-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
krichd1 #29810 üzenetére
ugyan, nem pont giga cuccként, inkább saját kivitelezésben csináltam ilyesmit. (sztem sokkal komolyabban,mint a gigáék csinálhatják, ha nekik highend a nichicon BP kodér).
hallható, tényleg, még olyan cuccon is, ami lekapcsolja a tápot zenélés közben (tabla). a tápvezeték ugyanúgy létrehozza az usb kábelen belül a saját elektromos terét, és ez tisztább,mint a sima usb táp. ráadásul akkoriban diamond usb kábelem volt, ami meg szintén létrehozza a saját "erőterét", tehát még annyira nem kellett volna hallani, és mégis.hogy mennyit ért? az akkori lánchoz képest kb árral arányosan javult, ha nem kell sokat fizetni érte, akkor én ilyet választanék, de tizezet már nem adnék érte, akkor inkább csinálok megint egy saját tápot, és az usb bővítőkártya is arról ehetne. (2rugós kártyám van, ez kb ugyanannyit hozott,mint a táp)
xmost használó usb dacok szinte mind usbről táplálkoznak (nagy a fogyasztása az xmos chipnek, ráadásul nem annyira érzékeny a táp minőségére)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest