- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otes
tag
A vinyóknál annyira kevés nem lehet aktív állapotban a fogyasztás... x2 mind2nél
illetve fogyasztásnál számít hogy épp mit csinálsz, milyen kódolású filemet játszol le, milyen player kihasználja e gpu-t stb... i7-ben nem tudok segíteni AMD-s vgyok...
ui.: Ez HTPC-nek? remélem másra is használod
-
Otes
tag
-
Otes
tag
válasz
canniball #13867 üzenetére
Nem kell az új telepítésig várni... közben is át lehet állítani a scrapert és mikor kérdezi hogy mindent újra akarsz e szkennelni akkor nem válasz, majd belépsz filmekhez és indítasz egy update-et, ja és mikor állítod be scrapert akkor add meg hogy:
mappa nevét használja(fő beállítás)
magyar nyelvű leírást töltsön le(advanced beállítás vagy csak simán settings?! mind1 bal lent)
-
Otes
tag
válasz
#44794060 #13838 üzenetére
Igen
Nekem SSD vel együtt eszik 35W... DVD-t már jó ideje nem használok így abban nem tudok segíteni, de nem hiszem hogy 30W enne...
Pico psu 120W ig tud elmenni, ha félsz hogy nem lesz elég... Nekem ez a szett van, nem Pico, de paneltáp!
[link]
Ez 120W ha ez nem lenne elég megeszem a kalapom, de a tiéd is24+4 az tudtommal csak a kompatibilitás miatt van, nem kell mindig a +4, de ez a táp ez 24+4 csak hogy megnyugodj
Nálam nem gond, megy szépen a netezés, de én csak HTPC-nek használom! Családban csak anyuka használ ilyen laptopot, de ő egy gyengébb c60-as netbookot és nem szokott panaszkodni...
Van itt sok Brazos tulajdonos hátha egyik Windows-os ebben jobban tud segíteni, Én linuxozok az enyémen
-
Otes
tag
válasz
szabi__memo #13827 üzenetére
Alulfesz + szép nagy borda, pontosan névre nem emlékszem, de a mini-itx forumban szeretik
-
Otes
tag
válasz
canniball #13816 üzenetére
JAH, ha véletlen találsz olyat ami angol akkor meg hozzácsapod Te, de ez csak a régebbi filmekre igaz! (Mármint a tmdb.com, mivel a userek viszik fel a tartalmat)
Nálam 500< filmet felismer és csak 1%-2% nél van gond a magyar szöveg hiányával, de a port.hu-n inkább egyáltalán nem lesz fent vagy hiányosan, leírás nélkül stb + ha nagyon terheled letiltanak 10percre XXXD
-
Otes
tag
válasz
#44794060 #13821 üzenetére
Hát Filmezésre én csak a passzívot ajánlom...
Az hogy FM1-ből vagy Brazosból építed az a teljesítményigényedhez kösd...
Nálam:
Laplap:ASUS e45M1-M Pro [link]
mem lehet ua mint előttem író
Mindenképpen SSD, de azt nem írtad min akarod tárolni filmeket így én csak rendszernek számolom: KINGSTON 64GB SATA3 2,5"[link] ár/értékben sztem jó választás
Táp mivel halkak maradunk picos psu [link]-full hd
-passzív
-alacsony fogyasztás (35>) -
Otes
tag
http://xbmc.org/natethomas/2012/08/07/xbmc-and-ouya-oh-yeah/
ÓÓóóó csak jelenjen már meg <3
-
Otes
tag
Ha játékra is szeretnéd akkor youtube, valszeg van a világon aki kipróbálta és megosztotta
pl.:
[link]ez a brazos legalja(c50), de sztem várjon vele még egy kicsit, lassan meg kellene érkeznie brazos 2.0-nak(bár kicsit drágább lesz)... abból a nagyobbik sztem elég lenne neki....
fullhd film bármelyik atom+ion vagy brazos tudja...
brazos 20e + itx ház táppal 10e +4gb mem 6e + hdd amennyit akarsz | 40e + vinyó..O.
-
Otes
tag
A BETA 4 és a dev-el beta között volt egy XBMC csere is(frodo), thumnail pl máshogy működik
O.
-
Otes
tag
így 2 nappal később nem sokat ér a válaszom de akkor is...
Régen kellett szórakozni a symlinkes játékkal, de a 11-es verzió óta már a "advancedsettings.xml" meg tudod adni hol legyen az érintett könyvtár(nekem vinyó sincs a media centerben minden a NAS-on van...), központi mysql stb stb...
Haladjunk a korral
O.
-
Otes
tag
válasz
Freebush #13095 üzenetére
Hali
Ehhez panel táp tökéletes csak a ház nem teljesen kompatibilis azonnal vele
nem lesz túl dizájnos
Picopsu abból a legkisebb 80W de sztem az is bőven elég lesz neked... Ez alaplapra rádugod és semmi felfogatás vagy ilyesmi nem kell... aktív tápokat kérüld el htpc-be nem való venti...
a 320gb-os vinyó kicsit karcsú vagy van NAS-od?
O.
ui.: win7 és hibrodbox :/ én XBMC párti vgyok de ha neked az jön be jobban
-
Otes
tag
válasz
szabi__memo #12734 üzenetére
HDMI mindenképpen kell sztem egy HTPC-re + digitális hang kimenet(nem hdmi-n) se árt szerintem egy HTPC-hez pl ezért nem jó egyik ismerősnek a foxconn at-5600 mert azon nincs digitális hangkimenet, de az erősítőse meg olyat nem tud szóval :/
+kíváncsi leszek az első xbmc tesztekre mennyire fog jól muzsikálni
csak várni kell 1-2hetet hogy youtube-ra kikerüljön
Nálam szerverben fog egy ilyen csücsülni az fix, csak idehaza is jelenjen meg
O.
-
Otes
tag
válasz
szabi__memo #12730 üzenetére
Ez nem is HTPC-nek... Csakis szervernek... Mediahoz azért én a nagyobb testvért(450-et) vinném...
Legjobb vétel szervernek... már nem tudom mióta keresek 6sata-s alaplapot, de mini-itxben szinte nincs :/
-
Otes
tag
A fent említett E-450-nel párhuzamosan debütált a C-50 utódja a C-60, amely a Turbo Core technológiával, a korábbi 9 wattos fogyasztási keret figyelembevétele mellett, szükség esetén képes a magok órajelét 1,33 GHz-re emelni
9watt most ez komoly?
szerver alaplap lesz belőle úgy érzem -
Otes
tag
válasz
Pista0001 #12700 üzenetére
Persze kérdés az hogy milyet akar...ha nagyon pici lesz a HTPC akkor még liano hűtő se fér bele szóval marad a Brazos/ION passzív aminek elég durva ára van, de a csendet meg kell fizetni
ha meg ilyen erősítő méretű házat akar abba meg röhögve belefér APU-hoz...
bár ez csak az én meglátásom
-
Otes
tag
válasz
zsigus #12697 üzenetére
Hát bevallom a befőttes gumit nem próbáltam, de a gumialátéttől kezdve a a gumibevonatig(ne kérdezd honnan szedtem) mindent kipróbáltam...
végül kidobtam a konyhába az egészet
ott zöröghet kedvére mert kapott egy külön is kuckót és alaplapot... most egy 80+táp a következő ha már 0-24ben megy
O.
-
Otes
tag
válasz
Pista0001 #12678 üzenetére
Persze csodák nincsenek, de a jól szellőző ház nem nagy kihívás
pl nagyon jó példa az én kis gépem hogy mennyire számít a pozicionálás...
ha fektetem passzívan túlmelegszik, ha állítva van nemszóval gyakran elég a hideg meleg levegő mozgása
htpc-nél meg ajánlom az én fajta megoldásom... kell egy nas valahova a lakásba(nekem atom+lilan li q08) + egy minimal gép merevlemez nélkül(merevlemez hangos, ssd meg feleslegesen drága), passzív hűtés+panletáp, erre pl nagyon jó lesz a lassan megjelenő foxconn AT-5600... már csak arra várok hogy itthon is megjelenjen
-
Otes
tag
válasz
Enszuke #12628 üzenetére
Egy korszerű gépnek kell rendes hűtés alaplap proci minden külön 100e...
brazos 30e 18w tdp full hd és flash támogatás gpu-bólAzt a 6másodpercet meg kitöltöm egy sör kibontásával...
O.
ui.:LINK
Csendes olcsó gépnek ideális, én is ilyenre cserélem le a mostani ION-om csak jelenjen meg
-
Otes
tag
válasz
Arthuro_Adam #12597 üzenetére
Brazos nem jöhet szóba?
-
Otes
tag
válasz
szabi__memo #12576 üzenetére
Általában a google a barátom, de most az istenért nem ad olyan találatot ahonnan lehetne venniTe merre találtál(külföld persze)? se ebay, amazon
-
-
Otes
tag
válasz
szabi__memo #12554 üzenetére
Llano nagy előnye számomra a szabványos hűtés....
Körbe is nézek hogy állnak
szerk.:
It is scheduled for release in June 2012.akkor ezzel még várok
de azért 65W? háát :/
-
Otes
tag
válasz
szabi__memo #12551 üzenetére
Mivel épp cserélném a kis ION-om akkor már inkább várok még 1-2 hónapot, és veszek aktuális technológiát és megint jó lesz 3évig
(nem mintha nem lenne elég a jelenlegi is)
GPU-ban már a 7-es széria lesz benne és erősebb proci remélhetőleg fogyasztás emelkedése nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Netflix
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest