- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
-
Emu
őstag
[link]
ehhez mit szóltok? -
Emu
őstag
Ha valakinek van eladó htpc alkatrésze, főleg olcsó ház érdekelne az dobjon egy privit
-
Emu
őstag
[link]
ez így kompletten jöhetne is htpc-nek a szobába -
Emu
őstag
huhhh...nagyjából végigolvastam az egész topikot, látom páran nagyon benne vannak a témában
Mindezt azért tettem mert éni HTPC építésére adtam a fejem.
Ami nálam adott, az egy Genius 5.1 HT, és ha minden igaz egy 22"es wide lcd (még nincs meg de ha minden igaz akkor HD ready) A cucc az ágy előtt lenne, ezért elég a 22es monitor. Ezen keresztül jönne, TV (kábeltv), rádió (kábeltv) valamint szeretnék rajta dvd-t, zenei cd-t, mp3-t lejátszani. Komplett multimédia központEgyenlőre többet nem írok, mert ezt is elég végigolvasni
A kérdésem az lenne, hogy ehhez milyen konfig kell? Olvastam előrébb hogy HD miatt kellene az erősebb gép, de nem akarok rá sokat költeni ilyen értelemben, meg erőgépet nem tudok halkan hűteni
üdw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest