérséklet már inkább érdekel, előbb kimaradt, egy Safi 9600XT lesz most benne, következő körben pedig max egy HD2400. Ahogy elnézem a két venti foglalatot hátul, szerintem egetrengető hőfokok csak nem lesznek. Ha mégis, akkor rakok be egy hűtőkarit a vid mellé max. :-\
-
Agostino
addikt
Üdv.
Pár óra múlva leadom a rendelésem a HTPC házikómra, ezért gondoltam gyoran még beposztolom ide is, van-e valakinek valami ellenjavaslata? Olvastam külföldi teszteket, egészen jó pontokat kapott, és szerintem a megjelenése is egészen rendben van.
A gép lelke most még karácsonyig egy Abit IS7 lap lesz, Cele 2.6, 1Gb Ram, vinyó, zalmi hűtő, dvd olvasó, táp. Szoft még képlékeny, win fel, aztán kezdem a házzal érkezővel.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Azt hiszem ebből most kompromiszum lesz, bár, mindig meggondolom magam. Egyszer le kellene ülnöm, osztanom és szoroznom végre... nameg a családot bevonni, nehogy nekem megszólják az új szerzeményt ha elfoglalja a trónját... : )))
senerit - köszi szépen, és esetleg erre, tudsz mondani egy árat? Én nem futottam össze vele. : ((
-
Agostino
addikt
válasz
durkonorbi #3360 üzenetére
Üdv.
Nos, végülis van nekem egy Pinnacle PCTV karim, ahhoz van távirányítóm is, de nem tudom, hogy azzan a szoftveres navigáció mennyire megoldható - bár a hsz-ed alapján végülis össze lehet hozni, nagyon tákolni viszont nem szeretnék.
Csak arra akarom használni ezt ezt a gépet, hogy berakom a ilyenolyankutyafüle formátumú filmet, lerakom magam a kanapéra, távirónyítóval pedig erre-arra lépkedve lejátsza nekem amit akarok. Csak filmet akarok nézni rajta, játékra ott a Wii, azzal szoktam netezi ha éppen elfog egy ilyen perverzió, letölteni pedig a gépemmel töltök. Ezért akarok egy komplett házat, amihez dukál tok és vonó, vagyis, távirányító és szoft amit tud kezelni, és ami kezeli a videókat.
Végülis jelenleg két elképzelés körvonalazódik előttem: 1, vagy sokat költök a belsőre - vagyis megveszem a fenti konfigot 2, inkább a külsőbe verem a pénzem, megveszem az M-es fullos házat, a belsőt meg összerakom az itthoni elfekvő dolgaimból. Akad egy Abit IC vagy IS-7-es lapom, van hozzá egy 2600-as celeronom, ramból meg egy jó giga, vidkariból egy 9600XT - ez mondjuk nem tudom milyen szép jelet lő ki, de mielőtt megveszem a házat, ezt úgyis letesztelem majd. Hmm-hmm... :- |
-
Agostino
addikt
Üdv.
Kombat és durkonorbi kösz szépen mindkettőtöknek a linkeket, tegnap elég rendesen benéztem ezt a házkérdést, most meg vakarom a fejem. Kinéztem a SilverStone LC-20-at, 30k az ára, minden földi finomság van hozzá, távirányító, öröm boldogság. Most viszont koppantam, mert rájöttem, hogy távirányító és egyéb finomságok csak az M változathoz járnak, amit már dupla áron vesztegetnek. Most valami kompromisszumon agyalok, mert vezérelni valahogyan kellene a motyót. :-\
-
Agostino
addikt
válasz
canniball #3353 üzenetére
Üdv.
Nos, ami a konfigot illeti, nekem elsődlegesen azért kell, mert a videók nagy része amiket néznék, az MKV, AAC hang, h264 tömörítés. Ezt gondolom elviszi ez a mostani.
Ez olyan mint pl. a Mercedes: vagy megfizeti valaki a nevet vagy más (olcsóbb) márka után néz...
Ja, hogy ezek csak Mercedest gyártanak? Azt hittem raknak össze Volkswagent is 20-30k körül. Hát, akkor vagy keresek egy fekvő házat és felfújom pofásabbra, vagy pedig egy midi álló pár ezer váltóért.
Most viszont srsly: mit tudsz/tudtok erről a videokártyáról, milyen minőségben lövi ki jelet? Ez egy elég sarkalatos pont, gondolkodom még egy ATi HD 2400-ban is, bár drágább is valamennyivel...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Én is elhatároztam, hogy összerakok egy HTPC-t, tele van a tudatom már az ide-oda konvertálgatással. Kinéztem a következő gépet: Gigabyte 73VM-S2, CD E2180, Gigabyte GF 7300, passzív vidkari. Azért persze átböngésztem a topicot, de azt kellett észrevegyem, hogy mindenki ennél messze erősebb konfigot rakott be, még annál is erősebbet, mint amim most nekem van, pedig már ez is elvisz mindent. Hmm. Azért abban nem vagyok biztos, hogy ez az E2180-as konfig megbírja-e az 1080-as movikat, szóval erről kérném a véleményeteket.
A másik az lenne - bocs, de ezzel nem találkoztam - hogy hol árusítanak ma Magyarhonban emberi áron pl Silverstone házakat? Láttam pár helyen, de a 100k feletti összegeken pro bádogdoboz csak mosolyogni tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest