- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Az a baj, hogy ez egy sima USB-s IR-el való használathoz nem ad semmi támpontot.
Ha rögzíteni tudnád a jelet egy programmal (feltéve, ha képes fogadni egy sima USB-s infra a távirányító jeleit) akkor elvileg megoldható lenne egy 1000 Ft-os infrával is a használat. Nem tudom hol lehet az a program...
-
zsigus
őstag
Akkor lehet, hogy egy régebbi hozzászólást olvastam, amiben azt írták az OpenELEC fejlesztői, hogy külön nem akarnak foglalkozni egy böngészővel.
Nem nekem kell egyébként, viszont ránéztem, nem is olyan rossz.
Egész gyors, van benne flash is, viszont egér nélkül nekem nem igazán jöhet szóba (maximum ha meghal a nagy gép, és átdugom az egeret, ahogy most is tettem).rigo88: Akkor helyesbítek, itt van a böngésző is.
-
zsigus
őstag
Azt javasolták, hogy az fglrx-ben írjam be a következő sort:
KMD_EnableSLSOverlapSupport=V0
PP_ULPSDelayIntervalInMilliSeconds=V30000
DigitalHDTVDefaultUnderscan=V0
[AMDPCSROOT/SYSTEM/DDX]Csak éppen nekem az jön le ebből a sorból, hogy itt valamilyen késleltetésről van szó, és vissza is jön a fekete sáv egy idő után.
Pár kép (a monitoron készült VGA kábellel, itt csak egy oldalon van a sáv, de a TV-n (HDMI) ha elindítok valamit (vagy újraindítom a gépet, vagy bármi) átkerülhet a másikra, aztán vissza): Oldala, Oldala (kiemelt), Sarka, Sarka (kiemelt)
Az első képen látszik, hogy nem ér faltól falig a kép, a második képen pedig az, hogy nem tudok tovább kalibrálni (hiányzik a nyílból), mert hiába nyomom tovább a fekete sávban nem lehet továbbmenni
A kalibrálási adatokkal nincs gond, itt azzal van, hogy egyszer az egyik oldalon van fekete sáv, másszor a másikon, és emiatt tolódik a kép (alapból sem szabadna lennie).
Beállítom tökéletesen ahogy kell, átvándorol a fekete sáv és úgy képzeld el mintha odébb tolnád a képet pár pixellel ide-oda, tehát hiába kalibrálok, mintha valaki direkt ba*ztatna azzal, hogy ide-oda tologatja az egész képet.
Valaki megnézné, hogy tapasztal e ilyet E-350-el? Ha nem túl nagy kérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 6
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest