- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikmakk
tag
válasz
as_Rock #4234 üzenetére
Abban egyetértek, hogy ha multifunkciós gépet építesz, AMD alapon jobb az ár/érték arány. De - jelen pillanatban, szerintem - HTPC-hez leginkább az nForce 730i chipset passzol, amit csak Intel procis alaplapban találtam (ez is hardveresen kezeli a HD tartalmakat).
Viszont azt is írtam, hogy ha egyértelműen játszani is szeretne, akkor jobban jár egy olcsó alaplap+HD támogatású videókari kombóval. Bár az is igaz, hogy azt hogy ehhez viszont szerintem is inkább Ati lenne jobb, azt csak odagondoltam.
Megemlítettem azt is, hogy van az AMD-Ati párosnak is erre kihegyezett chipsetje, egyébként azt hiszem egy kicsit feljebb olvasva valaki említi is ezt.
Én alapvetően Intel párti vagyok, az eddigi tapasztalataim alapján kevesebb ráfordított idővel lehet nem húzott, stabil rendszert építeni vele. Persze ezek az én tapasztalataim, nem feltétlenül van ez így mindenkinél.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
as_Rock #3748 üzenetére
"Mókás, hogy egyik pillanatban a realitásokat nézed, a másikban meg 3D TV-ről beszélsz, amikor még csak most állunk át HD-ra"
A 3D TV realitás, a Philips és egy magyar fejlesztőcsapat is a végső simításoknál tart vele.
Amikor 2006-ban a WARC a frekvenciákat osztotta, Mo. eleve 2 multiplexszel többet kért, már a 3D TV miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Renault, Dacia topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest