- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Zsolty20 #56426 üzenetére
Dobd be nyugodtan, kíváncsi vagyok.
Vinyókat megoldottam saját kreált tartóval, két szigetelt mennyezeti gipszkarton függesztékkel, és így az oldallappal párhuzamosan van a vinyó. És mivel nem teljesen merev az anyag, van bőven rezgéscsillapító hatása is. Nyilván drágább házzal van gyári megoldás is. :D -
válasz
Zsolty20 #56424 üzenetére
Én egy ilyen ITX gépet használok ilyenre. (Plex, torrent, geforce now)
Intel Core i3-10100
ASRock B560M-ITX/ac
Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2L3000C15 2x8GB
EVGA 550 B5
KOLINK Satelite házAz volt a koncepcióm, hogy egy teljesen hangtalan fekvő kisebb gépet rakjak össze, ami használható is, ATX tápot tudjak bele pakolni, ami full moduláris és elférjen egy nagy hűtő benne.
CPU-ra rátettem a régi Alpenföhn Matterhorn toronyhűtőt egy 60 fok felett induló ventivel. Táp mindig passzívan üzemel. A leghangosabb benne a vinyók, meg a macska ha ráugrik.
A tervem még az, hogy delideljem a procit, a kupak alá és fölé is liquid metal pasztát tenni, aztán a hűtés letudva.Többé kevésbé ugyanezt építettem havernak is, csak SFX táppal és COOLERMASTER MasterBox NR200 házzal (nem az üvegessel).
Bővíthetőségen pontosan mit értesz?
-
Calogero
addikt
válasz
Zsolty20 #56421 üzenetére
Én ezt használom filmnézésre, meg minden mára is (torrent, web)
Gigabyte B450M DS3H 2.0 HDMI miatt
Ryzen 3400G
Viper 3000 16 GB is (2x8-as KIT)
120 GB Crucial BX500 (Rendszer Windows 10)
Samsung 860 Pro 512GByte (torrent)
6TByte WD Purple (30WDEFRX) (adattárolás)
Pioneer BDR-212EBK
Cooltek Jonsbo G3+Seasonic Prime SnowSilent 550W Gold -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Zsolty20 #53446 üzenetére
Ha a játék is prioritás, akkor azt inkább már itt kérdezd. Talán a max. 200K-s keretbe belefér egy jobb (persze régebbi) vidi kari is. De ha csak koca-játék, akkor az APU is jó lehet.
Amúgy a BitFenix Formula 450W Gold-ot ajánlották nekem egy hasonló konfig-hoz.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Zsolty20 #53444 üzenetére
Ha csak Plex server és a TV lejátszója végzi a többit, akkor felesleges az APU (vagy bármilyen erősebb proci) felára (és akkor is, ha dedikált VGA lesz benne a HTPC-hez). Ha viszont közvetlen (HDMI-s) lejátszás is lenne az APU-val, akkor min. 3000MHz-es RAM-ok kellenének hozzá. Ha játék és 720p a mai címekkel elég, akkor Oké az APU, ezen túl már komolyabb dVGA kellene, de akkor megint felesleges az APU és inkább egy erősebb sima Ryzen CPU mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest